Hoj, tak me napadlo, ze tu creepove moc nedavaj o sobe vedet :)
Napadla me takovahle diskuze (uvidime, kdo se zase nastve :P):
Napiste sve zkusenosti se solo fajtama (tzn. 1vs1) v Ettenmoors - zejmena ze strany creepu, ale muzou zde psat i freepove (ale u nekterych to asi bude zivacka lol)
Nemusi se jednat jen o vitezny boje, ale take o popis boju, co jsme prohrali :)
Ja mam zkusenosti hlavne s Warleadrem (SIG R 4) (tedy na solo boje jednim z tech jednodusich a musim rict i nejzabavnejsich creep charakteru)
Koho jsem byl schopen dat (uz LOTRO nehraju a asi dlouho nebudu).
_________
WL >> HUN
(skoro na 100%)
_________
WL >> CHAMP s 2hw
(na 100%)
_________
WL ?? CHAMP s 2x1hw
tady je to tezsi, nepamatuju se, ze bych vyhral, ale i tak slo vetsinou o zerg na mou osobu :)
champ v dualwieldu strasne kurvi moje healy :)
_________
WL >> GRD
pred patchem b12, pak uz jsem nehral ale trvalo to dlouho :)
_________
WL >> MINST
celkem easy, ale je tezko potkat minstrela samotnyho (coz vlastne plati pro vetsinu freepu)
_________
WL >> CPT
ty co jsem potkal 1vs1 jsem dal
_________
WL << BURG?
nevzpominam si, ze bych jako vylepsenej creep potkal solujiciho nebo z pulky MP/PP negankujicho burga, aspon ne na Eldaru
mozna by to slo, nevim
_________
WL << LRM
1vs1 jsem vzdycky chcip, ale je pravda, ze slo o duely s Harleygem (dobre vybavenej LRM na Eldaru)) kdyz se naskytla nejaka prekazka jako strom nebo roh zdi, tak to byly hodne zajimavy boje --- vsichni loremasteri by stejne meli smazat svy charaktery :P
_________
Proc je WL jednoduchej 1vs1?
Jako creep hodne Morale a slusna regenerace Power.
Healovani s kratkym cooldown a cast-time pres 700MP s traitama
druhej heal (ten plosnej) s pomalejsim castem (amount MP skoro stejnej jako nahore uvedeny)
Shout se slusnou dmg a vysokym critem (pres 300)
Aura zrychlujici melee sekani a melee dmg
Celkem uchazejici melee skill
Banners (mel jsem jednu, ale moc jsem ji nepouzival proe, freepove hned utikali k npc a ma 10m CD, nebo me freepove ganknuli a prvni banner jde dat jen mimo boj, aspon myslim, uz jsem to ani nezkousel mackat:)
_________
Skoro zarucenej uspech jako WL 1vs1?
Ano, vetsina creepu jsou hlupaci (ja taky jako freep) a dojedou na nedostatek Power, protoze chtej nepritele nuknout za kazdou cenu.
Jako WL jsem zacal jen s aurou na rychlou melee dmg, abych si nepritele otukal (LOL) a beham kolem nej jak splasenej (coz je skoro stoprocentni uspech proti huntardum, ktery jsou v LOTRO na blizko uplne na H)
Healem skoro 800 jsem si dal zpet zdravi pokazdy, kdyz mi kleslo zhruba o tenhle pocet bodu.
Podle toho jak se musim healovat, pouzivam dalsi ability shout a melee skill, kdyz dochazi Power me, vypnu treba i auru a sekam jen s auto-attackem, pricemz stale beham jak magor okolo a skrz nepritele a healuju se pokazdy, kdyz je spell pripraven
Vetsina freepu nema brzo skoro zadnou Power a k pulce Morale, zatimco ja mival skoro plno Morale a okolo 50proc Power. Tady vetsina freepu zpanikari a tak zacnou utikat, bow pred tema co se nebojej chcipnout :) - osobne beru jako vyhru i to, ze nekdo utece, na infamy a rating celkem kaslu
Zabit utikajiciho freepa 1vs1 neni pro WL moc lehky, kdyz jste v boji nemuzete zapnou buff na speed, a kdyz jste z boje venku, tak je venku i freep a zacne se regenerovat, freep se dostane z boje celkem rychle i kdyz na nej zashoutujete - doporucuju teda drzet se furt u nej :)
Sila warleadra je teda obecne prave v tom, ze dokaze vydrzet s energii a morale dele nez freepove, protoze se muze casto healovat a kdyz to dokazete, tak i rychlejc nez vam freepove davaj dmg. Pri tom jak je vetsina hracu v Ettens zvykla nukovat pri zergovani, tak si neumej hlidat power.
Pokud zde neni nic noveho, napiste proste to vim :) Pokud mate jeste neco co jsem treba zapomnel, napiste to.
Zajimavy by mohlo bejt, kdyz by tu napsal nekdo o jinejch charakterech creepu:)
Captain Marthelion of Gondor, Nazdar kinship.
(ELDAR - EU)
http://www.nazdar.phorum.czNovy web a forum:
http://www.nazdar.info