Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat

Porada CZC

Poslední příspěvek 05-28-2009, 20:14 od Aurin. 19 reakcí.
Stránka 1 z 2 [20 příspěvků]   1 2 »
Řadit podle: Předcházející Další
  •  05-26-2009, 23:40 8326

Porada CZC

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  05-27-2009, 8:21 8330 odpověď na8326

Re: Porada CZC

Nemyslim si, ze postovat taketo veci je fer. Urcite by nikdo z nas nebol rad keby davaju TS record na ich forum...
    • Report
  •  05-27-2009, 9:39 8331 odpověď na8326

jj kdyz jsem brouzdal na jejich strankach zacal sem to stahovat ale asi v pulce sem to zrusil protoze mi prislo blby poslouchat inertní zálezitosti czc. I kdyz na druhou stranu je to veřejně ke stažení
    • Report
  •  05-27-2009, 11:00 8332 odpověď na8331

Tiez musim uznat, ze bavit sa 2 hodiny o vlajecke je to zabavne ;)
    • Report
  •  05-27-2009, 14:35 8335 odpověď na8332

Hmm sem to jen tak prolitl a neprijde mi to jako spatnej napad. Proc ne pokud to vedeni takto vyhovuje. Jinak teda kdyz uz jsem tam byl, taxem se tak proklikaval co tam maji a zaujalo me neco ve foru se zadostma pro projeti (povedomej nick):

Žádost o přijetí Krkonosak
    Ahoj jmenuji se Honza a jsem z Vrchlabí. Jsem 19letý muž a chtěl bych k vám do kinshipu. LOTRO hraji zhruba asi 10 dní, ale nejsem ten typ co sedí u počítače 7 hodin denně i když záleží na počasí a samozřejmě času. Nyní jsem opustil jakýsi kinship Rest in peace, protože tam vázne komunikace a přijde mi to takové mrtvé i když ti kluci co se znají a hrají to už nějaký ten pátek, tak ty s tím asi problém nemají. Jde taky o to, že se jednou za čas na kinshipu na něco zeptám a odpověď žádná a přitom je online třeba 8 lidí. K vám bych chtěl, protože z prvního dojmu na mě působíte jako "sečtělejší" kinship a máte tu i nějaká pravidla takže přijimáte na základě něčeho což je fajn. Kinship jsem chtěl už takhle brzy, protože bych rád byl součástí nějaký fajn party lidí z cz/sk komunity. Pokud máte případné dotazy, tak se klidně ptejte a mohu toho o sobě napsat více.

A rekl bych, ze podobne veci si o nas mysli vic lidi, at uz tu byli/jsou chvili nebo i dlouhodobejsi clenove. Mozna by stalo za to, abysme se nad tim zamysleli (kazdej jednotlive). No a ted jeste neco pro zasmati :-)

Žádost o přijetí Curudin (Autor Erquelinn)
    Přidán 22-05-2009 14:57
    ...

Přidán 22-05-2009 19:09 
    To je fakt asi blbej žert... Erquelinn byl včera vyloučen z kinshipu pro své chování, které "neodpovídalo našim požadavkům", když to mám napsat slušně.

• Report
  •  05-27-2009, 17:28 8336 odpověď na8335

jsem postnu odkaz o cem psal shugu.... http://cc.gaming.sk/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=603  lol tomu je fakt 10 let, tak sem se dlouho nezasmal
    • Report
  •  05-27-2009, 22:51 8340 odpověď na8336

Tak teraz zacina uhorkova sezona, ale vobec by som sa tym netrapil....to ,ze niekto po jednom tyzdni zhodnoti takto aktivitu kinshipu je jeho vec a na jeho skodu....ale o tom to je, neda sa vyhoviet kazdemu....ono je to tak,ze sme v terminoch kedy sa koncia skoly (zakladne, stredne a vysoke) ., takze radsej tu budem mat intelignetnu mensinu (,ktora sa vzdy vcas vrati - po skole, skuskach atd), ako tlupu ludi co seru na vzdelanie a ine socialne aktivity ;-)
    • Report
  •  05-28-2009, 8:54 8343 odpověď na8340

To je pak otazka, co tu z toho chceme mit. Jestli Kin pro kazdeho, nebo pro tech par lidi, kteri vzdycky nejakou dobu hraji a paxe tu uz moc neukazuji dokud neni dalsi update. A ti co zustanou, nebo treba i novacci, pak maji hodne velky problem se na neco slozit. To si myslim ze nikoho moc netesi.
    • Report
  •  05-28-2009, 11:16 8349 odpověď na8343

Já jsem převelice štastněj za to, jak to u nás chodí. Všichni se známe, pomáháme si. JE tu jakási loajalita. To, že odejdu proto, ýe mi kdosi neodpověděl na 2 otázky, anebo, že mi na lvl 10 nepomůže se solo questem - promiň, ale takovej je život a nemyslim si, že chceme vkinu lidi, který budeme muset vodit za ručičku. IMHO tento člověk by stejně dřív nebo později odešel, tak co řešíme. Jinak do kinu se teď přijalo docela dost lidi a myslim, že těm lidem, kteří opravdu chtěj aby se jim pomohlo se pomůže, i když se na to musí chvilku počkat. Já mám rád RIP a hlavně lidi co v něm jsou a neměnil bych.
    • Report
  •  05-28-2009, 11:47 8351 odpověď na8349

Podmienky na prijatie mame, aj ked je pravda ze sa viacmenej beru vsetci ludia s tym ze sa casom sa mi vytriedia, nikoho za rucicku vodit nebudeme , u nas ostavaju ludia co sa vedia o seba postarat a nemaju problem s kazdou blbostou. Ludi co po par tyzdnoch odidu by som vobec neriesil, inde sa im moze darit lepsie, proste do nasho systemu nezapadli.
  •  05-28-2009, 12:16 8352 odpověď na8349

squee:
    Já jsem převelice štastněj za to, jak to u nás chodí. Všichni se známe, pomáháme si. JE tu jakási loajalita. To, že odejdu proto, ýe mi kdosi neodpověděl na 2 otázky, anebo, že mi na lvl 10 nepomůže se solo questem - promiň, ale takovej je život a nemyslim si, že chceme vkinu lidi, který budeme muset vodit za ručičku. IMHO tento člověk by stejně dřív nebo později odešel, tak co řešíme. Jinak do kinu se teď přijalo docela dost lidi a myslim, že těm lidem, kteří opravdu chtěj aby se jim pomohlo se pomůže, i když se na to musí chvilku počkat. Já mám rád RIP a hlavně lidi co v něm jsou a neměnil bych.
    Zastávám stejný názor:)
    • Report
  •  05-28-2009, 12:24 8354 odpověď na8352

Sice nehravam, ale system je fajn :)

BTW boli aj jedinci ktory odysli po par minutach :)

• Report
  •  05-28-2009, 16:20 8357 odpověď na8354

Mojsejman:

Sice nehravam, ale system je fajn :)

BTW boli aj jedinci ktory odysli po par minutach :)

songista bol pan :D

• Report
  •  05-28-2009, 17:08 8358 odpověď na8357

Vajcak:
    songista bol pan :D
    nojo na toho sem male uz zapomel ten u nas byl 30 sekund:)))
    • Report
  •  05-28-2009, 18:23 8359 odpověď na8358

Ta porada CzC byla fraška. Potom se stal hon na čarodějnice. A ti co nejvíc tam na jejich fórech oponovali byli vyhozeni s kinu.(Bezdůvodně)

• Report
Stránka 1 z 2 [20 příspěvků]   1 2 »
Zobrazit jako RSS v XML
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.