Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

The Great Bohemia Alliance

Poslední příspěvek 09-28-2008, 17:58 od TomikZevloun. 47 reakcí.
Stránka 4 z 4 [48 příspěvků]   « 1 2 3 4
Řadit podle: Předcházející Další
  •  08-07-2008, 19:06 5796 odpověď na5795

Re: The Great Bohemia Alliance

Server Gilrain:
    Thrandin - Champion (lvl 50)
    Vidarond - Captain (lvl 50)

Server Snowbourn:
    Widar - Guardian (lvl 43)
    Gillya - Minstrel (lvl 37)
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  08-07-2008, 19:45 5797 odpověď na5790

Ups,, link jsem přehlédl, to se přeci může člověku stát. Jinak tedy děkuji za upozorneni ó velky moudrý starče, neboť pokud mě nazýváš chlapcem jistě ti je už přes 60 let.

Nechápu mudrci čím vás já otravuji, to že jako člen TGBA píšu do topiku TGBA ?? To, že reaguju na to jak jste se postavili k problému, který vás trápil. A místo toho, aby jste byli tedy spokojeni, že jste to vyřešli, tak se teď neustále navážíte výmyslama a překrucováním. 

Opravdu starče nechápu ten pojem otravování, jo vlastně ano jako otravování se dá nazvat třeba prezentace vašeho Kinu v topiku jiného Kinu, i když to není otravování, ale hloupost..... takže opět tu máme našeho dobrého Forresta Gumpa.

No nic opět si mě pobavil, jen bych podotknul ...... neber to tak vážně, to ti rozhodně neprospěje  Yes

Jinak máš recht kus chlapce ve mě bejt musí, jinak bych jen těžko porozuměl a dokázal si hrát se svým synem.

teď si napiš co chceš, tímto postem jsem skončil

přeju GL& HF

váš kamarád Naugridus Smile       

Beer Naugridus - Captain 50 lvl / WeaponSmith - Expert / Wood Worker - Apprentice / Prospector - Master
    • Report
  •  09-28-2008, 17:58 6034 odpověď na5797

Je tomu pár dní kdy sem nedlouho po nalogování dohry dostal jeden z mnohýh dotazů jestli si náhodou nepamatuju jeden quest..vetšinou si questy pamatuju podle činosti kterou vyžadují ale názvy mi nikdá toho moc nepřipomenou..na dotaz tedy cože se tam má udělat sem dostal jasnou a stručnou odpověd "Kua já to vubec nechápu" Měli jsme pak nějaké manévry a málem bych to už vypustil z hlavy kdyby se na ten stejný quest nezeptal další člověk..a vzápětí na to sem obdobu dotazu zhlédl v anglické verzi na OOCchanelu..nutno připomenout že dotaz kladly povetšinou hráči na nižších levelech. Také mě překvapil vyrázně oranžový nápis v chatu jež vyzýval k oslave nejednoho hráče..Festival?!! ted?tady?proč?jak?cože?

Tak tak ač zletním byly trochu problémy a protáhl se téměř nakonec léta podzimní přišel témeř z prvním chladným fouknutím ..Nevim jak u vás ale oběhat si festivalové radovánky je jedna z mnoha věcí která mě na lotru uchvacuje..neni nad to když potkáte někoho kdo má na hlavě naraženou dýni.či okované vědro:)

Každopádně dotaz na q "troves and trickery" je jistě propírán v hojném počtu napříč servry:) a těch několik týdnů do doby než se na nás přivalí Morie nám alespon rychleji uteče:)

Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 50lvlHunter server"Gilrain"
    • Report
Stránka 4 z 4 [48 příspěvků]   « 1 2 3 4
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.