Všude je to s čecháčkama stejný.
Abych řek pravdu, tak sem si říkal, že ještě nejste tak hrozný. Ale čím dál je to od mého odchodu, tak mi čím dál tím víc přijde, že ste za to rozloučení fakt nestáli.
Akorát pomlouvat, nadávat, být nadřazení, nasraní. A pak když přijde Aurin, o kterém sem si myslel, že je kámoš (a to sem si myslel o všech, takže sem se za to, jak sem leavnul opravdu styděl). Napíše do chatu celému našemu kinu při čekání v Rive "namyšlenci". Pak když se ho zeptám, na koho to bylo a naivně se domnívám, že na ty dva co tam spammovali emoty jako o život. A místo opovědi se dočkám ignore listu. Tak fakt dík no, moc rád sem vás poznal.
Galdere : to sem si o tobě nemyslel, si myslíš jako, žej e rozdíl emzi 12ti a 5ti lidmy? není! tohle je jen hra a hru si platím, takže chci raidovat a když nemůžu přijít nebo přijdeu později a řeknu to, tak ostatní na mě nemají co ječet už tohle je dostatečný důvod k leavu kinu, opravdu se mi nelíbít jak se chováte, už když sem byl v ripu mi pár lidí lezlo na nervy, teď mi vadíte skoro všichni v realu sice můžete být fajn, ale tu se chováte jak nějaký pseudofašisti a
teďd už jen počkám až se ozve Pako (Jirka mi řikal, že si o tobě myslel, že ste kámoši, jako když mi řekl, jak si ho pomlouval, tak se mi udělalo špatně třikrát gratz za to jaký jsi na internetu)