Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

Uvodní strana..

Poslední příspěvek 01-28-2008, 18:25 od TomikZevloun. 3 reakcí.
Řadit podle: Předcházející Další
  •  01-27-2008, 13:34 4476

Uvodní strana..

Na uvodní stránce "Home" jsem si všiml rámečku ve kterém jsou zobrazeny statusy servru v "Lotro" je to fajn nápad jen mi tam chybí náš Gilrain místo kterého je tam jen černý prázdný rámeček..má to nějaký důvod?:)
    Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 50lvlHunter server"Gilrain"
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  01-28-2008, 10:32 4479 odpověď na4476

Re: Uvodní strana..

JJ nejak divne to funguje, ale nevim zda to muze filky ovlivnit, ale chapu te - me by to taky vadilo kdyby tam nebyl Eldar

je to vlozenej ram "<iframe>" s linkem odkazujicim na kod od codemasters (nekde to jde najit na jejich strankach nebo foru) a bohuzel to nejak blbne

mozna by stalo za to se zeptat tam a rict jim neco peprnyho, oni to maj radi :o)

Captain Marthelion of Gondor, Nazdar kinship.
    (ELDAR - EU)
    http://www.nazdar.phorum.cz
    • Report
  •  01-28-2008, 14:42 4484 odpověď na4479

jj je to prebrane od codemasters a uz jsem je upozornoval nekolikrat, ze to nefunguje sprave. Bohuzel je to pro ne velmi nizka priorita asi takova jako samotne stranky www.lotro-europe.com , ktere vypadaji hrozne. Smile
    Lotro Czech - Executive Editor
    Filiel Sneaker - The Watchers / Laurelin / Silver Blades alliance
    • Report
  •  01-28-2008, 18:25 4492 odpověď na4484

Díky za objasnění:) to víte musel jsem se prostě  zeptat..
    Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 50lvlHunter server"Gilrain"
    • Report
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.