Megaman:S tema textama je to jasny, i kdyz sem predtim nevedel, ze na nemeckym serveru je to v nemcine. Ale netusil jsem, ze si muzes nekde stahnout jine UI a predelat si to. O WoW jsem to nekde cetl ze to jde, ale u Lotra sem myslel ze ne. Nemate nekdo odkaz, kde se takovehle upravy na lotro daji sehnat?
No ve Wowku nemám z původního UI vůbec nic - ale pro healera je to tam skoro nutnost, vzhledem k 25man raidům o 40tkovejch BG ani nemluvě.
Co se týče LoTRO tak jsem už několikrát dumal nad změnou, ale jelikož je to tu pouze o "kosmetice" a ne o funkčnosti a nastavitelnost originálního UI je vcelku hodně slušná tak se na to asi vydlábnu ( I když ten Durin´s folk nevypadá zle - původní, třeba onen "fire" už je "zu moc" - ty plameny tam zbytečně zabírají místo :) ). Jediný s čím mám osobně hodně "problem" jsou party a raid frame ...ještě se mi nepodařilo to nastavit tak aby neztratily přehlednost a zároveň nezabíraly moc místa ( nemáte nějakou radu ? :) ). A ještě jedna věc mě dost štve - combat chat - nejde rozlišit incoming a outcoming dmg :( - nebo já to zatím nenašel ...