Zdravím všechny příznivce Lotra:o)
Chtěl jsem se zeptat zda má nebo měl někdo stejný problém jako já.Po zkoušení hratelnosti hry v trialverzích jsem se rozhodl zakoupit registrační klíč a následně se zaregistroval.Ale zahrál jsem si jeden večer a druhý den mě server LOTRO dal banned .Zde napíši plné znění status banned:
COG Identified Multiple Accounts created via Single Asian/Proxy IP
Mám internet od UPC a ve vyhledávači IP lokace to všem mým kamarádům ukáže Czech Republic Praha.No nicméně jelikož jsem anglicky nemluvící tak za mě odbanování zařizoval kamarád.A po složitých obstrukcích,kdy po mě chtěli informace o druhu spojení co mám za modem apod. mě nakonec odbanovali.Trvalo to 3 dny psaní mailů takže časová ztráta na placeném serveru.ALe to mi zase až tak moc nevadilo,protože jsem mohl konečně hrát.Ale není všem dnům konec a po zhruba 10 dnech jsem dostal banned znova z úplně stejného důvodu.A to už je na mě moc.Kamarád tam napsal znova,ale ani se neobtěžovali odpovědět prostě nic.Takže jsem vyhodil prachy doba hraní mi pomalu končí a já tak tuhle nádhernou hru nemohu hrát a zbyla mi jenom zlost na někoho nebo jejich automat vyhodnocování IP asi.Nevím.Každopádně to vyjde na stejno.Věděl by někdo tady co s tím?Stalo se to někomu z vás?
Tak ať se vám daří a nepostihne vás to co mě.
Zdraví Stoupa.