Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat

Volume 2 Book 7

Poslední příspěvek 04-08-2009, 17:29 od Mojsejman. 51 reakcí.
Stránka 4 z 4 [52 příspěvků]   « 1 2 3 4
Řadit podle: Předcházející Další
  •  04-06-2009, 10:54 8024 odpověď na8007

Re: Volume 2 Book 7

Tear:

já to měl za chvlku, Lorien se moc povedl, připomíná mi Teldrasil z WoW je to skutečně nádherné místo

buff minstrelu ani rk neni takový jak se mohlo zdát :) nemáte důvod whinnovat

a quest guide sem uvítal, je fakt super

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  04-06-2009, 10:54 8025 odpověď na8007

Tear:

já to měl za chvlku, Lorien se moc povedl, připomíná mi Teldrasil z WoW je to skutečně nádherné místo

No Lothlorien se sice povedl, ale s Teldrasilem bych ho nesrovnával, Lothlorien je o dvě třídy výš Smile

Co se jim povedlo ohledně environmentu, tak to totálně podělali v případě modelů postav. Když člověk poprvé běží za Galadriel celej rozechvělej v očekávání vznešenosti a majestátu jednoho z nejstarších a nejmocnějších elfů ve Středozemi a pak zažije tu prdu do čenichu při pohledu na onu rachitickou karikaturu, kterou zachraňuje alespoň tvář, když už tělo má jak po oboustranné mozkové mrtvici ... tak to mi fakt bylo pomalu do breku ... Takovej šlendrián :(   Navíc jsem fakt nečekal, že budou stát s Celebornem na rampě na talanu jak homelesáci ...

• Report
  •  04-06-2009, 22:55 8031 odpověď na8025

nesrovnávám, pouze mi to připomíná :) jen todle je zlatý a mtato bylo fialový plus celkem dost velký věkový rozdíl tudíž i grafický, jak jinak :)

• Report
  •  04-08-2009, 8:44 8037 odpověď na8025

Flycon:
    Tear:

No Lothlorien se sice povedl, ale s Teldrasilem bych ho nesrovnával, Lothlorien je o dvě třídy výš Smile

Co se jim povedlo ohledně environmentu, tak to totálně podělali v případě modelů postav. Když člověk poprvé běží za Galadriel celej rozechvělej v očekávání vznešenosti a majestátu jednoho z nejstarších a nejmocnějších elfů ve Středozemi a pak zažije tu prdu do čenichu při pohledu na onu rachitickou karikaturu, kterou zachraňuje alespoň tvář, když už tělo má jak po oboustranné mozkové mrtvici ... tak to mi fakt bylo pomalu do breku ... Takovej šlendrián :(   Navíc jsem fakt nečekal, že budou stát s Celebornem na rampě na talanu jak homelesáci ...

galadriel bol uz v b6 takze az take prekvapenie to nebolo, aj ked som tiez dufal ze bude trochu viac *vznesena*. ale co sa mi vyslovene nepaci je Caras mali ho dat na samostatnu mapu takto tam bludim kym nieco najdem :-( aj ked som s questami viac spokojny tak som cakal ze mi vydrzia dlhsie.

•  04-08-2009, 15:50 8039 odpověď na8037

mna akurat sere ze tento book priniesol strasne vela farmenia... kazdy den opakovatelne questy v lothlorien a este aj crafting instancie >.>
    • Report
  •  04-08-2009, 16:16 8041 odpověď na8039

Mne docela vadi jak je Lothlorien nasvicenej, je to nejake cele svetlejsi a takovej divnej zlatavej nadech a to i v noci, takze musim ztmavovat zobrazeni a i tak je to takove divne. Jedine kdy to bylo v poradku byla nejaka ta instance v booku, jaxem tam s nekym chodil. Questy sou celkem o nicem a sou dobre jen k farmeni reputace a silver a gold tokenu na vymenu, jinak odmena zadna pekna. A vubec pro me nic do equipu co bych chtel. Jedine co si tam vezmu je kun a svitek na dmg do zbrane, jinak me nic nenapada. To ze uplne posrali dmg vsem charum, to vsichni vime. Ty craft instance se mi docela libi, ale budu to prochazet stejne asi 1x za tyden (nebo kolik je CD) kdyz se resetuji kvuli tezeni, jinak to farmit nebudu jen kvuli tokenum. A nejvic se mi na tom vsem stejne libi /flip a /fishslap.
    • Report
  •  04-08-2009, 17:29 8042 odpověď na8024

najlepsi update bol aj tak forochel
    • Report
Stránka 4 z 4 [52 příspěvků]   « 1 2 3 4
Zobrazit jako RSS v XML
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.