Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

RIP Sraz + přístup na forum

Poslední příspěvek 07-31-2008, 16:40 od Georges. 5 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  07-30-2008, 13:06 5722

RIP Sraz + přístup na forum

Čau všici,

rád bych se zůčastnil víkendového srazu, jenže namám přístup na privátní fóra, kde je nějaké info. Chystám se jet autem z Prahy

a rád bych za výhodný příspěk na benál někoho vzal s sebou. Jelikož však nemám žádné informace, nevím jestli se zůčastním z pátka na

sobotu, ze soboty na neděli, jestli se vůbec zůčastním... Kde to je, kolik to bude stát, jestli je ještě volné ubytování... ?

PS: Na stránkách jsem nikde kontakt na admina nenašel.

Georges
    -------
    Rest in Peace, member
    50 lvl champion
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  07-31-2008, 6:06 5727 odpověď na5722

Re: RIP Sraz + přístup na forum

No George na to ze jsi v RIP celkem dlouho a nemas přistup tvuj problem( při naloudování do hry se vždy ukazuje "<rip.lotrocz.com> - prosim vsetkych o registraciu potom piste Markolasovi").
    Já bych to dělal taky ale webmaster si nepřeje komunikovat s nikým jiným než s Leaderem kinshipu...... Ale ted ke srazu....je to v Brně ubytování si shání každý sám ( pár lidí nechtelo skupinové ubytování, z toho plyne že si muzes najít ubytování od Lavičky po 5* hotel...(Ja osobne budu na koleji kterou zaridil Matyp)) pak se jde do nejaké hospody to samé i v sobotu + asi nejaký program pred tím....) Takže stát to bude podle toho jak se zařídíš kolik propijes a kolik projíš. Jestli pojedes autem tak asi na parkoviste tam kde budes prenocovat, bw uz nekolik lidi autem jede napr Dagomir( ale jen na jeden den) proc kazdy jedete zvlast a nedohodnete se usetrite ten benzin kerej je ted celkem drahej....

Edit: zkus kostela ten objednaval dvojluzko ( nevim jestli ale uz ma spolubydliciho...)

• Report
  •  07-31-2008, 8:58 5730 odpověď na5727

Čau Aurine,

Registrovanej na těchto stránkách už jsem docela dlouho. To, že nemám přístup do privátních fór je věc jiná - nepotřeboval jsem ho a navíc mě nenapadla tato spojitost s dodatečnou registrací.

Markolasovi jsem pak psal, ale zapomněl na mě Smile Jinak vše o srazu jsem si zjistil včera přímo na kinship chatu, ubytování mám zarezervované taky na kolejích, takže se budu těšit.

Jinak dík za dodatečné info.

Georges
    -------
    Rest in Peace, member
    50 lvl champion
    • Report
  •  07-31-2008, 9:05 5731 odpověď na5730

Super :)

• Report
  •  07-31-2008, 10:45 5736 odpověď na5727

Akorat teda nerozumim tomu, ze jsi nikdy nepotreboval pristup do privat sekce. Tam je vetsina nasich topicu a mnohdy zajimave informace nebo i dulezite pro chod kinshipu. Takze kazdopadne by ses tam mel obcas kouknout co se deje.
    Shugura - Man Guardian GM Explorer 55
    Confessor - Woman Minstrel GM Tinker 19
    Rikka - Woman Loremaster Historian 18
    Achilas - Elf Warden Armsman 8
    Shugurat - Reaver R6
    Shugurak - Warg R3
    • Report
  •  07-31-2008, 16:40 5745 odpověď na5736

Shugu, v tomhle jsem takovej samorost. Používám mehq.net a lotro.mmodb.com a když chci něco jinýho, tak otravuju na chatu.

Věci ohledně chodu v kinu jsem taky nějak neřešil neboť jsem od přírody slušný a vychovaný člověk a tudíž na tyto věci nepotřubuji

extra pravidla. Že se platí nájem 50s měsíčně, na to jsem přišel i bez toho :-)

Georges
    -------
    Rest in Peace, member
    50 lvl champion
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.