Vzhledem ktomu že by tu měla být řeč o Hunterovy a schodou okolností moje main postava jím je,podělím se o muj subjektivní názor:))...volil jsem povolání při tvorbě postavy spíš podle nějakého vnitřního pocitu co mi z nabídky vyhovovalo aniž bych předtím nějak sáhodlouze spekuloval která postava je nějak lepší ...elfí rasa je mě sympatická a luk a šípy kní prostě tak nějak patří..takže se zrodil nový hunter a začal bojovat o své místo pod sluncem středozemě...ze začátku byla smrt víc než mým přítelem ale postupem času umírání ubývalo a síla luku rostla..prvním updatem byly přidány některé cestovní skilly které defakto z huntera udělali něco dost podobného vozům Taxi:)) a mnoho vecí je tím pro tuto postavu ve hře ulehčeno..co se týče boje jeho luk je více než drtivý ale slabé místo je pro boj z blízka...zejména asi pokud je víc nepřátel najednou a neni díky četnosti uderů čas natáhnout tětivu a vstřelit pár žihadel do hrudí utočníků:)) ale i to se postupnými vylepšením docela srovnalo at už je to skill pro unik z boje a nebo šípový dešt který část nepřátel na nějaký čas uvrhne do želez:)
Je to samozřejmě o dost lehčí pokud má hunter kolem sebe další postavy co na sebe nepřátele lákají a jsou pro to mnohem víc uzpůsobeni..já to beru ze svého pohledu kdy dost času levelů jsem trávil spíš singl hrou..přeci jen člověk musí všechno odřít nakonec sám co se týče trenování postavy..a taky vté době nebylo zase tak moc čechů kolem a fellowshipy z "amíkama" nejsou vždy to pravé ořechové..to by bylo asi na samostatnou sekci..podle toho jaký máte zkušenosti:))
Ale ted když počet splněných traitsů je víc než nadpoloviční se z huntera stavá opravdu drtivá zbraň:))nevýhodu to má asi jen tu že pokud to člověk nadupe tankové maj hodně co dělat aby tankovali stále oni a né hunter :))
Jinak si myslim že každá z postav má hodně co do sebe a je opravdu duležitý aby bylo zastoupení všech co se týče struktury gildy...jen každej by měl volit tak aby si na 40lvl nezačal stežovat že jedna nebo druhá postava má to i ono a jiná zase ne..protože přeci jen spolu musí strávit velmi hodně času:))
Budu rád za reakce dalších hunterů ale nejen jich...díky
Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 50lvlHunter server"Gilrain"