Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat

Jaké jsou možné dovednosti?

Poslední příspěvek 02-18-2009, 23:15 od Tear. 3 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  02-18-2009, 13:35 7503

Jaké jsou možné dovednosti?

Nikde jsem to tu nenašel a tak by mě zajímalo, kolik je v LOTRO dovedností (asi zvaných craftů) a co vše každý z nich obsahuje. Pochopil jsem, že je asi 6-8 základních dovedností, v každé z nich jsou asi 3 poddovednosti, které spolu nějak souvisejí.

Nemáte někdo chuť udělat nějakou stručnou tabulku (přehled), aby byly vidět nějaké základní údaje? Díky moc.

P.S.: Stačí i odkaz .-)

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  02-18-2009, 16:08 7505 odpověď na7503

Re: Jaké jsou možné dovednosti?

•  02-18-2009, 20:53 7509 odpověď na7503

Zkráceně ještě jeden :-)

Jsou nějaké crafty lepší pro určitá povolání, než jiné?

Např.: Woodsmann pro Huntera apod.?

Respektive jestli vše, co jedna postava vyrobí může dát / prodat jiné? Jsou tu i některé výrobky, které nelze předat někomu jinému, jaké je množství takových věcí? Jak jsou takové věci důležité?

Jde mi o to, jestli si prostě každá klasa musí vzít nejlepší craft, nebo je to jedno, protože si to mezi sebou vymění? Díky :-)

• Report
  •  02-18-2009, 23:15 7513 odpověď na7509

můžeš si vzít jakej chceš, sou tam věci co se nedají vyměnit, ale zase to má každý povolání

třeba reputačkový věci z craftu se nedají prodávat na aukci, můžeš je jenom použít, či prodat NPCčku za mrzký poníz, každej crafting vocation má svoji frakci

jinak pokud jde o  povolání tak jo něco je lepší, ale jen v tom, že se ti to víc hodí

např. cook je dobrej (ale ne tak extra :) ) pro minsta protože si udělá struny na loutnu (tahá míň agro), farmer pro LRM, protože LRM má rezz při kterém využívá tabák, který pěstuje farmer

pro huntera se toho hodí víc weaponsmith (trapy), scholar (bow chanty, teda myslim, že je dělá scholar, nebo aspoň fire/light oil) či cook (hunteři umí udělat ohniště, které je potřeba k některým receptům, jinak se k těm ohništím musí jezdit někam do pihele, sou debilně rozmístěný)

• Report
Zobrazit jako RSS v XML
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.