Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat

Jak je to z free serverama

Poslední příspěvek 03-03-2009, 17:32 od M'Artin. 8 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  08-16-2007, 14:59 3137

Jak je to z free serverama

Rad bych vedel zda se budou delat (provozovat) free servery kde nebudou muset by poplatky predem dekuji za odpovedi
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  08-16-2007, 15:19 3138 odpověď na3137

Re: Jak je to z free serverama

Ne, zadne free servery nebudou. Pokud ti vadi poplatky, muzes si koupit hru a zaplatit si dozivotni predplatne. Stoji asi 6000 Kc.
    Lotro Czech - Executive Editor
    Filiel Sneaker - The Watchers / Laurelin / Silver Blades alliance
    Filed under:
    • Report
  •  02-23-2009, 14:44 7536 odpověď na3138

pár normalnich lidi co nechtej platit a zacaly delat free nejdes zde : http://lotroemu.guildmmorpg.net/forum.htm .. do tedka kazdej rikal : NEJDE NEBUDE

• Report
  •  02-23-2009, 16:45 7541 odpověď na7536

Hura...uz sa tesim na server , ktory udrzi AZ 50 hracov.....tusim prestanem platit tie nekrestanske peniaze a za usestrene si asi kupim auto .....lol

By lujza at 2009-07-05
    • Report
  •  02-26-2009, 17:59 7572 odpověď na7541

Kdybych s lotrem začínal a servr by udržel alespoň 200 lidí tak bych tam možná i šel ale teď když už vím co je lotro za hru tak bych tam už nešel,jasně komu by se chťelo opoušťet vyexpenou postavu a jít jinam začít znovu.

Ze začátku nikdo nemyslel že budou free servry a v podstatě ti kteří si chtěli hru užít se stovkami jiných lidí tak šli na offi a teď na free servr půjdou hlavně ti hráči ,kteří si chťejí lotro otestovat a jak jsem se schodl s kamarády tak když se jim lotro zalíbí tak stejně půjdou na offi pokud to bude v jejich silách.Víc k tomu asi není co dodat.

Ivtrandres elf guardian lvl 65:rank 3. guardsman 0,5 stars
    Volume 1 Complete Volume 2 Complete Volume 3 - pracuje se
    Possessed man captain lvl 37
    Haldiren elf warden lvl 34
    a spousta dalších
    Kinship : The Last Kings
    eldar (eu)

• Report
  •  02-26-2009, 19:47 7575 odpověď na7572

testovat se dá i přes trial, sice ne tak dlouho, ale je to dostačující

• Report
  •  02-26-2009, 20:43 7576 odpověď na7536

CIPISS:

pár normalnich lidi co nechtej platit a zacaly delat free nejdes zde : http://lotroemu.guildmmorpg.net/forum.htm .. do tedka kazdej rikal : NEJDE NEBUDE

nebudem si davat servitku pred usta a napisem to rovno....

A vy ste retardovany dementy, pockat to je slabe slovo... A povedz mi ty idiot co je normalne na tych ludoch ? to ze nechcu platit za kvalitnu hru? LOL nenechaj sa vysmiat, co mam s toho ked ten emulator unesie len 15 LUDI !! hell yeah to aby som na nejake instancie 1 rok hladat fellowship ty magor, a tipujem ze tam funguje mozno 1% Q, su tam buggy jak rit... jasne free server ktory stoji za hovno ... jednym slovom Najvecsi EPIC FAIL na internete ! 

zis a skoro som zabudol? mate licenciu na to ze mozete mat Free Lotro server? pochybujem !

• Report
  •  02-27-2009, 9:59 7584 odpověď na7576

Nechci Ti zasahovat do povznesené nálady, ale není to jedno?

Free nikdy nedosáhne kvality originálu, mají před sebou ještě tak 2-3 roky trnitou cestu, než to možná bude na domácí použití pro partu 10-12 lidí. Během té doby to stejně vzdají Smile

Prostě pár lidí, kteří to zkoušejí, a pár, kteří budou radši roky čekat na free, který nikdy nebude tak kvalitní, jako originál, místo toho, aby si měsíčně zaplatili sumu, na kterou je vyjde 1 sobotní večer Angel

Každému co chce.

P.S.: Já taky hraju na free (WOW), a nebýt toho, že to bylo free, tak jsem nikdy možná k žádné MMORPG nečuchl (možná Big Smile). Prostě se někde začít musí, ale než bych čekal roky na free PP, radši zkusím trial a když mě to chytne, tak zaplatím Stick out tongue

• Report
  •  03-03-2009, 17:32 7626 odpověď na7536

jj jsou normalni a sikovny :) teda doufam, ze myslis "jsou (docela) normalni a nechtej platit (a radi se hrabou ve vecech:))" a ne "jsou normalni, protoze nechtej platit"(to by normalni nebylo:))

myslim, ze je dobre, ze se lidi hrabou ve vecech a naberou zkusenosti - kolik z Vas nehralo nikdy zadnou piratskou hru, , nehrali wow na freecku, nekoukali na vypalenej film (nebo na netu), nepouzivalo ilegalne software, v kterym se naucili a pouzivaj to dnes treba i legalne :) v zamestnani? atd.. ja by rict "ja nikdy" nemohl :)*

Drzim jim palce, ale budou mit dost prace jeste, kdyz to udrzi tak 20lidi. Doufam, ze to postupne pomuze LOTRO, tak jako freecka pomohly WOWu a taky by mohli lidi zacit pomoci toho poradnou machinimu jako ve wow.

Btw jinde na netu jsem zatim o free LOTRO neslysel, takze pokud je to vysledek cesky setrnosti a vynalezavosti, to budem zase slavnym narodem piratuůůůů :) gogo

* PS: nekdy si obcas neco koupim, teda LOTRO ne, to jsem ukrad v obchodaku:), do vozejku sem ukrad 10kč od bezdomovce a na poplatky jsem okradal mrtvoly :) (jo a nosim pritom kradeny dziny a boty - bohuzel kazda jina - leva gladiator, prava lodicka od Levvleznatramvai)

PPS: lvluju svuj forum account :)

Captain Marthelion of Gondor, Nazdar kinship.
    (ELDAR - EU)
    http://www.nazdar.phorum.cz
    Novy web a forum:
    http://www.nazdar.info
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.