Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

The Great Bohemia Alliance

Poslední příspěvek 09-28-2008, 17:58 od TomikZevloun. 47 reakcí.
Stránka 3 z 4 [48 příspěvků]   « 1 2 3 4 »
Řadit podle: Předcházející Další
  •  07-23-2008, 9:23 5649 odpověď na5646

Re: The Great Bohemia Alliance

Rank 9, muj nesplnitelny sen :)

Avalon CPT level 50 Oficír
    Metalsmith

Lyraa GRD 50 Tailor
    Divoká HNT 50 Kuchařka a farmářka

Server Snowbourn , guilda RiP
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  07-23-2008, 12:35 5652 odpověď na5646

Ďakujem.

• Report
  •  07-23-2008, 17:33 5659 odpověď na5652

Je škoda , že Pampeliška nechce brát na sebe zodpovědnost s řízením či problémem v kinu raději uteče do ett a přepínaní z alta na alta je mistr . Je to smutné po 14 měsících a pořád se nenaučil jednat jako Velitel kinu. Prosím vzpamatuj se Pampeliško nebo ztratíš všechny a nedělej Čechům a Slovákům v lotru ostudu .

• Report
  •  07-24-2008, 0:50 5662 odpověď na5659

http://kinship.tgba.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=54

Zvláštní...jde vám opravdu jen o moje dobro nebo to že promlouváte do mojí duše právě tady a ne na místech ktomu určených má jiného významu?

Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 50lvlHunter server"Gilrain"
    • Report
  •  08-03-2008, 19:52 5753 odpověď na5659

pro Hrdiny Bohemie

Pro Hrdiny Bohemie

• Report
  •  08-04-2008, 16:30 5764 odpověď na5753

No doufám, že slunéčko nepatří k TGBA jinak Pampelišku lituju. Tohle je bohužel ukázka, jak slunéčko přemýšlí a něco říká o jeho duševní úrovni.

• Report
  •  08-04-2008, 17:15 5765 odpověď na5753

No jestli je Slunecko člen TGBA tak to tam jde skutečně do kopru, nadruhou stranu to vysvětluje proč další hráči odešli do Tranquility nebo si tam přesunuli svoje alty. Oficír, který má alta v jiném kinu a hraje za něj aktivněji, to asi mluví samo za sebe. Zajímalo by mě, jestli jste schopný dát dohromady alespoň jeden felowship a nepočítejte prosím ty mrtvé duše, které nehrají několik desítek dní, ale jen aktivní hráče.  Zerathul
    • Report
  •  08-04-2008, 18:46 5768 odpověď na5765

titanone.666:
    Oficír, který má alta v jiném kinu a hraje za něj aktivněji, to asi mluví samo za sebe. Zajímalo by mě, jestli jste schopný dát dohromady alespoň jeden felowship a nepočítejte prosím ty mrtvé duše, které nehrají několik desítek dní, ale jen aktivní hráče.

Hádam, že tim oficírem myslíš mě. Moc se staráš. Bejt v mezinárodnim kinu je zajmavá zkušenost. Skoro bych řekl, že cizinci mezi sebou navzájem vycházej líp než toho jsou schopný češi (už jsem pár hrama a serverama prošel, ale tolik sporů jako je mezi českou komunitou sem nikde jinde neviděl). A přesto že mám alta u Tanquility, bejt v kontaktu s TGBA a účastnit se s nima akcí je snažší než si myslíš. A dát dohromady fell je taky možný, tuhle jsme třeba vyčistili Uru (jo, neni to nic světobornýho, ale hádam  že taky vy každej den netřískáte instance v annuminasu, nefarmíte BG a Mordiritha nevraždíte jak jen to reset dovolí)

Server Gilrain:
    Thrandin - Champion (lvl 50)
    Vidarond - Captain (lvl 50)

Server Snowbourn:
    Widar - Guardian (lvl 43)
    Gillya - Minstrel (lvl 37)
    • Report
  •  08-04-2008, 21:03 5772 odpověď na5768

Se zájmem jsem sledoval tuto diskuzi, která dle mého názoru již dávno ztratila svou efektivitu. I přes tento fakt bych rád opět zareagoval. A se zájmem proto, že jsem v tomto kinu přeci jen strávil dost času.

Předem se Ti Pampeliško omlouvám za to, že nemohu a hlavně nechci respektovat Tvou žádost, aby se špinavé prádlo pralo soukromě na Tvém (myšleno TGBA) fóru. Důvod je ten, že nemám jistotu zachování objektivnosti (sice se prozatím nestalo, aby byl příspěvek smazán, ale poznámky pod čarou a přesunutí fóra následované jízlivými poznámkami o tom kdo patří nebo nepatří do kinu a kam má psát). Prostě vám již nevěřím, ale to až od doby vašich osobních útoků.

Abych také reagoval odzadu. Thrandine, opravdu jsem si myslel, že jsi schopen se nad celou tuto věc povznést, leč mýlil jsem se. Rozhodně s Tebou souhlasím, že účast v mezinárodním kinu je zajímavá zkušenost a nic proti tomu. Jen mne trošku zaráží, že když tato situace nastala již dříve s jinou postavou (ne Tvou), tak málem Pampeliška vyletěl z kůže. Ovšem nyní, když na tom kin není dobře, tak se již více věcí toleruje. Ale určitě je to již nyní vaše vnitřní věc. Pro mne to znamená jedinou důležitou informaci a to, že jsem se nemýlil v tom, že v kinu TGBA jsou si sice všichni rovni, ale někdo si je vždy rovnější. Jinak Thrandine, URU opravdu není žádná pecka, ale když vám to vyhovuje a považujete to za něco mimořádného, prosím. Je to vaše věc, jen z venku to svědčí o velikosti kinu z pohledu počtu aktivních hráčů. Přesto přeji kinu TGBA, aby měl dostatek hráčů pro velké akce. Já nemám nic proti jménu TGBA, ale mám výhrady proti osobním útokům v rámci kinu. To je také jeden z důvodů, proč jsem v jiném kinu. Něco takového tady neznáme...

Je to sice smutné, ale místo toho, aby lidé v obou kinech odpoštěli a hrany se obrušovaly, tak sleduji, že se situace spíše hrotí a spolupráce není a nebude možná, ale to snad ukáže čas.  

Na nekolik věcí mi ještě dovolte reagovat přímo.

- Karle, sice jsme se minuli, ale nechápu jak ze své pozice dokážeš odpovídat i za kin Heroes of Bohemia. Jak můžeš například vědět, že máme šéfa, který dává příkazy? Ty jsi byl někdy součástí našeho kinu? Já vašeho ano, tak vím jak to tam chodí, ale kde Ty bereš tu drzost něco takového vypustit? A celkem mě překvapuje jak zasvěceně hovoříš o věcech u kterých si nebyl.

- Ecthelione, na Tvůj dotaz. Ne. skutečně bychom nechtěli, aby nám leader dával striktní příkazy, ale co bychom chtěli, aby leader reagoval, když se nedokážem dohodnout a ne aby na to tupě (nebo ostře) koukal a čekal jak to dopadne.

- Naugride, nechce se mi věřit, že zmiňuješ dobu Husitů jako dobu sjednocování. To už jsi mohl zmínit třeba 1948 to se sjedocovalo více a to jak násilně hromadně tak skupinově. Věřím tomu, že jsi se prostě upsal a ne, že jsi nevzdělán vlastní historií. Děkujeme za přání "GL" a přeji vám také hodně štěstí.

• Report
  •  08-05-2008, 11:12 5774 odpověď na5772

Bravo chlapci Yes Yes

• Report
  •  08-06-2008, 11:55 5775 odpověď na5774

roztrhejte si navzajem aktivacni klice

Nates hobit BUR Snowbourn "Angmars Shadow" kinship
    • Report
  •  08-07-2008, 1:03 5777 odpověď na5772

Namir:

Se zájmem jsem sledoval tuto diskuzi, která dle mého názoru již dávno ztratila svou efektivitu. I přes tento fakt bych rád opět zareagoval. A se zájmem proto, že jsem v tomto kinu přeci jen strávil dost času.

Předem se Ti Pampeliško omlouvám za to, že nemohu a hlavně nechci respektovat Tvou žádost, aby se špinavé prádlo pralo soukromě na Tvém (myšleno TGBA) fóru. Důvod je ten, že nemám jistotu zachování objektivnosti (sice se prozatím nestalo, aby byl příspěvek smazán, ale poznámky pod čarou a přesunutí fóra následované jízlivými poznámkami o tom kdo patří nebo nepatří do kinu a kam má psát). Prostě vám již nevěřím, ale to až od doby vašich osobních útoků.

Je to sice smutné, ale místo toho, aby lidé v obou kinech odpoštěli a hrany se obrušovaly, tak sleduji, že se situace spíše hrotí a spolupráce není a nebude možná, ale to snad ukáže čas.  

- Naugride, nechce se mi věřit, že zmiňuješ dobu Husitů jako dobu sjednocování. To už jsi mohl zmínit třeba 1948 to se sjedocovalo více a to jak násilně hromadně tak skupinově. Věřím tomu, že jsi se prostě upsal a ne, že jsi nevzdělán vlastní historií. Děkujeme za přání "GL" a přeji vám také hodně štěstí.

Víš příteli asi jsi to nepochopil, já to vůbec nespojoval s historii. Šlo tam pouze o to, že společně se více dokáže stejně jako dokud byli Husité jednotní, tak toho opravdu mnoho dokázali ( např. porážet mnohonásobné přesily, i když jim k tomu někdy dopomohlo štěstí, ale o tom je život ). Nešlo o to co se tam dělo za zrady a zvěrstva, ačkoliv to v té době bylo normální a dělo se to na obouch stranách. Nemusíš mít obavy o Husitství jsem toho již přečetl mnohé.
    Předokládám, že jsi to tedy nepochopil a proto jsi napsal takové hlouposti o násilném sjednocování. Také je tu druhá možnost a to ta, že jsi to pochopil. Ale jak v poslední  době sleduju, tak se snažíte za každou cenu najít nějakou zámiňku na zesměšňování a pomlouvání TGBA.

Myslel jsem, že jste prostě jen odešli za tím co chcete a dál bude klid. Také jsem si myslel, že možná jednou zajdem společně na nějakej raid, ale jak je vidno stále máte nutnost bouřit vody. No pokud máte zapotřebí pomluvy a jiné prkotiny je jen dobře, že jsou takový lidi z TGBA pryč. Ačkoliv sem tomu od ostatních nevěřil, po tomto topiku musím říct, že měli asi pravdu.

Nechápu jak tu můžete reagovat na posty z jiného fora, a nazývat to objektivní. Co pak všichni co to tu čtou vědí na co reagujete, když to tu není ?? To mi přijde trošku mimo mísu z hlouposti dotyčného. Když chci být objektivní dám prostor na obojí a ne jen na reakci aniž bych věděl co ji předcházelo.

Nevím proč, ale nějak mi přijde, že zapomínáte, že je to pouze hra u které má člověk odpočívat a bavit se, tak by to mělo i zůstat. Na takové kraviny co tu řešíte je přeci real.

Pro Matesa // zadne klice se milý hobite trhat nebudou, nanejvýš ti jeden strčíme do ritě a otočíme  Super AngrySuper AngrySuper Angry

Beer Naugridus - Captain 50 lvl / WeaponSmith - Expert / Wood Worker - Apprentice / Prospector - Master
    • Report
  •  08-07-2008, 12:21 5781 odpověď na5777

v prekladu Nates neni "řiť" ale  "hýždě" :)) takze strkat se muze tam:)

Nates hobit BUR Snowbourn "Angmars Shadow" kinship
    • Report
  •  08-07-2008, 15:18 5790 odpověď na5777

Naugridus:

Víš příteli asi jsi to nepochopil, já to vůbec nespojoval s historii. Šlo tam pouze o to, že společně se více dokáže stejně jako dokud byli Husité jednotní, tak toho opravdu mnoho dokázali ( např. porážet mnohonásobné přesily, i když jim k tomu někdy dopomohlo štěstí, ale o tom je život ). Nešlo o to co se tam dělo za zrady a zvěrstva, ačkoliv to v té době bylo normální a dělo se to na obouch stranách. Nemusíš mít obavy o Husitství jsem toho již přečetl mnohé.
    Předokládám, že jsi to tedy nepochopil a proto jsi napsal takové hlouposti o násilném sjednocování. Také je tu druhá možnost a to ta, že jsi to pochopil. Ale jak v poslední  době sleduju, tak se snažíte za každou cenu najít nějakou zámiňku na zesměšňování a pomlouvání TGBA.

Myslel jsem, že jste prostě jen odešli za tím co chcete a dál bude klid. Také jsem si myslel, že možná jednou zajdem společně na nějakej raid, ale jak je vidno stále máte nutnost bouřit vody. No pokud máte zapotřebí pomluvy a jiné prkotiny je jen dobře, že jsou takový lidi z TGBA pryč. Ačkoliv sem tomu od ostatních nevěřil, po tomto topiku musím říct, že měli asi pravdu.

Nechápu jak tu můžete reagovat na posty z jiného fora, a nazývat to objektivní. Co pak všichni co to tu čtou vědí na co reagujete, když to tu není ?? To mi přijde trošku mimo mísu z hlouposti dotyčného. Když chci být objektivní dám prostor na obojí a ne jen na reakci aniž bych věděl co ji předcházelo.

Nevím proč, ale nějak mi přijde, že zapomínáte, že je to pouze hra u které má člověk odpočívat a bavit se, tak by to mělo i zůstat. Na takové kraviny co tu řešíte je přeci real.

Chlapče, je vidět, že sis fórum asi dobře nepřečetl. Výše jsou uvedeny důvodu proč píši sem i s reakcí na fórum TGBA a ještě výše je odkaz na toto fórum, který tam dal Pampeliška.

Původně jsem jž nechtěl reagovat, ale díky Tvému napadání reaguji slovy dnes již klasiky Forresta Gumpa "pro hlupáka každý hloupý" zapamatuj si to.

Přeji příjemnou zábavu kunu TGBA a Naugride, přestaň nás už otravovat. Děkuji

• Report
  •  08-07-2008, 18:51 5795 odpověď na5790

Ano Naugride jsi zlý a otravný..měl by jsi se stydět... Uděluji ti důtku (nezaměnovat z důtkami prosím) TGBA což bude spočívat v hmm...ted mě nic konkrétního nenapadá ale bude vtom jistě..nahota a kopřivy :)

Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 50lvlHunter server"Gilrain"
    • Report
Stránka 3 z 4 [48 příspěvků]   « 1 2 3 4 »
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.