Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

FREE SERVER ne?

Poslední příspěvek 07-16-2008, 18:09 od Avalon. 10 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  02-12-2008, 15:21 4624

FREE SERVER ne?

Jak to?Na jakychsi strankách psali že jsou.Budou?Protože jsem si hru ted koupil a platit 800 za měsíc se mi opravdu nechce.Doopravdy nic takového není jak to obejíd?

www.psp-az.estranky.cz
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  02-12-2008, 17:32 4626 odpověď na4624

Re: FREE SERVER ne?

800 to je skoro na 3 mesice, jeden mesic stoji 200-250 korun podle kurzu dolaru a typu predplatneho :)

free server neni 

Lotro Czech - Executive Editor
    Filiel Sneaker - The Watchers / Laurelin / Silver Blades alliance
    • Report
  •  02-12-2008, 18:09 4628 odpověď na4626

Jo a promin filky ze zakladam tolik topicu xD.Založim to rači jsem.Prosimvás nemáte s tím někdo skušenosti?Obědnal jsem si gold edici od tud http://eshop.megahry.eu/Lord-of-the-Rings-Online-Shadows-of-Angmar-_g915.html ,ale nepřišel mi žádný další papír ohledně aktivace věcí.Jiank ani plechové krabičky jsem si nevšim.Takže nevím.Jedíné to tam je jsou jakési nélepky na krabičce.Myslíte třeba že je to aoutomaticky nebo jak by jsem mohl získat předměty když jsem nenšel aktivační kod.Děkuji všem za odpověd

www.psp-az.estranky.cz
    • Report
  •  02-14-2008, 10:55 4637 odpověď na4628

Tak teď jsem se už neudržel a musím zareagovat. Již při koupi hry jsi musel vědět, že se platí měsíční poplatky, jsou minimální, ale uznávám, že pro někoho to může být problém. Takže chápu tvoji snahu. Ale nechápu, že nejsi schopen podívat se o pár topiců níž, kde se na toto téma již diskutovalo. Co mě ovšem nebetyčně SERE je tvoje čeština. Nejsem žádněj literát, taky dělám chyby, ale čeho je moc, toho je příliš. Místo hraní Lotra věnuj čas doučování češtiny. Aspoň ušetříš na měsíčních poplatcích. Wenda
    • Report
  •  02-14-2008, 12:34 4641 odpověď na4637

Ta čeština je fakt rulez Big Smile

Jinak doporučuji zaplatit doživotní account (asi 5800) a máš po starostech s měsíčníma platbama.

• Report
  •  02-16-2008, 2:03 4653 odpověď na4628

pokud nemas aktivacni kod (nebo jaxe to presne jmenuje) v krabici, kontaktuj prodejce nebo codemasters, protoze podle nedavnych postu tady na foru nejsi mozna sam. i kdyz je to malo pravdepodobne, mohlo se stat, ze jsou v distribuci nejaka spatna baleni a nebo je nekdo vykrada (nebo fakt nevim) *

po vytvoreni aktivniho accountu muzes hrat 30dni zdarma, o jine moznosti jak hrat zadarmo (tedy free serverech) nevim

* EDIT: a nebo lidi jen neumite cist :) nasel bych, nafotil a postnul sem obrazky toho, co ma byt v krabici, ale jsem bordelar a krabici jsem dal nevim ted presne kam (mam tu hroznej bordel lol)

mohl by to nekdo udelat? treba by to temhle lidem pomohlo - samozrejme se zacmaranym kodem :)

Captain Marthelion of Gondor, Nazdar kinship.
    (ELDAR - EU)
    http://www.nazdar.phorum.cz
    • Report
  •  03-13-2008, 7:24 4873 odpověď na4653

tak to tak trochu nepochopim proč sis kupival originální hru, když nechceš platit měsíční poplatky ;) a jedna otazecka... premyslim o full verzi lotra ale nevim jestli si mám koupit GOLD edici... Má to smysl ? Vyplatí se to ? Díky za odpověď

• Report
  •  03-13-2008, 9:46 4874 odpověď na4873

nie, ten bonus co za to ziskas, nestoji za zvysenu cenu

By lujza
    • Report
  •  03-16-2008, 10:07 4891 odpověď na4874

tak ja jsem jineho nazoru, priplatl sem si 200 Kč navíc a k tomu sem dostal dalších 15 dní zadara + od lvl 25 sem mohl jezdit na konovi, sice neni tak rychly jako normal kun ale porad je rychlejsi nez choit pesky
    • Report
  •  07-15-2008, 23:47 5572 odpověď na4624

Dobrý den, zdravím všechny.
    Nedávno jsem se o hře LOTRO dozvěděl, přišla mi fajn , tak jsem si ji začal stahovat z internetu a chtěl bych se zeptat jestli i když nemám CD key , nebo co to... :)
    jestli můžu odehrát svých 30 dní zdarma... :P
    Děkuju předem za odpověd´.
    • Report
  •  07-16-2008, 18:09 5577 odpověď na5572

Pravdepodobne si z netu stahujes free clienta , ten je na 7 dnu. T

ech 30 dnu zadarmo je pri koupeni normalni edice hry , gold edice hry ma celkem 45 dnu hrani zdarma (pak se plati poplatky jako uvetsiny online her) navic tam mas konika na kterym muzes jezdit od lvl 25 (normalne lvl 35) a par dalsich veci ktere ja neznam.

Avalon CPT level 50 Oficír
    Metalsmith

Lyraa GRD 50 Tailor
    Divoká HNT 50 Kuchařka a farmářka

Server Snowbourn , guilda RiP
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.