Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat

Prosba o spolupráci

Poslední příspěvek 03-28-2010, 12:53 od microjelen. 2 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  03-26-2010, 19:30 8794

Prosba o spolupráci

Zdravím všechny spolubojovníky, nejprve se krátce představím. LOTRO hraju za CZC víc jak rok, ve hře mě můžete potkat pod nickem ScoGa. V současné době mám před sebou bakalářskou práci a to na téma Tvorba sociálních vztahů v MMORPG hrách. Zní to trochu divně, ale jde o to, že bych chtěl v bakalářce to jak fungují kiny v lotru. A teď to hlavní. Zatím ještě nevím přesně kdy (asi v létě), ale potřeboval bych logy ze hry, protože v těch se přesně zobrazuje to co potřebuju. Sbírání logů bude trvat asi několik týdnů, takže čím víc logů tím líp. ideální by byly všechny logy. A ti, kteří se "mi upíšou" budu v průběhu výzkumu otravovat asi 3 jednoduchýma a krátkýma dotazníkama. Ale pro začátek mi stačí, když by jste se mi sem vyjádřili ti, kteří by do toho šly. Předem dík za spolupráci ScoGa
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  03-27-2010, 19:46 8795 odpověď na8794

Re: Prosba o spolupráci

Jakej druh logu by si presneji potreboval ? Napis prosim na nas guild web www.ripaci.com Sem uz moc lidi nechodi alespon od nas z kinu :(
    • Report
  •  03-28-2010, 12:53 8796 odpověď na8795

Re: Prosba o spolupráci

dik za tip
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.