Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

Velký problém pro nic!

Poslední příspěvek 10-02-2008, 21:00 od Avalon. 3 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  07-04-2008, 17:04 5445

Velký problém pro nic!

Zdravím všechny příznivce Lotra:o)

Chtěl jsem se zeptat zda má nebo měl někdo stejný problém jako já.Po zkoušení hratelnosti hry v trialverzích jsem se rozhodl zakoupit registrační klíč a následně se zaregistroval.Ale zahrál jsem si jeden večer a druhý den  mě server LOTRO dal banned .Zde napíši plné znění  status banned:

COG Identified Multiple Accounts created via Single Asian/Proxy IP

Mám internet od UPC a ve vyhledávači IP lokace to všem mým kamarádům ukáže Czech Republic Praha.No nicméně jelikož jsem anglicky nemluvící tak za mě odbanování zařizoval kamarád.A po složitých obstrukcích,kdy po mě chtěli informace o druhu spojení co mám za modem apod. mě nakonec odbanovali.Trvalo to 3 dny psaní mailů takže časová ztráta na placeném serveru.ALe to mi zase až tak moc nevadilo,protože jsem mohl konečně hrát.Ale není všem dnům konec a po zhruba 10 dnech jsem dostal banned znova z úplně stejného důvodu.A to už je na mě moc.Kamarád tam napsal znova,ale ani se neobtěžovali odpovědět prostě nic.Takže jsem vyhodil prachy doba hraní mi pomalu končí a já tak tuhle nádhernou hru nemohu hrát a zbyla mi jenom zlost na někoho nebo jejich automat vyhodnocování IP asi.Nevím.Každopádně to vyjde na stejno.Věděl by někdo tady co s tím?Stalo se to někomu z vás?

Tak ať se vám daří a nepostihne vás to co mě.

Zdraví Stoupa. 

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  07-05-2008, 0:58 5447 odpověď na5445

Re: Velký problém pro nic!

kde si si kupoval kluc, cez internet, alebo krabicovu verziu v obchode?

By lujza
    • Report
  •  09-03-2008, 14:08 5945 odpověď na5445

Stoupa, Stoupa. Znám dva, jeden hrál GW, druhej ORPG v internetovém prohlížeči TORCH, na serveru destandazi. Nehrál si něco z toho.

Jinak vážně být Tebou, napíšu tam postupně ještě aspoň 4-5 stejných mailů. Prostě ti odpověď MUSÍ. 

• Report
  •  10-02-2008, 21:00 6045 odpověď na5445

Neni to nahodou podobny nebo stejny probůem o kterym jsem uz slysel ? Jde o to ze nekdo z nasi republiky mel taky net od UPC ale turbine/codemasters serverum to hlasilo IP adresu jako by si hral z asie .

Proto ten ban nejspis. Ale rozhodne se nenech nej tak odbít protoze te to stalo celkem dost penez .

Druhy problem muze byt ten ze TRIAL verzi ikdyz mas orig cd key pravdepodobne nemuzes mit naporad kdyz by si chtel hrat .....

Avalon CPT level 50 Oficír
    Metalsmith

Lyraa GRD 50 Tailor
    Divoká HNT 50 Kuchařka a farmářka

Server Snowbourn , guilda RiP
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.