Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat

Koho a jak lze vysolovat jako creep (a jakej)? :-]

Poslední příspěvek 12-07-2008, 10:43 od Ivt. 8 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  02-26-2008, 21:44 4709

Koho a jak lze vysolovat jako creep (a jakej)? :-]

Hoj, tak me napadlo, ze tu creepove moc nedavaj o sobe vedet :)

Napadla me takovahle diskuze (uvidime, kdo se zase nastve :P):

Napiste sve zkusenosti se solo fajtama (tzn. 1vs1) v Ettenmoors - zejmena ze strany creepu, ale muzou zde psat i freepove (ale u nekterych to asi bude zivacka lol)

Nemusi se jednat jen o vitezny boje, ale take o popis boju, co jsme prohrali :)

Ja mam zkusenosti hlavne s Warleadrem (SIG R 4) (tedy na solo boje jednim z tech jednodusich a musim rict i nejzabavnejsich creep charakteru)

Koho jsem byl schopen dat (uz LOTRO nehraju a asi dlouho nebudu).

_________ 

WL >> HUN

(skoro na 100%)

_________

WL >> CHAMP s 2hw

(na 100%)

_________

WL ?? CHAMP s 2x1hw

tady je to tezsi, nepamatuju se, ze bych vyhral, ale i tak slo vetsinou o zerg na mou osobu :)

champ v dualwieldu strasne kurvi moje healy :) 

_________

WL >> GRD

pred patchem b12, pak uz jsem nehral ale trvalo to dlouho :)

_________

WL >> MINST

celkem easy, ale je tezko potkat minstrela samotnyho (coz vlastne plati pro vetsinu freepu)

_________

WL >> CPT

ty co jsem potkal 1vs1 jsem dal

_________

WL << BURG?

nevzpominam si, ze bych jako vylepsenej creep potkal solujiciho nebo z pulky MP/PP negankujicho burga, aspon ne na Eldaru

mozna by to slo, nevim 

_________

WL << LRM

1vs1 jsem vzdycky chcip, ale je pravda, ze slo o duely s Harleygem (dobre vybavenej LRM na Eldaru)) kdyz se naskytla nejaka prekazka jako strom nebo roh zdi, tak to byly hodne zajimavy boje --- vsichni loremasteri by stejne meli smazat svy charaktery :P

_________

Proc je WL jednoduchej 1vs1?

Jako creep hodne Morale a slusna regenerace Power.

Healovani s kratkym cooldown a cast-time pres 700MP s traitama

druhej heal (ten plosnej) s pomalejsim castem (amount MP skoro stejnej jako nahore uvedeny) 

Shout se slusnou dmg a vysokym critem (pres 300) 

Aura zrychlujici melee sekani a melee dmg

Celkem uchazejici melee skill 

Banners (mel jsem jednu, ale moc jsem ji nepouzival proe, freepove hned utikali k npc a ma 10m CD, nebo me freepove ganknuli a prvni banner jde dat jen mimo boj, aspon myslim, uz jsem to ani nezkousel mackat:) 

_________

Skoro zarucenej uspech jako WL 1vs1?

Ano, vetsina creepu jsou hlupaci (ja taky jako freep) a dojedou na nedostatek Power, protoze chtej nepritele nuknout za kazdou cenu.

Jako WL jsem zacal jen s aurou na rychlou melee dmg, abych si nepritele otukal (LOL) a beham kolem nej jak splasenej (coz je skoro stoprocentni uspech proti huntardum, ktery jsou v LOTRO na blizko uplne na H)

Healem skoro 800 jsem si dal zpet zdravi pokazdy, kdyz mi kleslo zhruba o tenhle pocet bodu.

Podle toho jak se musim healovat, pouzivam dalsi ability shout a melee skill, kdyz dochazi Power me, vypnu treba i auru a sekam jen s auto-attackem, pricemz stale beham jak magor okolo a skrz nepritele a healuju se pokazdy, kdyz je spell pripraven

Vetsina freepu nema brzo skoro zadnou Power a k pulce Morale, zatimco ja mival skoro plno Morale a okolo 50proc Power. Tady vetsina freepu zpanikari a tak zacnou utikat, bow pred tema co se nebojej chcipnout :) - osobne beru jako vyhru i to, ze nekdo utece, na infamy a rating celkem kaslu
    Zabit utikajiciho freepa 1vs1 neni pro WL moc lehky, kdyz jste v boji nemuzete zapnou buff na speed, a kdyz jste z boje venku, tak je venku i freep a zacne se regenerovat, freep se dostane z boje celkem rychle i kdyz na nej zashoutujete -  doporucuju teda drzet se furt u nej :) 

Sila warleadra je teda obecne prave v tom, ze dokaze vydrzet s energii a morale dele nez freepove, protoze se muze casto healovat a kdyz to dokazete, tak i rychlejc nez vam freepove davaj dmg. Pri tom jak je vetsina hracu v Ettens zvykla nukovat pri zergovani, tak si neumej hlidat power. 

Pokud zde neni nic noveho, napiste proste to vim :) Pokud mate jeste neco co jsem treba zapomnel, napiste to.

Zajimavy by mohlo bejt, kdyz by tu napsal nekdo o jinejch charakterech creepu:) 

Captain Marthelion of Gondor, Nazdar kinship.
    (ELDAR - EU)
    http://www.nazdar.phorum.cz
    Novy web a forum:
    http://www.nazdar.info
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  02-27-2008, 12:27 4715 odpověď na4709

Re: Koho a jak lze vysolovat jako creep (a jakej)? :-]

Napíšu ze strany freepa.Mám huntera a WL mi nepříjde nějakej unreal na kill.Je pravda jak si psal že většina creepu i freepu jsou dmnti nebo si jejich chování nedokážu představit.

Jinak taktika na WL s hunterem(zaklad je mit legendary trait na doplnění many)mít tak kolem 1900-2000power a 3300-3500morale.Začít quick shotem kvuli zpomalení(přehodit stance na endurance),následně heartseeker a swift bow.Pak hodit rain of throns,když se chytne tak se chytne,když ne nic se neděje.Duležitý je když se WL dostane na meelee attack tak ho pořád zpomalovat low cutem,používat blindslide na doplění focusu(plus docela solidní dmg)a hlavně tuším že swift stroke?(ten co přidává +8%parry) a odběhnout.To člověk stačí dát Swift bow.

Pravdou je že ted po booku12 mají někteří WL nechutně moc morale.Nadruhou stranu na ukor dmg.Viděl jsem WL i s 7500morale,ty který jsem dával 1vs1 měli tak kolem 5500-6000.

Jinak nejjednodušší na zabití je blackarrow.
    • Report
  •  02-27-2008, 21:26 4719 odpověď na4715

njn na dalku je hunter dost silnej :) ale chce se to k nemu rychle dostat a je-li to v lese, tak vyuzivat stromy :) a v zadnem pripade neutikat - leda za prekazku :) a taky hodne behat kolem nej a skrz nej, to pak casto skonci DFkem - a ja se tomu nedivim

Hrajes za nejakyho creepa, Futurism? 

(ELDAR - EU)
    Novy web a forum:
    • Report
  •  02-29-2008, 15:22 4751 odpověď na4719

Nene za creepa nehraju.Jen jsem to zkoušel,ale nevím.Možná ted po Booku12 to bude větší sranda.Každopádně pavouk nebo warg by byla jasná volba.

Je pravdou že je to opravdu o tom co má člověk za equip,jak dobře zná svůj class a hlavně trochu u toho přemejšlet.

Miluju situace když je 15freepu, kteří uvidí 2 zmatený creepy jak běží k nim a freepove začnou zdrhat.Tahkel bohužel ale vypadá 80% bojů.

• Report
  •  03-11-2008, 19:32 4858 odpověď na4751

mam jeden dotaz ja za monster hraju a uz se mi parkrat stalo ze me kilnul hunter s 33000 morale a daval mi hity na blizko za 1000 na range me zabil na 2rany kde se k takovejm statum dostal?
    • Report
  •  03-11-2008, 20:39 4859 odpověď na4858

Hunter dokaze dat jednou ranou se specifickym skillem pres 1k dmg, ale podle rychlosti s kterou te pak dodelal a morale, ktery mel, toto nebyl normalni hunter charakter, ale ranger charakter kontrolovanej hracem.

Ranger je myslen pro freepy jako protejsek Trolla, kteryho muzou mit creepove. - Tyto charaktery si muzes zvolit na omezenou dobu vymenou za urcitej pocet Tokens of Valor, pokud chces za freepy rangera. Pokud hrajes vic za creepy tak troll je za Destiny points.

Ranger a Troll jsou, jak jsem rekl, na omezenou dobu a jsou silnejsi (takovy hratelny minibossove to jsou vlastne).

(ELDAR - EU)
    Novy web a forum:
    • Report
  •  11-18-2008, 18:29 6560 odpověď na4859

A kde vemu ty Tokens of Valor a toho rangera mas na par minut???

• Report
  •  11-19-2008, 19:08 6563 odpověď na6560

Tokens of Valour jsou za všechny questy v etten od 1 az po 4
    Ivtrandres elf guardian lvl 65:rank 3. guardsman 0,5 stars
    Volume 1 Complete Volume 2 Complete Volume 3 - pracuje se
    Possessed man captain lvl 37
    Haldiren elf warden lvl 34
    a spousta dalších
    Kinship : The Last Kings
    eldar (eu)

• Report
  •  12-07-2008, 10:43 6684 odpověď na6563

_________ 

RVG >> HUN

nedal mi dmg nedokazal to

_________

RVG >> CHAMP s 2h

pohodicka nic tezkeho

_________

RVG ?? CHAMP dual

nepotkal jsem

_________

RVG 1:1 GRD

oba jsme utekli

_________

RVG?? MINST

dal jsem ale uz byl skoro mrtvej takze se to nepocita

_________

RVG?? CPT

nepamatuju si

_________

RVG<< BURG

rychlovka

_________

RVG ?? LRM

nezkousel jsem

GRD >> Weawer

pohoda nic tezkyho

_________

GRD >>Defiler

docela dlouho trvalo nez padl

_________ 

GRD >>Ravager

nedalo se tomu rict boj po tom co jsem mu ubral pul zivota tak zacal utikat a pak jsem ho uz jen mlatil zezadu

_________ 

GRD>>Warleader

neco prez hodinu ale podarilo se mi ho sejmout

_________ 

GRD<>Stalker

10 minut a pak me zabil strom takze nemuzu rict dal bych ho taky

Ivtrandres elf guardian lvl 65:rank 3. guardsman 0,5 stars
    Volume 1 Complete Volume 2 Complete Volume 3 - pracuje se
    Possessed man captain lvl 37
    Haldiren elf warden lvl 34
    a spousta dalších
    Kinship : The Last Kings
    eldar (eu)

• Report
Zobrazit jako RSS v XML
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.