Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

mrtvo na lotrocz

Poslední příspěvek 09-18-2008, 18:48 od TomikZevloun. 6 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  09-17-2008, 12:21 5988

mrtvo na lotrocz

tak od doby co se tady rozhadala TGBA to tu umřelo . hrajete jeste někdo, nebo sem sam?  podle hracu ci vidam ve hre mi to tak mrtvý nepřijde.

Nates hobit BUR Snowbourn "Angmars Shadow" kinship
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  09-17-2008, 13:15 5989 odpověď na5988

Re: mrtvo na lotrocz

Mno leze sem furt stejny pocet lidi, takze mrtvo tu rozhone neni. Vsici asi cekaji na Mines of Moria. Na clanecky a nejaky dalsi obsah bohuzel nemam silu. Smile

Lotro Czech - Executive Editor
    Filiel Sneaker - The Watchers / Laurelin / Silver Blades alliance
    • Report
  •  09-17-2008, 13:51 5990 odpověď na5989

jo to se taky nemuzu dockat, ale stejne mi je moria prd platna, kdyz sem zatim na levelu 38:)) bohuzel makam a neni cas na hrani, snazim se aspon par hodin tejdne:)

• Report
  •  09-17-2008, 19:46 5991 odpověď na5990

ja mam uz uplne nervy z toho cekani  nemam co delat protoze nedokazu dokoncit book 13 dungy jsou na dlouho a nic jinyho me nebavi farmit si prachy me omrzelo hned kdyz jsem si nafarmil 3g a utratil je tak ani vetsinou nezapinam pc

Ivtrandres elf guardian lvl 50!
    Possessed man captain lvl 28!
    Blimli dwarf champion lvl 11!
    member nazdar
    eldar (eu)
    • Report
  •  09-18-2008, 7:49 5992 odpověď na5991

Njn Morie se blíží a ačkoliv 50 lvl mám stále je co dohánět, takže rozhodně se v Lotru nenudím :D

A i kdyby jsem měl všechny deedy a booky hotové, furt je dost creepaků na zabíjení :D 

Beer Naugridus - Captain 50 lvl / WeaponSmith - Expert / Wood Worker - Apprentice / Prospector - Master
    • Report
  •  09-18-2008, 11:48 5993 odpověď na5988

vcera sem stravil v nanduath na questech na kilení trollu asi 3 hodiny.sesla se particka  burg 39 ministrel 38 a guard 36 pobylo nam tam luxusne horko,ale zvladlo se to. nejvetsi finale bylo, kdyz sme zdrahli system vláček (3 lidi a asi 30 trolu a orců):))) zbejval posledni trol a nejak se to posrahauzovalo,tak byl jen hromadnej uprk. dokonale sem se bavil. na tenhle quest se ma chodit kolem lvl 36 v plnym felowshipu.

• Report
  •  09-18-2008, 18:48 5994 odpověď na5993

Heh..no sem rád že vás tady TGBA aspon pobavila ikdyž to nebylo uplně mojim záměrem:) No je pravda že příspěvků je poskrovnu ale co se týče přímo hraní lotra nejsem stěch co by se u hraním nudil..pořád je dost lidí co potřebujou poradit..pár deedů co si říkaj o dodělání a i lecjaká instance si klidně říká o znovunavštívení a taky je fajn když je dobrá parta přijít jen na kus řeči a nějaká smysluplná věc na sebe nenechá dlouho čekat..když to člověk veme stroze..jako nepotřebuju..nechci..to nemusim..tam už sem byl a to mě neba..tak tam nepomuže ani svěcená voda a nemá to cenu řešit..pořád je dost místa na roleplay ale záleží na každym jak se ktomu staví...na Morii se teší všichni to je fakt..u nás co sem tak pozoroval se to vyznačuje hlavně obměnou grafických karet a dalších elementů po lepší požitek ze hry:)

Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 50lvlHunter server"Gilrain"
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.