Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

Velký problém pro nic!

Poslední příspěvek 10-02-2008, 21:00 od Avalon. 3 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  07-04-2008, 17:04 5445

Velký problém pro nic!

Zdravím všechny příznivce Lotra:o)

Chtěl jsem se zeptat zda má nebo měl někdo stejný problém jako já.Po zkoušení hratelnosti hry v trialverzích jsem se rozhodl zakoupit registrační klíč a následně se zaregistroval.Ale zahrál jsem si jeden večer a druhý den  mě server LOTRO dal banned .Zde napíši plné znění  status banned:

COG Identified Multiple Accounts created via Single Asian/Proxy IP

Mám internet od UPC a ve vyhledávači IP lokace to všem mým kamarádům ukáže Czech Republic Praha.No nicméně jelikož jsem anglicky nemluvící tak za mě odbanování zařizoval kamarád.A po složitých obstrukcích,kdy po mě chtěli informace o druhu spojení co mám za modem apod. mě nakonec odbanovali.Trvalo to 3 dny psaní mailů takže časová ztráta na placeném serveru.ALe to mi zase až tak moc nevadilo,protože jsem mohl konečně hrát.Ale není všem dnům konec a po zhruba 10 dnech jsem dostal banned znova z úplně stejného důvodu.A to už je na mě moc.Kamarád tam napsal znova,ale ani se neobtěžovali odpovědět prostě nic.Takže jsem vyhodil prachy doba hraní mi pomalu končí a já tak tuhle nádhernou hru nemohu hrát a zbyla mi jenom zlost na někoho nebo jejich automat vyhodnocování IP asi.Nevím.Každopádně to vyjde na stejno.Věděl by někdo tady co s tím?Stalo se to někomu z vás?

Tak ať se vám daří a nepostihne vás to co mě.

Zdraví Stoupa. 

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  07-05-2008, 0:58 5447 odpověď na5445

Re: Velký problém pro nic!

kde si si kupoval kluc, cez internet, alebo krabicovu verziu v obchode?

RIP - Snowbourn
    Lujza - 50e, hnt
    Anicka - 50m, cpt
    Bonifac - 50m, lm
    Wargino - sig R4+, strasny vlk

• Report
  •  09-03-2008, 14:08 5945 odpověď na5445

Stoupa, Stoupa. Znám dva, jeden hrál GW, druhej ORPG v internetovém prohlížeči TORCH, na serveru destandazi. Nehrál si něco z toho.

Jinak vážně být Tebou, napíšu tam postupně ještě aspoň 4-5 stejných mailů. Prostě ti odpověď MUSÍ. 

• Report
  •  10-02-2008, 21:00 6045 odpověď na5445

Neni to nahodou podobny nebo stejny probůem o kterym jsem uz slysel ? Jde o to ze nekdo z nasi republiky mel taky net od UPC ale turbine/codemasters serverum to hlasilo IP adresu jako by si hral z asie .

Proto ten ban nejspis. Ale rozhodne se nenech nej tak odbít protoze te to stalo celkem dost penez .

Druhy problem muze byt ten ze TRIAL verzi ikdyz mas orig cd key pravdepodobne nemuzes mit naporad kdyz by si chtel hrat .....

Avalon CPT level 50 Oficír
    GM Metalsmith,Tailor a Prospector

Lyraa GRD 50 pot a dřina - Explorer
    Divoká HNT 50 Kuchařka a farmářka

Server Snowbourn , guilda RiP
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.