Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

Hunter

Poslední příspěvek 01-05-2009, 20:04 od Lujza. 8 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  11-01-2007, 15:51 3757

Ahoj všichni. Hraju Lotro za Huntera lvl 20, ale na serveru Laurelin, tak jestli je tu někdo, kdo tam taky hraje, klidně se ozvěte. Pokud budu vědět pomůžu poradím, pokud ne, zeptám se - chci poradit :) Muj nick Heriend
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  11-01-2007, 16:39 3758 odpověď na3757

Re: Hunter

Hraju tam ja a spousta dalsich cechu, hlavne v guilde Anuruth Order. Jinak jsme take na kanale lotrocz ve hre.
    Lotro Czech - Executive Editor
    Filiel Sneaker - The Watchers / Laurelin / Silver Blades alliance
    • Report
  •  01-25-2008, 3:20 4463 odpověď na3758

Vzhledem ktomu že by tu měla být řeč o Hunterovy a schodou okolností moje main postava jím je,podělím se o muj subjektivní názor:))...volil jsem povolání při tvorbě postavy spíš podle nějakého vnitřního pocitu co mi z nabídky vyhovovalo aniž bych předtím nějak sáhodlouze spekuloval která postava je nějak lepší ...elfí rasa je mě sympatická a luk a šípy kní prostě tak nějak patří..takže se zrodil nový hunter a začal bojovat o své místo pod sluncem středozemě...ze začátku byla smrt víc než mým přítelem ale postupem času umírání ubývalo a síla luku rostla..prvním updatem byly přidány některé cestovní skilly které defakto z huntera udělali něco dost podobného vozům Taxi:)) a mnoho vecí je tím pro tuto postavu ve hře ulehčeno..co se týče boje jeho luk je více než drtivý ale slabé místo je pro boj z blízka...zejména asi pokud je víc nepřátel najednou a neni díky četnosti uderů čas natáhnout tětivu a vstřelit pár žihadel do hrudí utočníků:)) ale i to se postupnými vylepšením docela srovnalo at už je to skill pro unik z boje a nebo šípový dešt který část nepřátel na nějaký čas uvrhne do želez:)

Je to samozřejmě o dost lehčí pokud má hunter kolem sebe další postavy co na sebe nepřátele lákají a jsou pro to mnohem víc uzpůsobeni..já to beru ze svého pohledu kdy dost času levelů jsem trávil spíš singl hrou..přeci jen člověk musí všechno odřít nakonec sám co se týče trenování postavy..a taky vté době nebylo zase tak moc čechů kolem a fellowshipy z "amíkama" nejsou vždy to pravé ořechové..to by bylo asi na samostatnou sekci..podle toho jaký máte zkušenosti:))

Ale ted když počet splněných traitsů je víc než nadpoloviční se z huntera stavá opravdu drtivá zbraň:))nevýhodu to má asi jen tu že pokud to člověk nadupe tankové maj hodně co dělat aby tankovali stále oni a né hunter :))

Jinak si myslim že každá z postav má hodně co do sebe a je opravdu duležitý aby bylo zastoupení všech co se týče struktury gildy...jen každej by měl volit tak aby si na 40lvl nezačal stežovat že jedna nebo druhá postava má to i ono a jiná zase ne..protože přeci jen spolu musí strávit velmi hodně času:))

Budu rád za reakce dalších hunterů ale nejen jich...díky

Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 60lvlHunter server"Gilrain"
    • Report
  •  01-25-2008, 10:48 4467 odpověď na4463

Hunter je uplne v poriadku, len musim konstatovat [to sa netyka len hunterov], ze mu vyvojari zlikvidovali fear utok resp. ho zdegradovali a tak sa stalo solo farmenie elitnych bossov dost namahave a v niektorych pripadoch nemozne

By lujza at 2009-01-04
    • Report
  •  08-21-2008, 11:13 5853 odpověď na4463

caw...ja si taky myslim to co ty...začal sem před asi 4 měsícema a mam lvl36 hunter člověk....a chtěl bych se zeptat jak dlouho tobě trvalo než si se dostala na lvl50...diky za odpověď

PS: je tady někdo kdo hraje na EverNight??

• Report
  •  08-21-2008, 12:32 5855 odpověď na5853

Kedze hunter bol moja prva 50lvl, tak mi to trvalo cca 4 mesiace....ostatne patdesiatky mi trvali podstatne kratsie...

By lujza at 2009-01-04
    • Report
  •  01-04-2009, 19:42 6848 odpověď na3757

Ja taky hraju huntera a sem s nim spokojenej a nemuzu si stezovat ani sem nezkousel jinou postavu mam 20lvl.

A jak tady zaznelo ze se nedaj farmit elity a tak sam, tak tohle neni WoW!!! tady je to o spolupraci hracu kazdej class ma co nabidnout pri boji a hodne se vyplati expit ve vice lidech.

Kdyby nahodou se nekdo chtel pridat do kinshipu Warriors of Arda na Laurelinu tak tady je odkaz na stranky http://lotroczech.wgz.cz/galerie   Berem jen RP hrace.

• Report
  •  01-05-2009, 19:28 6876 odpověď na6848

Uhm vysoluju elitky v pohodě (a myslím, že v tom nejsem sám), jak s RKčkem, tak s kapitánem a minstrelem

• Report
  •  01-05-2009, 20:04 6877 odpověď na6876

teraz uz hej...chvalabohu

By lujza at 2009-01-04
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.