Jaj dlouho jsem tu nebyl, pro samou práci a paření není čas sem psát :-))
V Kingshipu maj oprávnění do beden skutečně ti nejstabilnější hráči z týmu - cca 50 lidí. Já ho mám a ještě jsem ho nepotřeboval :-)) pokud mám nějaký přebytečný věci, dám to do chatu a jen se po tom zapráší :-). Je dobře, že nás je tolik, aspoň se mám stále s kým seznamovat-), pravda je, že na raidy chodí stabilní a sehrané party, JENŽE!! jenže pokaždé někdo chybí (nemoc, kocovina, manželka, milenka) a pak jsi rád, že máš takovou členskou základnu, že máš kam sáhnout pro pomoc. U nás je povinnost poslouchat voice chat a je dalekou jednodušší vysvětlit strategii jednomu nováčkovi, než pokaždý učit celej tým (ještě že to nemusím vysvětlovat já s mojí baad íngliš :-)) Jo a jak jsi psal, že se každej klan tváří jako pohodovej, sehranej a super, tak my se tak tvářit nemusíme, u nás je ta pohůdka cítit 

hlavně pro nováčky je ten náš klan celkem dobrej, protože se pokaždý najde někdo, kdo pomůže - až mě to občas sere, protože podle mého názoru kingship není o tom, aby každej nováček na 15 lvl zneužíval 50 lvl chary k rychlýmu postupu, ale je to o něčem trošku jiném.
Navíc hlavně pro ony zmiŇOvané nováčky je to dobrej zdroj lepšího armouru, zbraní a věcí na craft, který by jinde museli platit. btw jak se těšíte na book 12? Jo a kdy ti prevíti do hry konečně přidají to rybaření? Omylem jsem to slíbil před půl rokem dceři a ona mě při každém novém booku otravuje :-))) wenda