Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

GM Scholar na serveru Snowbourn

Poslední příspěvek 09-06-2007, 22:38 od Duncanius. 3 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  08-01-2007, 11:38 3056

GM Scholar na serveru Snowbourn

Pokud hrajete na serveru Snowbourn a potřebujete něco craftnout od Scholara, klidně se na mě obraťte, jsem GM Scholar IGN: MikoLee, tady je pár ukázek toho, co Scholar dovede:

Něco pro Zdraví a Manu:

REFINED Celebrant Salve - přidá 420-440 zdraví - Level 35+ - je potřeba Relic of Lothlorien +10s
    REFINED Essence of Athelas - přidá 420-440 many - Level 35+ - je potřeba Relic of Lothlorien+10s

PURE Celebrant Salve - přidá 520-540 zdraví - Level 45+ - je potřeba Undeciphered Moon-letters+10s
    PURE Essence of Athelas - přidá 520-540 many - Level 45+ - je potřeba Undeciphered Moon-letters+10s

Pár dalších příkladů:

REFINED Light-Oil (uděla 4)
    je potřeba: 3 Undeciphered Moon-Letters+10s
    - používá se na šípy, které potom dájí další Light dmg.
    - musíte mít “Use of Light” a být Hunter lvl30+

Crafting Lore (pro všechna povolání) – jednoúčelová listina, která Vám zvedne „skills critical chance“ na kratší (Ancient lvl přídá 10% šance = max)
    - lvl40+

Dyes – jsou používány na obarvení zbroje  

Books – jsou pro Loremastera.  Dovolí to Loremasterovi snížit  spotřebu many pro většinu skilů.
    -(T4 max) sníží o -6%  
    -lvl 40+

A long time ago in a galaxy far, far away ...

Grandmaster Scholar
    Master Farmer
    Filed under:
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  08-01-2007, 22:51 3059 odpověď na3056

Re: GM Scholar na serveru Snowbourn

To je skoda, jsem na laurelinu :)

Lotro Czech - Executive Editor
    Filiel Sneaker - The Watchers / Laurelin / Silver Blades alliance
    • Report
  •  09-06-2007, 15:00 3304 odpověď na3056

Zdravím. Jsem na stejném serveru, ale jelikož hraju za Lore-mastera a Scholar je jediné povolání, co jsem se rozhodl trénovat, radši bych od Tebe radu, jak se dostat na Tvoji úroveň. Už mám 200 zkušeností díky tvoření svitků zvyšujících útok a obranu. Ale teď nevím, co dělat, abych z "Apprentice" přešel jako scholar na vyšší úroveň. Mám lvl 18 a jsem zatím v Hůrce. Asi jsem blbec přehlíd jen nějakou kravinu. Díky.

• Report
  •  09-06-2007, 22:38 3308 odpověď na3304

ked ti  to uz dalej nerastie tak sa poobzeraj okolo seba kde trenujes a npc scholar ti tam pravdepodobne zada povysovaci quest.
    Duncanius (officier) - champion, Allia - minstrel, Trezorik - kinship Rest in Peace bankar , server Snowbourn
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.