Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

nej postava ve hře

Poslední příspěvek 08-15-2008, 17:32 od Ivt. 11 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  06-15-2008, 16:26 5361

nej postava ve hře

MYslím si to pouze ja a nebo je pravda že Lm je nejlepší postavou ve hře? Hru za LM sem si oblíbil a skoušel jsem hrát i ostatní postavy ale z žádnou jinou mě to tak nebavilo. jaké si myslíte vy že je nellepší povolání ve hře?.
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  06-15-2008, 21:42 5363 odpověď na5361

Re: nej postava ve hře

zdrahys:
    MYslím si to pouze ja a nebo je pravda že Lm je nejlepší postavou ve hře? Hru za LM sem si oblíbil a skoušel jsem hrát i ostatní postavy ale z žádnou jinou mě to tak nebavilo. jaké si myslíte vy že je nellepší povolání ve hře?.

Vis co se rika ... Nejlepsi postava je ta, za kterou te to nejvic bavi ... Myslim, ze k tomu neni co dodat.

• Report
  •  06-15-2008, 23:47 5364 odpověď na5363

Najlepsia postava som ja ;-)

Teraz vazne : mam (mal som) 3 50lvl postavy (HNT, CPT a LM) a pri raidoch som bral vzdy tu, ktora bola potrebna a rozhodne sa neda povedat, ze bola jedna dominantna a druha minoritna.

Ako povedal Syneo, najlepsia je ta, pri ktorej sa dobre zabavas

By lujza
    • Report
  •  06-16-2008, 10:49 5365 odpověď na5364

Lujza boduje ! :)

Souhlasim, postava se kterou se hrac bavi nejlip je z jeho pohledu nejlepsi.

Ja mam kapitanku a nedam na ni dopustit. 

Avalon CPT level 50 Oficír
    Metalsmith

Lyraa GRD 50 Tailor
    Divoká HNT 50 Kuchařka a farmářka

Server Snowbourn , guilda RiP
    • Report
  •  06-16-2008, 14:51 5366 odpověď na5365

přesně tak já sice miluju hraní za svoji minstku, ale občas mi to healování leze krkem, takže kapitán je jasná volba v těhle situacích :)

• Report
  •  06-18-2008, 13:47 5375 odpověď na5366

otazka je co od toho ocekavas:)

jestli ti staci jen tak stat vzadu a buffovat:), nebo se aktivne zapojit do boje...Ne ted vazne. Je to o tom jak te co bavi, pokud te bavi vic LM tak je to jasna volba pro tebe. Ovsem druha vec je co je potreba pro danou grupu / raid. V situaci kdy mas u thoroga 4-5 LM v raidu neni vubec idealni a pokud dani lide nemaji alty na potrebnejsi povolani tak je to zle.

[EN] Snowbourn :
    Sonjas 50 elf hunter [NINE WORLDS] GM Explorer
    Krucipisek 50 dwarf minstrel [NINE WORLDS] GM Tinker
    Creepkiller (Murcyn, Rahman) 50 man burglar [NINE WORLDS] GM Historian
    Tarcimig rank 5 warg [Zakeraci XXL] GM freepkiller
    • Report
  •  06-19-2008, 11:49 5383 odpověď na5375

S tim, ze nejlepsi je ta postava, ktera te nejvic bavi se da jenom souhlasit. A me bavi nejvic LM tudiz je to nejlepsi postava ve hre (pro me) :)

LM nestoji jenom vzadu a nebuffuje. Nevim jestli nekdo zkousel Rift bez LM, ale dost bych se divil. Tam se LM nezastavi ani na chvilku a nejsou to buffy , co ho tak zamestnava.

Ovsem pravdou je, ze spousta LM vubec nevi, jak svou class hrat. Existuji dokonce takovi, co v lvl 50 nevi k cemu je Flanked! a Sign Of Power: Wizardry a nechapou proc spousta mid level LM pouziva havrana a ne medveda. Ale to je asi u vsech class. Hrajou to proste ruzni lidi.

Nejsmutnejsi jsou takovi ti, co se vrhaji do melee (coz neni samo o sobe nic spatnyho, taky to delam, ale pritom se divam porad kolem sebe) a kdyz pak parta chytne aggro od dalsich dvou trech adds a vsichni zakali, tak po vytce, ze meli pouzit root, mezz, stun, jsou jeste na.rani. LM holt neni champion a ma v parte jiny ukoly, ale pritom je to perfektni solo class. Solovat 3-5 mobu stejnyho levelu hlavne v mid lvl, je diky kombu Flanked! ,Sign Of Power: Wizardry a havran celkem pohoda. Samozrejme je nemastis vsechny zaraz. Nekteri jsou zarootovani a nekteri spinkaji :p

Kazdopadne bych rekl, ze je to velice komplexni class. Urcite je dost podobne legrace s Burglarem a asi i Kapitanem

•  06-25-2008, 10:18 5414 odpověď na5383

tak ja teda nevim sem na 43 lvl a nejlepší se mi zdá medvěd. nejak mi prirostl k srdci a nedam na nej dopustitBig Smile ale docela by me zajimalo v cem je v rana lepší ?
    • Report
  •  07-12-2008, 15:56 5528 odpověď na5383

Caf, tiez by ma zaujimalo, preco je vrana lepsia.

LM 47lv Geeked
    • Report
  •  07-13-2008, 12:43 5533 odpověď na5528

vrana pridava grupe 10% shadow mitigation coz se minimalne v riftu/helegrodu docela vyplatiSmile (samozrejme i jinde)

[EN] Snowbourn :
    Sonjas 50 elf hunter [NINE WORLDS] GM Explorer
    Krucipisek 50 dwarf minstrel [NINE WORLDS] GM Tinker
    Creepkiller (Murcyn, Rahman) 50 man burglar [NINE WORLDS] GM Historian
    Tarcimig rank 5 warg [Zakeraci XXL] GM freepkiller
    • Report
  •  08-14-2008, 11:25 5813 odpověď na5533

Žádná postava není nejlepší všechny jsou na něco jiného např: bez minstrela se neobejde žádná grupa nebo bez guardiena.

• Report
  •  08-15-2008, 17:32 5824 odpověď na5813

ja jednou byl Urugarth bez minstrela a dali jsme to Smile meli jsme 1 lore-mastera 2 huntery 1 captaina 1 champa a ja za guarda tankoval jedinej boss na kterym jsme zkapali byl ten v te arene uz si nepamatuju jmeno

Ivtrandres elf guardian lvl 50!
    Possessed man captain lvl 28!
    Blimli dwarf champion lvl 11!
    member nazdar
    eldar (eu)
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.