Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

Sorry... odchazim

Poslední příspěvek 07-09-2008, 15:58 od Pako. 22 reakcí.
Stránka 1 z 2 [23 příspěvků]   1 2 »
Řadit podle: Předcházející Další
  •  06-17-2008, 8:15 5368

Sorry... odchazim

Už delší dobu jsem uvažoval o odchodu. Je to pro mě asi jediné řešení. Ja nejsem ten typ hráče, kterého baví začínat s dalšími x postavami abych měl všechny alty na max co se da udšlat sólo. Bohužel tady to jinak dělat ani nejde. Ja vim že ted mž budete proklínat, že jsem zrádce a kdoví co, ale já si tu hru chci užít se vším co v ní je a co k ní patří… Kazdopadne jsem tady prozil pěkných 500 hodin hraní. S některými sem si rozuměl více, s některými méně. Pročítal jsem vlákno s odchodem Teara a myslím, že máme stejný důvod a Numbone to tam dobře vystihnul…. A na závěr Vám asi jako Tear nabídnu pomoc, kdyby jste potřebovali LM … Ahoj

Loremaster 50 - Snowbourn
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  06-17-2008, 15:39 5369 odpověď na5368

Re: Sorry... odchazim

caues mej se dobre.
    • Report
  •  06-17-2008, 17:56 5371 odpověď na5368

Hodně štěstí v jiném Kinshipu, snad budeš více spokojený:)

Dynki - 50 lvl minstrel - GM jeweller
    Kajulka - 42 lvl burglar - scholar

• Report
  •  06-17-2008, 20:55 5373 odpověď na5371

Skoda. Mej se.

Avalon CPT level 50 Oficír
    Metalsmith

Lyraa GRD 50 Tailor
    Divoká HNT 50 Kuchařka a farmářka

Server Snowbourn , guilda RiP
    • Report
  •  06-18-2008, 9:12 5374 odpověď na5368

Skoda no :-( S tebou sem se tak nejak nejdrive seznamil. Tak at se ti jinde dari lepe. BTW. at nejsi zklamany, proklinam te ty zradce :-)
    Shugura - Man Guardian GM Explorer 55
    Confessor - Woman Minstrel GM Tinker 19
    Rikka - Woman Loremaster Historian 18
    Achilas - Elf Warden Armsman 8
    Shugurat - Reaver R6
    Shugurak - Warg R3
    • Report
  •  06-19-2008, 8:20 5378 odpověď na5374

To je dobry napad! Postupne navstivit vsechny cz/sk kiny na serveru a ziskat tak prehled o tom jak jsou na tom mizerne. Pak si zalozim 2 vlastni cz/sk gildy cca s 5 cleny a sam budu fluktulovat mezi jednou a druhou, podle nalady. Pak tu druhou zrusim a zalozim novou s 6 cleny, v te stare necham jenom alta a budu sefovat v jedna a druhe budu oficir, pak vsem dvema online clenum nadam ze nic poradneho nedelaji pro rozvoj a zrusim kinship i predplatne.

*** tento prispevek vyadruje pouze trend mezi cz/sk hraci na nasem serveru ktery je modni :) nijak nema v umyslu napadat odchazejici hrace, hledajici stesti jinde, ani nesmeruje na konkretni osobu, pouze ukazuji na to, ze je jen spetka hracu kteri pro svuj tym neco delaji a vetsina se jen veze *** 

• Report
  •  06-19-2008, 13:53 5384 odpověď na5378

Krásně a pravdivě řečeno, utéct umí každý...

• Report
  •  06-20-2008, 8:27 5387 odpověď na5378

Matyp hehe docela sem se pobavil :-)
    Shugura - Man Guardian GM Explorer 55
    Confessor - Woman Minstrel GM Tinker 19
    Rikka - Woman Loremaster Historian 18
    Achilas - Elf Warden Armsman 8
    Shugurat - Reaver R6
    Shugurak - Warg R3
    • Report
  •  06-20-2008, 10:37 5388 odpověď na5387

Ty jo . Matyp by mohl bejt nas tiskovej mluvčí :)

Avalon CPT level 50 Oficír
    Metalsmith

Lyraa GRD 50 Tailor
    Divoká HNT 50 Kuchařka a farmářka

Server Snowbourn , guilda RiP
    • Report
  •  06-20-2008, 12:58 5389 odpověď na5388

Vam se to rika skvele po x riftech x helegrodech a nekolika navstiveni balroga... Vam je ted uz skoro jedno ze se zase nesejdou lidi Cool

• Report
  •  06-20-2008, 14:14 5390 odpověď na5389

Původně jsem vůbec reagovat nechtěl, ale neodpustím si pár poznámek, resp. rad do budoucna, které ti usnadní adaptaci v dalších kinshipech. 

1) před vstupem všechny upozorni, že ti jde pouze o raidování, jinak brzy guildu opustíš (guilda je přeci jen o raidování)

2) zjisti si, který kinship začíná raidovat (velká pravděpodobnost, že se vždy složíte, takže brzy budeš mít set apod.)

3) viz. 1 a 2

Galderheim 50 HUN-Man
    Hovnovous 50 LRM-Man
    Norther 8 CPT-Man
    Vojeb 12 MIN-Dwarf

Snowbourn
    RiP
    • Report
  •  06-20-2008, 22:11 5391 odpověď na5390

Možná Nasuado, kdyby sis všiml, tak právě ti co tady reagují jsou přihlášeni skoro na všechny raidy, takže na mě vytas jiný argument než to, že nám je jedno, jestli se Rift sleze...

• Report
  •  06-21-2008, 7:28 5392 odpověď na5391

Ja se nepotrebuju hadat nebo neco dokazovat. Asi to vypada ze jsem odesel jen kvuli raidovani, ale neni tomu tak. Mimochodem... prihlaseni na vsechny raidy... Kdyz jsem jednou prisel pozde na rift ,a jeste jsem to v popisku mel napsany ze prijdu dele, tak jste me tam servali jak psa.. Kdyz vas na rift neprislo 5 to vubec nikdo neresil.. SEm ted konecne skopojeny v jinem kinu.. Nechci si zkazit naladu z konce roku takze bych to tu uzavrel a cau

• Report
  •  06-21-2008, 8:28 5393 odpověď na5392

K tvému pozdnímu příchodu: nevím, o kterém mluvíš, bylo jich víc, ale když je potvrzených 11 nebo 12 lidí, tak je to zcela jiná situace, když je lidí 7.

ad pozdní příchod) pokud přijdu pozdě, je elementární slušnost se omluvit a ne se ještě považovat za ublíženého

ad sučasná spokojenost) je přinejmenším úsměvné mluvit o spokojenosti po třech, pěti dnech

ad uzavření) souhlas

Galderheim 50 HUN-Man
    Hovnovous 50 LRM-Man
    Norther 8 CPT-Man
    Vojeb 12 MIN-Dwarf

Snowbourn
    RiP
    • Report
  •  06-21-2008, 9:42 5395 odpověď na5393

Všude je to s čecháčkama stejný.

Abych řek pravdu, tak sem si říkal, že ještě nejste tak hrozný. Ale čím dál je to od mého odchodu, tak mi čím dál tím víc přijde, že ste za to rozloučení fakt nestáli.

Akorát pomlouvat, nadávat, být nadřazení, nasraní. A pak když přijde Aurin, o kterém sem si myslel, že je kámoš (a to sem si myslel o všech, takže sem se za to, jak sem leavnul opravdu styděl). Napíše do chatu celému našemu kinu při čekání v Rive "namyšlenci". Pak když se ho zeptám, na koho to bylo a naivně se domnívám, že na ty dva co tam spammovali emoty jako o život. A místo opovědi se dočkám ignore listu. Tak fakt dík no, moc rád sem vás poznal.

Galdere : to sem si o tobě nemyslel, si myslíš jako, žej e rozdíl emzi 12ti a 5ti lidmy? není! tohle je jen hra a hru si platím, takže chci raidovat a když nemůžu přijít nebo přijdeu později a řeknu to, tak ostatní na mě nemají co ječet už tohle je dostatečný důvod k leavu kinu, opravdu se mi nelíbít jak se chováte, už když sem byl v ripu mi pár lidí lezlo na nervy, teď mi vadíte skoro všichni v realu sice můžete být fajn, ale tu se chováte jak nějaký pseudofašisti a

teďd už jen počkám až se ozve Pako (Jirka mi řikal, že si o tobě myslel, že ste kámoši, jako když mi řekl, jak si ho pomlouval, tak se mi udělalo špatně třikrát gratz za to jaký jsi na internetu)

• Report
Stránka 1 z 2 [23 příspěvků]   1 2 »
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.