Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

The Great Bohemia Alliance

Poslední příspěvek 09-28-2008, 17:58 od TomikZevloun. 47 reakcí.
Stránka 2 z 4 [48 příspěvků]   « 1 2 3 4 »
Řadit podle: Předcházející Další
  •  01-31-2008, 13:46 4534 odpověď na4529

Re: The Great Bohemia Alliance

Jaj dlouho jsem tu nebyl, pro samou práci a paření není čas sem psát :-))

V Kingshipu maj oprávnění do beden skutečně ti nejstabilnější hráči z týmu - cca 50 lidí. Já ho mám a ještě jsem ho nepotřeboval :-)) pokud mám nějaký přebytečný věci, dám to do chatu a jen se po tom zapráší :-). Je dobře, že nás je tolik, aspoň se mám stále s kým seznamovat-), pravda je, že na raidy chodí stabilní a sehrané party, JENŽE!! jenže pokaždé někdo chybí (nemoc, kocovina, manželka, milenka) a pak jsi rád, že máš takovou členskou základnu, že máš kam sáhnout pro pomoc. U nás je povinnost poslouchat voice chat a je dalekou jednodušší vysvětlit strategii jednomu nováčkovi, než pokaždý učit celej tým (ještě že to nemusím vysvětlovat já s mojí baad íngliš :-)) Jo a jak jsi psal, že se každej klan tváří jako pohodovej, sehranej a super, tak my se tak tvářit nemusíme, u nás je ta pohůdka cítit SmileSmileSmile hlavně pro nováčky je ten náš klan celkem dobrej, protože se pokaždý najde někdo, kdo pomůže - až mě to občas sere, protože podle mého názoru kingship není o tom, aby každej nováček na 15 lvl zneužíval 50 lvl chary k rychlýmu postupu, ale je to o něčem trošku jiném. Sleep Navíc hlavně pro ony zmiŇOvané nováčky je to dobrej zdroj lepšího armouru, zbraní a věcí na craft, který by jinde museli platit. btw jak se těšíte na book 12? Jo a kdy ti prevíti do hry konečně přidají to rybaření? Omylem jsem to slíbil před půl rokem dceři a ona mě při každém novém booku otravuje :-)))  wenda

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  02-01-2008, 23:53 4563 odpověď na4534

Jestli je to tak jak říkáš tak to je samozřejmě jen a jen dobře:)

Stěma nováčkama si to trefil přesně..je sice fajn mít na začátku někoho kdo poradí,kdo pomuže z Q ale nesmí se to stát zvykem...spíš je to problém asi malých klanů jako je ten náš...protože ve velkym jak si říkal"vždycky se někdo najde"..znam polovinu q pomalu zpaměti a o druhou polovinu minimálně vim o co se asi jedná..protože sem je pomáhal dělat už několikrát:)...o to to pak člověka mrzí víc když ti takovej hráč řekne..hmm..ty dneska nemáš čas ,mam tu jen fell Q tak já jdu hrát něco jinýho..protože díky využívání klanu nemá ve zvyku lidi si na ten svuj Q sehnat...protože je to někdy docela zdlouhavý a z 50lvl to přeci tak rychle naskakuje:)) heh posledně jsem se dal k náhodnýmu riftu a než vubec začla akce trvalo to 2,5h nemluvě o průběhu:))kterej nakonec skončil fiaskem,šlo o Balroga kdy se vběhlo u toho lávovýho vodopádu za ty dveře po asi hodinový prednášce co má kdo dělat a kde má stát když tam polovina lidí ješte nikdy nebyla..se zavelelo k utoku a pak hned zpět ale ta holčina co tam má ten proslov mluvila sice hezky ale pak šla a někde chcípla což jsme neviděli protože jsme byly zase před těma dveřma...když mě po těch asi 3,5h řekli at skočim do lávy a zabiju se že se tam od začátku zase dojde a ona tam bude znovu...moje nervová soustava byla totálně vyřízena:)))

Vim že ostatní klany na jinejch servrech maj rifty raidy a celkově tuty zaležitosti v malíku ..takže moje historky přijdou víc než usměvné..ale mě osobně lotro chytlo natolik že mě to chuť hrát ani o trochu nesnížilo..a to že na tom zakletým Gilrainu tu tlupu čechů co potáhnou za jeden provaz dáme dohromady a to je to hlavní si myslim:))

Na book12 se samozřejmě tešim..i když hunteři ted narozeniny mít nebudou:)) 

Jinak to rybaření  by mohlo bejt už v book13 páč tam se avízuje že bude přístup k pobřeží tak snad dcerka bude mít ješte malinko strpení:))

Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 50lvlHunter server"Gilrain"
    • Report
  •  03-11-2008, 12:52 4850 odpověď na4563

Kdyby se někomu doma válela zcela nevyužitá loutna a jeho dávný snem bylo uzdravovat a oživovat vše kolem..myslim že bych věděl o pěkném místečku sice za mrzký peníz ale zato nekonečným mořem zábavy...neni nic lepšího než se nechat neuváženě roztrhat smečkou wargů v Ettenmoorsu:) nebo být rozdupán na mateří kašičku po nechtěném  zásahu huntera do hloučku trolů:)

Každý bojovník chtivý hájit čest a slávu Bohemie je u nás vítán ale "minstrel"či "minstrelka" budou více než vítáni:)

Případné dotazy atd. milerád zodpovim na našem webu kde se dočtete i něco málo o našich dobrodružstvých a že je o čem vyprávět :)))

Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 50lvlHunter server"Gilrain"
    • Report
  •  03-11-2008, 13:17 4851 odpověď na4850

TomikZevloun:

Kdyby se někomu doma válela zcela nevyužitá loutna a jeho dávný snem bylo uzdravovat a oživovat vše kolem..myslim že bych věděl o pěkném místečku sice za mrzký peníz ale zato nekonečným mořem zábavy...neni nic lepšího než se nechat neuváženě roztrhat smečkou wargů v Ettenmoorsu:) nebo být rozdupán na mateří kašičku po nechtěném  zásahu huntera do hloučku trolů:)

Každý bojovník chtivý hájit čest a slávu Bohemie je u nás vítán ale "minstrel"či "minstrelka" budou více než vítáni:)

Případné dotazy atd. milerád zodpovim na našem webu kde se dočtete i něco málo o našich dobrodružstvých a že je o čem vyprávět :)))

do kinshipu nechci, proe nehraju, ale obcas si u vas poctu v bulvarnich postech :) 

- skvelej napad btw ten lotro bulvar :) hehe

Captain Marthelion of Gondor, Nazdar kinship.
    (ELDAR - EU)
    http://www.nazdar.phorum.cz
    • Report
  •  03-15-2008, 14:30 4889 odpověď na4850

Zdar, dost mě zaujala možnost být členem nejakýho kinshipu, a ještě ke všemu českýho:) Abych se představil hraju na vašem servru (G...něco:)  postavu ministrela pod jmenem Sardo. Jsem na 9 levlu a pomalu se motám krajem Falatlohrnu. Zatím jedu na trial ale dost mě tahle hra chytla (i přes poněkud probelmatické stahování a updatovaní ze strany codemasters a jejich 8 GB super clientu - kdo si myslí že US verze má super přívětiví rozhraní pro stažení klienta at zvedne ruku:) ) a uvažuju o pokračování na placené verzi:). Takže pokud bude mít váš Kinship zájem....najdete si mě a ozvěte se:) Rád se přidám.

PS: hodil by se mi nějakej návod na to jak to funguje( a jaký jsou zkušenosti) s přestupem na placení. Z hlavních stránek hry jsem pochopil, že si musím koupit digitální verzy(kod) a pak už jen budu každý měsíc platit nejakou tu sumu přes net? Je to tak nebo se mejlim?:) Dík 

• Report
  •  03-21-2008, 0:37 4952 odpověď na4889

Našli jsme si tě a přijali a co dodat ,jde ti to:))
    • Report
  •  05-06-2008, 21:14 5184 odpověď na4952

Jak už někde zaznělo,pro same hraní nemá člověk čas věnovat se čemukoli ostatnímu..což je i muj případ ale vzhledem k Book13 který mě obzvlášte potešil si tu chvilku tedy udělam no:)

Nevim jak pro ostatní ale Forochel mě zcela pohltil, nádherně zpracovaná krajina,proměnlivé počasí, polární záře která bere dech a hromada q které jsou ohromě milé a leckdy velice zábavné,abych se přiznal na žádné z jiných map jsem neqestil tak jako tady..hlavním důvodem teda bylo i to že to byly reputační q a vzhledem ktomu že je možnost nového koníka který schválně nikde nebyl k vidění zvědavost mě nedala spát do té doby než sem ho zjískal a je opravdu nádhernej..

Když v krajině člověka zastihla sněhová bouře nezbylo než se v outfitu vybavit kožíškem,pořádnýma botama a něčím na zahřátí...jen palčáky sem nenašel:) Mrznutí ve vodě je taky skvělá záležitost jak se na začátku přesvědčil nejeden hráč ale včasně rozdělaný táborák zažene rychle lezavý chlad..člověka to zcela vtáhne když na břehu rozdělá oheň veme do ruky prut a sanží se lapnout nějakou tu rybku..jež se pak dát zužitkovat do chutných pokrmů které bojovníkům dodají sílu přečkat nepřízěn počasí a zle vypadajcí boje:) Heh..potvurky zvané "keiko" bo jak ty názvy mě ješte nezalezli pod kuži ale mi jim říkáme "Piko" snežné beast dokážou udělat takovou mlhu že jeden neví jestli tluče potvoru,spolubojovníka nebo ledovej rampouch vysící ze stropu:)

Myslim že book13  se prostě vydařil a drobnosti jako vygumovaný části map,nebo trochu znepřehlednění criticalových předmětu který se nejprv musej měnit za ty správné..jsou jen doslova titěrnosti:)

• Report
  •  07-20-2008, 15:22 5617 odpověď na5184

Tak čas opět trochu pokročil a přiblížil se nám Book14 jež je z napětím očekáván co nového nám hráčům opět přinese..osobně se teším na uspořádání letního festivalu a možnost zjískat dalšího koníka ale i na to všechno statní co  hru vždy lehce osvěží vylepší  a posune zase o něco dále:)

Co se týče nynějšího stavu našeho kinshipu..prodělal řekněmě menší zemětřesení..do teď přesně neznam důvod  odchodu několika hráčů a rozpůlení jednoho kinshipu na dva ruzné na sevru kde česká komunita neni tak početná jako jinde...každopádně něco málo si ztoho mužete vychutnat na našem webu:) Dle mého názoru opravdu dobří hráči zůstali a nerad bych přišel i o ně takže je předemnou ukol nelehký a to ten ..že bych měl přesvedčit ty jenž ješte nepohltil jiný český kinship že Lotro neni vždy jen o tom vylevelovat si několik postav mezi nima se přehlašovat 20x za den ale o zdolávání bossů..snaze nečeho dosáhnout ať už ziskem itemů,titulů nebo dobrého pocitu ze zdařené akce za spolupráce z ostaních a preferování své main postavy oproti altům:) Dobrý hráč ze svou postavou dokáže vyložené zázraky a i začátečník pokud bude chtít muže takovým za nějaký čas být..ale hlavně pochopit to že ač má jedinec spousty možností na zabavení to nejlepší je soudržnost a fungování v teamu..což jak sem před nedávnem zjistil ne zcela všichni mají v povědomí:))

Takže tahle nabídka opětovně posílit naše řady tu trvá a rozhodnutí je jak jinak na vás:)

přeju všem ranec zábavy při hraní lotra..

• Report
  •  07-21-2008, 10:32 5618 odpověď na5617

Pampelisko to bylo luxusne napsany.je videt, ze jako sef kinshipu jsi na svim miste opravnene.

Nates hobit BUR Snowbourn "Angmars Shadow" kinship
    • Report
  •  07-22-2008, 16:25 5633 odpověď na5184

Čaw.
    Akej farby je kôň vo Forochel (ten čo sa tam dá kúpiť)?
    Ď.

• Report
  •  07-22-2008, 19:47 5637 odpověď na5617

Hlavním důvodem rozpadu kinu byla netečnost leadra k řešení problémů uvnitř jádra kinu. Výsledkem bylo, že několik hlavních hráčů odešlo hrát jiné hry - WOW nebo Conan. Leader také neurčil své oficíry, tak se na přijetí nových hráčů čekalo i 3 hodiny, tímto došlo také k poklesu snahy nabírat nové hráče (bez leadera se nic nenabralo), leader nebyl ve hře moc často přítomen (od toho jsou oficíři aby ho zastupovali, ti ovšem nebyli zvoleni). Výsledkem bylo vytvoření nového kinu, který má po většinu času přítomné vždy minimálně dva oficíry, nebo leadera a to že tato změna prospěla, bylo vidět hned první den kdy se k nám (Heroes of Bohemia) připojil hráč ze Slovenské republiky (původně hrál v Order of Istari), který ani nevěděl, že na tomto serveru existuje český nebo slovenský kin. Leader je od toho aby kin řídil a ne jenom aby se koukal jak se mu rozpadá pod rukama. Tohle je naštěstí už historie, která je za námi. Nicméně Heroes of Bohemia má pevné jádro a sílu postavit se všem nebezpečím, které na něj čekají. Rádi pod svá křídla přijmeme všechny hráče, kteří rádi hrají a chtějí Saurona definitivně poslat na věčnost :-)))). Zerathul Tassadar, leader of Heroes of Bohemia. 

• Report
  •  07-23-2008, 1:17 5642 odpověď na5637

Zcela netečný leadr je v čele TGBA 14 měsícu,zcela netečný leadr má za main postavu odehráno 3 mesíce a dva týdny,zcela netečný leadr má výsadní právo si vzít do kinshipu toho koho uzná za vhodné,zcela netečný leadr si dopisuje jak z hráči co hrajou jinou mmorpg aby se vrátily tak i stěmi co sice nehrají ale opět přijdou až to umožní jejich situace..zcela netečný leadr prezentuje TGBA na všech frontách,zcela netečný leadr během hraní řeší 1001 všemožných věcí které nesouvisej přímo z hraním ale pro chod kinu jsou duležité..zcela netečnému leadrovy se nic nerozpadlo a TGBA už vubec ne..

Bohemia viz. Boiohaemum uzemí obývané keltskými Boji (Čechy) název od 1 stol.př.n.l. z latinského Bohemia a německého Böhmen

Proč prezentuješ tvuj kinship v topicu TGBA?

• Report
  •  07-23-2008, 1:24 5643 odpověď na5633

JofreVamp ten konik je světle hněděj kde je znát hrubší srst z bílou hřívou,ocasem a podkolenkou  a dá se pořídit až po splnění reputace ve Forochelu..jestli bejváš ve hře jistě na něm už někoho uvidíš.
    • Report
  •  07-23-2008, 7:15 5644 odpověď na5643

Ď.
    A kde sa dá zohnať bielo-šedý (čierny sa dá myslím zohnať v Angmare)?

• Report
  •  07-23-2008, 8:15 5646 odpověď na5644

sedy za reputaciu v angmare a cierny za rank 9 v ettenmors :-)

By lujza
    • Report
Stránka 2 z 4 [48 příspěvků]   « 1 2 3 4 »
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.