Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

Traits a Crafting

Poslední příspěvek 09-06-2007, 14:24 od Anadred. 12 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  08-14-2007, 10:29 3094

Traits a Crafting

Zdravím,jsem na poli MMORPG docela nováček když nepočítám Knights Online:-) a zatím hraji LOTRO chvíli a pouze ve dvou,ale i tak je to pohodička.Měl bych dvě otázky.Přečetl jsem si traits a crafting v manuálu a něco v eng na jiných stránkách a chci se zeptat jestli by mi někdo neosvětlil traits,jestli je správně chápuTraits dostávám za splněný deedy a ty si pak u barda za prašule aktivuju že?.A ještě ohledně craftování je to tak že musím splnit serii prvních questu a potom se teprve můžu učit nějakýmu řemeslu nebo jak to funguje?A jaký jsou vhodný pro guardiana trpaslíka a elfa huntera?Docela dost rozsáhlá otázka,doufám že někdo odpoví,díky moc.

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  08-14-2007, 11:37 3095 odpověď na3094

Re: Traits a Crafting

Ještě jedna věc,týká se instancí.Hraju jak jsem psal jen ve dvou a jsme ve fellowshipu a když bych já vzal nějakej quest s instancí tak ho nasídlet podle toho co vím nemůžu,chci ale aby ten quest plnil se mnou a on ho potom měl taky splněnej.Poradte pls.
    • Report
  •  08-14-2007, 11:41 3096 odpověď na3094

Ahoj,

rad odpovim Smile.

Virtues traits jsou vlastne bonusy k tvym atributum postavy. Jak spravne rikas, dostavas je za splneny ciny (deeds), treba zabity X potvor, za prozkoumani krajiny, splneni urcity pocet ukolu v dane oblasti atp. Na nizke urovni jsou celkem uzitecne, na vyssi uz na nich zas tolik nezalezi.

Pak jsou traits, ktere se vazou na tvou rasu, povolani a tzv. legendary traits. Zvlaste posledni dva typy jsou nejdulezitejsi. Traits na povolani dostavas za pouzivani ruznych schopnosti tve postavy a pomoci techto traits menis vlastnosti tve postavy. Legendary traits pak ziskavas od cca urovne 40 za sbirani stranek do tzv. legendary knih a umoznuji ti specialni schopnosti, ktere jsou skutecne dulezite.

Tusim ze prvni NPC trainer na vyrabeni veci je v Combe (pro lidi), tudiz zhruba na urovni 7 pokud nepreskocis uvodni questy. Zadne remeslo neni nijak vazane na rasu ci druh postavy, otazka by spis mela znit, co by jsi chtel vyrabet? Smile

Lotro Czech - Executive Editor
    Filiel Sneaker - The Watchers / Laurelin / Silver Blades alliance
    Filed under: ,
    • Report
  •  08-14-2007, 11:43 3097 odpověď na3095

Futurism:
    Ještě jedna věc,týká se instancí.Hraju jak jsem psal jen ve dvou a jsme ve fellowshipu a když bych já vzal nějakej quest s instancí tak ho nasídlet podle toho co vím nemůžu,chci ale aby ten quest plnil se mnou a on ho potom měl taky splněnej.Poradte pls.

Musite mit oba udelany stejny retez ukolu, ktery vede az k tomu ukolu s instanci.

• Report
  •  08-14-2007, 15:05 3100 odpověď na3097

Díky moc za odpovědi.No, přemýšlel jsem o Scholar nebo Tailor.Jsem na lvlu 10 a zatím jsem jen v Ered Luin a koukl jsem do kraje.Ještě k tém instancím.Ttřeba quest kdy příjdu za týpkem a pokecáním s ním se můžu nechat přenést do instance,chci ale aby ten ukol spoluhráč plnil taky a byl tam taky.
    • Report
  •  08-14-2007, 15:44 3101 odpověď na3100

Futurism:
    Díky moc za odpovědi.No, přemýšlel jsem o Scholar nebo Tailor.Jsem na lvlu 10 a zatím jsem jen v Ered Luin a koukl jsem do kraje.Ještě k tém instancím.Ttřeba quest kdy příjdu za týpkem a pokecáním s ním se můžu nechat přenést do instance,chci ale aby ten ukol spoluhráč plnil taky a byl tam taky.

Tak ten quest musi mit i tvuj spoluhrac. Ty instance ukoly (vetsinou soucasti nejakeho epickeho quetu book 1 - book 9) jsou soucasti reteze questu, ktery musi mit kazdy splneny, pokud do te instance chce. Tak staci, aby jsi byl se spoluhracem ve skupine a meli jste oba stejne questy a travel u toho typka. Pak data oba travel a budete ve stejne instanci plnit ten ukol spolu. 

• Report
  •  08-14-2007, 16:21 3102 odpověď na3101

Paráda,díky mocSmile
    • Report
  •  08-14-2007, 20:29 3103 odpověď na3102

Ještě bych se zeptal na jednu věc ohledně destiny points.Od 10lvl dostávám destiny points,vím že jsou hlavně pro monster play,ale to se mě zatím netýká a vím že to jde využít i u normál charakteru.Jen jeden dost lame dotaz,kde najdu nějaký okno ohledně destiny points?Nikde nic,jen když jsem byl na 10lvl tak se mi objevilo poprvé,ale omylem jsem ho zavřel a ted nevím kde ho zase vyvolat.
    • Report
  •  08-14-2007, 23:05 3104 odpověď na3103

Okno s destiny points se naleza nekde na okraji minimapy - tak vyzkousel vsechny "cudliky" co tam najdes Smile - jde to klavesou, ktera to je najdes v nastaveni.
    • Report
  •  08-14-2007, 23:13 3105 odpověď na3104

heh tak na to jediný místo jsem zapoměl,ono v rozlišku 1920x1200 je to dost titerný ty všechny menu atak. každopádně díky moc.
    • Report
  •  08-15-2007, 12:40 3108 odpověď na3105

Asdi tu budu už za největšího idiota, ale měl bych ještě jeden lame dotaz. Když mám nějakou věc a je u ní bind on equip, tak když si jí chci nasadit tak mi to napíše cosi, jestli si to na sebe chci dát že to budu mít permanentně.Chápu to správně že už tu věc ze sebe nesundám a budu jí mít až do skonání světa.?:-) jestli ano tak ty věci postrádají naprostej smysl(zrovna ty nejlepší zatím co jsem našel:-)
    • Report
  •  08-16-2007, 9:09 3121 odpověď na3108

Funguje to nejak takhle: Jsou dva druhy veci (tech lepsejsich, bilych crapu se to netyka) a to Binds on aquire, coz znamena ze jakmile vec seberete, nelze ji potom prodat jinemu hraci ani pres AH (normalne obchodnikovi ano, sundat a nandat si ji na sebe z inventare taky muzete) a potom tu mame Binds when Equip- tahle skupina veci nelze rozprodat hracum po nasazeni si ji na sebe.
    • Report
  •  09-06-2007, 14:24 3303 odpověď na3103

Doporučuji utracet zpocatku destiny points jenom na enchanced XP (dostaneš více XP za zabíjení mobů).
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.