Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

První :-))

Poslední příspěvek 09-13-2007, 13:24 od wenda. 6 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  08-02-2007, 8:57 3060

První :-))

Zdarec, hraju to dva měsíce za Minstrela, jsem momentálně lvl35 a dělám book4. Výborná hra, sice trochu zdlouhavý leveling, ale jinak krása. Asi jsem si špatně vybral, ale jedu na serveru Evernight, kde snad není jeden jediný čech. Ale je tam dost nadupáno na to, aby jste sehnali dobrou partu na multiquesty skoro kdykoliv. V GW jsem byl vždy elementalista, tady jsem healer a svého rozhodnutí nelituji, jsem totiž dobrej healer :-)) a navíc je jich ve hře nedostatek, takže si mě lidi předcházej :-)) Pokud chcete s čímkoliv pomoci - ve hře jsem jako GWENDINKA, ozvěte se!
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  08-05-2007, 14:16 3071 odpověď na3060

Re: První :-))

Na tvem serveru bohuzel zadny cesky klan neznam. Napis mi pokud nejaky najdes. dik

Lotro Czech - Executive Editor
    Filiel Sneaker - The Watchers / Laurelin / Silver Blades alliance
    • Report
  •  08-29-2007, 11:11 3207 odpověď na3060

Od ted muzes klidne za mrzky peniz migrovat na jiny server, treba Snowburn kde je cechu jak metele. GL HF

• Report
  •  08-29-2007, 22:27 3210 odpověď na3207

když sme u těch klaů, tak sem minstrel sem lvl jenom 10 hraju to dva dny a celkem to jde, ale hledám klan :)
    • Report
  •  08-30-2007, 1:20 3216 odpověď na3210

tak napis na kterem si serveru, at ti muzem poradit :)
    Lotro Czech - Executive Editor
    Filiel Sneaker - The Watchers / Laurelin / Silver Blades alliance
    • Report
  •  08-30-2007, 8:45 3217 odpověď na3216

samozřejmě Snowbourn, sem se podíval kolik klanů tu má fórum a volba byla jasná :)

můj nick : Tearka

• Report
  •  09-13-2007, 13:24 3352 odpověď na3217

tak sjem chvíli myslel, že za onen mrzký peníz emigruju na jinej server, ale dostal jsem se do klanu perfektních lidí, teď mi přišel tu naši grupu posílit kámoš, co se mnou dříve hrával GW, a protože je to opravdu fajn parta (sice plná holandanů, britů a spanelů), zůstanu :-)) jinak jestli jste na snowburnu, udělám si tam taky nějakou postavičku :-)))
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.