Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

Hram 14 dnovi trial....a chcem pokracovat prosim poradte..

Poslední příspěvek 08-20-2008, 9:33 od Anonymous. 11 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  06-02-2008, 18:43 5320

Hram 14 dnovi trial....a chcem pokracovat prosim poradte..

Hram teraz 14 dnovy trial...a ked sa prihlasim na moj acount na turbine tak tam mam pod lotro ze hram ten trial ale nemam tam ziadnu moznost o zaplatenie....cize predlzenie zaplatenim cez paypal.

Tato moznost sa na mojom ucte vytvori az ked mi ten trial padne alebo si budem muset kupit krabicu s hrou cize sa zaregistrovat znovu aj s product keyom ( z krabice ) alebo sa bude dat predlzit cez paypal tento ucet co mam...Niekde na ich stranke som cital ze si budem moct predlzit tento trialovy ucet normalne a tu som zas cital ( ale bol to stary prispevok ) ze si budem muset zakupit celu hru a vytvorit si znova ucet...

dakujem za skore reakcie....

PS - kebyze treba kupit origos hru tak cez jaky eshop by ste mi doporucili za co najlepsie ceny.

Lukasko, Snowburn, Cpt, lvl 25,
    Filed under:
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  06-02-2008, 20:52 5322 odpověď na5320

Re: Hram 14 dnovi trial....a chcem pokracovat prosim poradte..

Trial verze LOTRA je bohuzel jen na vyzkouseni. Pokud chces hrat dal tak si musis koupit hru ve ktery bude key , pomoci ktereho se na svem uctu dostanes k tomu co potrebujes (tj placeni kartou a jine moznosti).

Jinak tobe by se asi vyplatila koupit gold verze lotra, je mimo jine v cene 45 dnu hrani zadarmo. K tomu jezditko od lvl 25 (normalne 35lvl) a jeste par drobnosti do zacatku.

Bohuzel zadnej eshop ti neporadim ale jiste se tu najde nekdo kdo ví o nejakym.

Na jakym hrajes(budes dal hrat) serveru ?

Kdyby si chtel hrat v cz/sk guilde napis mi. Nase guilda RiP je na serveru Snowbourn.

Avalon CPT level 50 Oficír
    Metalsmith

Lyraa GRD 50 Tailor
    Divoká HNT 50 Kuchařka a farmářka

Server Snowbourn , guilda RiP
    • Report
  •  06-03-2008, 9:13 5324 odpověď na5320

bez fuul verze a klíče oficiálně hrát nebudeš. ta gold edice neni špatnej nápad, já jí tedy nemám ted sem na 33 lvl a těšim se na koně ono to běhání sem tam po mapě už začíná trošku nudit, hlavně když na tebe už nic neutočí,protože příšerky o 10lvl níž sou pasivní.a krajinu už máš dokonale prolezlou z původních questů, když ještě příšerky útiočily:))
    Nates hobit BUR Snowbourn "Angmars Shadow" kinship
    • Report
  •  06-07-2008, 9:12 5340 odpověď na5324

No kupil som si gold edition.....a kde sa mam zaregistrovat na stranke codemasters alebo turbine.....???? alebo to je jedno...alebo kde to je lepsie?

• Report
  •  06-07-2008, 11:08 5341 odpověď na5340

Nejsem si tim moc jistej  ale koukni se na         http://www.lotro-europe.com/support.php     tam mas MY account,

pak se tam zaregistruj , to by nemelo trvat vic nez 10-15 mimut. Az si z mejlu overis registraci , se pripojis na ten web a zadas tam svuj key, pak zjistis jak dlouho jeste muzes hrat a taky se to tam plati, bud pomoci kreditky , 3 / 6 mesicnich karet nebo je ted 10% sleva na lifetime(dozivotni predplatny).

Na tom webu mam ucet i ja takze si myslim , ze by to melo byt v poradku. Kdyby si neco nevedel napis sem.

Minimalne 1x za den sem kouknu. 

Metalsmith

Lyraa GRD 50 Tailor

• Report
  •  06-07-2008, 20:06 5343 odpověď na5341

ide o to ze hram ten trial na Turbine...tak neviem ze ci staci byt zaregistovany iba tam a zadat tam tie aktivacne cisla a pokracovat s postavou alebo si musim zalozit ucet na codemasters...

• Report
  •  06-08-2008, 11:16 5347 odpověď na5343

Ten trial hrajes na jakym serveru ? Pokud znas jeho jmeno napis ho sem prosim.

Metalsmith

Lyraa GRD 50 Tailor

• Report
  •  06-09-2008, 19:06 5348 odpověď na5347

IDEM NA SNOWBURN ( BOZ EVRAJ TAM JE VIAC SLOVAKOV A CECHOV) TAKZE ZACINAM HRAT TAM..........

• Report
  •  06-09-2008, 20:46 5349 odpověď na5348

Souhlasim, na snowbournu je ze vsech serveru asi nejvic cz/sk komunity. Kdyby si chtel , tak ve hre muzes kontaktovat me na Avalon , pripadne dalsi oficiry nasi guildy RiP:

Aurin, Dynki nebo naseho leadera jmenem Markolas  .

Hodne zdaru a jeste vic levelu k tomu :)

Metalsmith

Lyraa GRD 50 Tailor

• Report
  •  08-20-2008, 2:09 5839 odpověď na5349

pánové a dámy. mám ten samý problém, a prošel jsem oficiální fóra lotro a zatím jsem vyčetl jediné. NEMUSÍM mít koupenou krabici. Vždyť i full client se dá stáhnout z oficiálního webu codemasters. (btw krabici má můj známý a žádný klíč na ní napsaný nemá, ani v návodu).

problém je v tom že mám u codemasters účet na kterém mám aktivovanoý lotro trial a pro full verzi to po mě chce full product key. Podle všch nápověd by mě mělo stačit si teď předplatit na určité období hru, ale nemám tušení jak. chci to platit přes paypal ale v mém účtu není žádná informace ani odkaz na platby. jsem z toho fakt vedle.

může někdo poradit? díky

• Report
  •  08-20-2008, 8:45 5840 odpověď na5839

"full product key" je prave v krabici je to papir na  kterym je to napsany.neni to na krabici,ale mezi letakama. ja tam mel dva, jeden byl na test hry myslim 14 dní (pro známího) a druhej papír byl prave full product key

Nates hobit BUR Snowbourn "Angmars Shadow" kinship
    • Report
  •  08-20-2008, 9:33 5844 odpověď na5320

hlavne jestli mas account primo na turbine, tak hrajes US verzi, kter neni s EU kompatibilni, resp. jde to pres jiny servery
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.