Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat

R I P - PVMP

Poslední příspěvek 06-24-2009, 22:11 od Pako. 56 reakcí.
Stránka 2 z 4 [57 příspěvků]   « 1 2 3 4 »
Řadit podle: Předcházející Další
  •  02-11-2009, 19:56 7446 odpověď na7442

Re: R I P - PVMP

Vajcak:
    Lujza:

ja som tam nebol, len som tlmocil...faktom je, ze nadavat som videl len octopusa, takze to mohlo byt ono ...a na naborovu spravu kaslem a znova ju dam po nasom...som ochotny dat max. do predu hlasku v anglictinem ze teraz nasledu naborova sprava v inej reci ...

sak to mne nevadi len hovorim ze podla mna na to narazall...

avalon : podla mna je.

Tak si dej prosim tu praci a prelouskej ty anglicky pravidla a najdi kde je napsano ze se v OOC musi psat anglicky :)  Diky

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  02-11-2009, 20:18 7447 odpověď na7446

Avalon:
    Vajcak:
    Lujza:

ja som tam nebol, len som tlmocil...faktom je, ze nadavat som videl len octopusa, takze to mohlo byt ono ...a na naborovu spravu kaslem a znova ju dam po nasom...som ochotny dat max. do predu hlasku v anglictinem ze teraz nasledu naborova sprava v inej reci ...

sak to mne nevadi len hovorim ze podla mna na to narazall...

avalon : podla mna je.

Tak si dej prosim tu praci a prelouskej ty anglicky pravidla a najdi kde je napsano ze se v OOC musi psat anglicky :)  Diky

keby som mal tusenia kde sa volaco take nachadza ako pravidla tak to checknem

• Report
  •  02-11-2009, 20:43 7448 odpověď na7447

OOC nie je len anglicke to ti nemoze nikto prikazat a ked tam niekto nieco pise tak musi ratat s nasledkami a BTW mne nebude nikto nic roykazovat ani zakazovat ked chce nech napise ticket alebo nech ide do pice je mi to uplne jedno do OOC pisem zasadne len to co si viem aj vyzrat ked to nieje s pravidlami LOTRO  :-) som sa poucil ked som spravil sprosto emociu a okmzite ma pmkovalo GMko, Takze pokial pises nieco nie anglicky do ooc a nezacne ta jebat GMko a nejakemu mrzakovi to skrie oci tak mu len napis nech postne ticket
    • Report
  •  02-12-2009, 21:00 7472 odpověď na7448

:o)
    • Report
  •  03-19-2009, 9:50 7817 odpověď na7472

To je zabava , gankovanie burglarov :-)

• Report
  •  03-20-2009, 10:58 7837 odpověď na7442

Tak jsem se včera dokopal k tomu vlézt do Ettenmoors a na rovinu ... jsem zklamán .... Nebýt Paka a Daga...nebo Daba*něco ( pardon nepamatuju si přesně nick )  tak jsem se na to vykašlal za creepy hned ... Hodinu prosit o partu nebo nedejbože raid protože Warleader s nulovým rankem nemá šanci na progress skoro žádnou nebo jen minimální mě fakt nebavilo. Sice je hezké že mi píšou hráči PMka že děkují za heal, ale na mou reakci ať se mi odvděčí alespoň na chvíli partou už nikdo neodpověděl :(  To co jsem pracně nahrabal za víc jak hodinu hraní za WL jsem měl na Ahunterixovi za pět minut :(

Už abych měl štěstí, že natrefím na tribe grupu nebo raid a třeba mě to začne i bavit :) Support chary jsou snad potřeba, nebo ne ? :)

• Report
  •  03-20-2009, 13:21 7838 odpověď na7837

Flycon:

Tak jsem se včera dokopal k tomu vlézt do Ettenmoors a na rovinu ... jsem zklamán .... Nebýt Paka a Daga...nebo Daba*něco ( pardon nepamatuju si přesně nick )  tak jsem se na to vykašlal za creepy hned ... Hodinu prosit o partu nebo nedejbože raid protože Warleader s nulovým rankem nemá šanci na progress skoro žádnou nebo jen minimální mě fakt nebavilo. Sice je hezké že mi píšou hráči PMka že děkují za heal, ale na mou reakci ať se mi odvděčí alespoň na chvíli partou už nikdo neodpověděl :(  To co jsem pracně nahrabal za víc jak hodinu hraní za WL jsem měl na Ahunterixovi za pět minut :(

Už abych měl štěstí, že natrefím na tribe grupu nebo raid a třeba mě to začne i bavit :) Support chary jsou snad potřeba, nebo ne ? :)

u nas skor chovame malych wargov...ale wl sa vzdy hodi :P

• Report
  •  03-20-2009, 14:25 7839 odpověď na7838

vy ste skor psi utulok
    • Report
  •  03-22-2009, 0:18 7846 odpověď na7839

Tak jako za creepy se normalne bere do main raidu od R3 a warleader je dost zadanej. Ze zacatku se tam tak placas, delas questy abys mel mapy a nakoupil za DP nejake traity a vylepseni a kdyz je vedlejsi raid, nebo najdes nejakou noob grupu, tak ziskas i trochu infamy. S tim musis pocitat ze ze zacatku je to trochu tezsi sehnat poradnou grupu. Je pak vyhoda byt v tribe ze ty te vezmou i tak a trochu se ti to zjednodussi.
    • Report
  •  03-23-2009, 11:37 7855 odpověď na7846

Njn uvidíme jak se moje monster kariéra bude dál vyvíjet :)   Freep kariéra je už v plném proudu :)   Ten včerejšek byl fakt brutální.  Jen bych měl pár dotazů. Proč mi v Etten nefunguje DF ? Nikde jsem se nedočetl, že by neměl, je možné že je to tak správně, ale nezdá se mi to :)  Další dotaz - vyplatí se dělat questy v Etten ? Asi jen kvůli mapám ne ?  PvP equip co se tam prodává je usefull nebo useless ? :)  Případně chodíte občas zabrat keepy a projít raid instance pro ty shardy nebo co to tam padá z bossů ?   Nemlaťte mě do hlavy, je možné že to někde je srozumitelně napsané a já to přehlídnul :)

• Report
  •  03-23-2009, 11:42 7856 odpověď na7855

DF v etten funguje len ofc...
    • Report
  •  03-23-2009, 12:15 7857 odpověď na7856

Lujza:

Takže utíkat seč mi nohy stačej a doufat, že vypadnu z kombatu dřív než mě užužlaj :)

• Report
  •  03-23-2009, 13:32 7860 odpověď na7857

Flycon:

Lujza:

Takže utíkat seč mi nohy stačej a doufat, že vypadnu z kombatu dřív než mě užužlaj :)

no ono to neni az take lachke ked aj si na sekundu v kombate sa odportit...predstalen musis sa hned zastavit a mimo kombatu niesi na velmi dlho...ale samozrejme su taky huntery co to ovladaju

k ostatnym otazkam :

questy delat akurat tak za creepy(ale ked sa ide napr prevziat naky hrad tak sa oplati na to zobrat quest aj za freepa)

PvP equip tam je useless ... ae neco sa hovorilo o novom sete v b7

zabrat keepy , no mi sa zlozime akurat tak na isendeep (ten sa da aj v troch prebrat v pohode)

a ta instancia ta je verejna co tam je takze tam stretnes aj inych ludi ae bossovia tam maju rychly respawn a tiez sa v troch ludoch daju v pohode bez problemov davat , kazdopadne pred moriou sa tam chodilo to sa tam veci z etten este oplatili , teraz uz ani ne no... uvidime jak dopadne ten set v b7 z etten...

• Report
  •  03-26-2009, 10:54 7922 odpověď na7860

taky super prepocet :

takze ked ratame ze za hodinu hrania spravime  100 az 500 inf/ren
      v priemere je to 250 inf/ren za hodinu a pri hrani ako keby ste pracovali  (40h/tyzden) vysledok pred  B7 by bol:

Rank 10: Hracieho cadsu 1834 hours = 10 m realneho casu
    Rank 11: Hracieho cadsu 2834 hours = 1 r 4 m realneho casu
    Rank 12: Hracieho cadsu 4534 hours = 2 r 2 m realneho casu
    Rank 13: Hracieho cadsu 7234 hours = 3 r 5 m realneho casu
    Rank 14: Hracieho cadsu 11234 hours = 5 r 4 m realneho casu
    Rank 15: Hracieho cadsu 16434 hours = 7 r 10 m realneho casu

po B7

Rank 10: Hracieho cadsu 1634 hours = 9 m realneho casu
    Rank 11: Hracieho cadsu 2534 hours = 1 r 2 m realneho casu
    Rank 12: Hracieho cadsu 4034 hours = 1 r 11 m realneho casu
    Rank 13: Hracieho cadsu 6434 hours = 3 r 1 m realneho casu
    Rank 14: Hracieho cadsu 10034 hours = 4 r 9 m realneho casu
    Rank 15: Hracieho cadsu 14834 hours = 7 r 1 m realneho casu

takze ked hravate  6 h/tyzdenne PvMP Rank 15 dosiahnete za 47 rokov namiesto  52 ako je teraz

• Report
  •  03-26-2009, 10:57 7923 odpověď na7922

Hele a víš že je to silně deprimující ? Big Smile
    • Report
Stránka 2 z 4 [57 příspěvků]   « 1 2 3 4 »
Zobrazit jako RSS v XML
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.