|
|
Blesk Lotro
Poslední příspěvek 11-23-2011, 11:09 od Bledule. 31 reakcí.
-
10-19-2009, 19:38 |
-
10-27-2009, 21:02 |
-
10-27-2009, 23:50 |
-
10-28-2009, 12:59 |
-
-
11-03-2009, 22:06 |
-
Pako
-
-
-
Vstoupil: 08-19-2007
-
-
Příspěvků 227
-
-
|
Bledule:Ahoj Lujza.
Rip už není a jestli si to nechceš přiznat je to tvá věc. A to co jsem zaslechla že nemůžete plnit ani alianci s TA je smutné. V pondělí vás někdo nahradil někdo jiný. Ale musím zjistit kdo to byl. Jinak tyhle debaty již nebudu provozovat. Jen budu psát o drbech s lotra.
To mas trochu zle informacie zase :-D To ze pises o DRBOCH to je to spravne slovo :-D ako jedna tetka povedala druhej a ta 3tej a Dodrbali to kvalitne :-D
 Zly-LM,Pako-Champ,Znasilnovac-Min,Riper-Brg,Zabijem-RK Prasivec-hrdy Leader RIP,Explosive,Bandita
|
|
-
11-03-2009, 22:06 |
-
Pako
-
-
-
-
-
Příspěvků 227
-
-
|
Rip už není a jestli si to nechceš přiznat je to tvá věc. A to co jsem zaslechla že nemůžete plnit ani alianci s TA je smutné. V pondělí vás někdo nahradil někdo jiný. Ale musím zjistit kdo to byl. Jinak tyhle debaty již nebudu provozovat. Jen budu psát o drbech s lotra.
To mas trochu zle informacie zase :-D To ze pises o DRBOCH to je to spravne slovo :-D ako jedna tetka povedala druhej a ta 3tej a Dodrbali to kvalitne :-D
 Zly-LM,Pako-Champ,Znasilnovac-Min,Riper-Brg,Zabijem-RK Prasivec-hrdy Leader RIP,Explosive,Bandita
|
|
-
11-03-2009, 22:08 |
-
Pako
-
-
-
-
-
Příspěvků 227
-
-
|
|
|
-
11-04-2009, 10:42 |
-
Pako
-
-
-
-
-
Příspěvků 227
-
-
|
Bledule:Blesk odhalil návrat Aloriena do CzC. Ten chlapec nemá asi páteř.A vedení Czech Crusader není moc naladěné na jeho příchod.Leader kinu mu vzkázal - Přijetí bylo odsouhlaseno. Nicméně vzhledem k okolnostem bude moje vševidoucí oko bdít.
Byl tam asi tlak členů CzC aby ho vzali? Po jeho odchodu CzC spadlo na úroveň hnoje. Uvidíme co nebude dít v CzC.
A co na to Taura Arnor? Kde měl Alorien megalomanské plány a pak skutek utek. Uvidíme co TA bude dělat.
RiP už prakticky neexistuje. Jejich tak málo že už žijí jen tak tak. Třeba to změní až nový datadik. Ale nevěřím tomu. Měla bych se jich zeptat co budou dělat a kam půjdou.
A Myth tam se chodí všechno a všechno se tam dává. Ale něco tam zahnívá přetahují lidi s jiných kinschipů.
Tak když to dám zde dohromady tak založte jeden velký CZ/SK kinship a bude klid. Ale já jsem realistka a to se nikdy nestane. Rivalita je tu velká.
PS: Další zprávy příště.
Páček schledáček vaše Bledule.
Pocuvaj ty sralo ved sa ukaz kto si ? kazdy kto pise tak sa podpisuje svojim menom. Nic zaujimave sem nepises akurat citas fora inych a tu vytvaras neexistujuce domienky . RIP funguje a fungovat bude stale pre tych clenov ktorym sposob hrania tam vyhovuje , komu nie ide inde nic na tom nieje . Ja osobne to citim na sebe ze je obdobie v ktorom nemam cas ani zapnut akukolvek hru kedysi som maval odohrane za tyzden 80 - 90 hodin a teraz som pozeral ze az 2. Zalozit jeden velky CZ /SK kin by bolo idealne ale kolko ludi tolko chuti a kazdy si hlada to co mu vyhovuje . Som rad ze funguje aliancny chat a pouziva ho stale viac a viac ludi .
|
|
-
11-25-2009, 18:25 |
-
02-11-2010, 14:15 |
-
11-26-2010, 10:25 |
-
Bledule
-
-
-
Vstoupil: 05-28-2009
-
-
Příspěvků 13
-
-
|
Tak s F2P je tu opět Lotro Blesk.
Tímto zdravím čtenáře Lotro Blesku. A hned jdeme na to zhurta.
Po odchodu hráčů z MYTHU a založení nového kinshipu Protectors of the Narya musel Myth doplnit populaci kinshipu. Tak začal krást hráče z jiných kinů. Nejvíc na to dopaltil kinship Rest in Peace.Tak pozor na zloěje.
A co se děje v Czech Crusaders? Opět se to tam mele. A opět lídr kinshipu nic nedělá. Malá ukázka pro váš názor.citace Liliam- kua, nemám rád tydle názvy topiců, je to hrozně zavádějící, už jsem si představoval buhvico
Jarine, promin mi, že to musim takhle rict:
ALE KURVA TO JE TVUJ PROBLEM, ZE ZANEDBAVAS RODINU KVULI HRE !!!
tak, ted zase v klidu, nikdo te prece nenuti nikam chodit, jestli mas pocit, ze nekomu neco dluzis a musis vsude chodit za kazdou cenu, tak je asi neco spatne...
a jak pises, proste v klidu, nikam to nehnat, a hrat podle chuti, uvidis ze te to i pak bude vice bavit...
jo a jeste si neodpustim poznamku: jak jsem rikal: sami vidite, kdyz tech raidu (+instanci) je moc, tak lidi jsou z toho spise otraveny, nez aby se tim bavili,...
A tenhle člověk je oficír v kinshipu CzC.
Taura Arnor je momentálně bez nápadu. Jejich členové koukají už po jiných kinshipech. A Protectors of the Narya je zatím na mrtvém bodě. Potřebují zažehnout plamen.
Tak a zatím je to všechno. Loučí se Bledule a nashledanou při nových drbech papa
|
|
-
11-30-2010, 13:56 |
-
12-09-2010, 0:32 |
-
flambelle
-
-
-
Vstoupil: 07-22-2009
-
-
Příspěvků 18
-
-
|
Já se vždycky nemůžu dočkat, co se nového a zajímaveho dozvím, Blesk do každé rodiny!
Ještě bych potřebovala vědět, kdo se ohlíži po novém kinu, tomu se musí zatnut tipec!
Snowbourn, kinship Riddles in the Dark/Orkapol/Taura Arnor
Flamberiel, Otrin, Bramborik, Polokocourek, Flamnenka, Bobrik, Flampion, Flamendr, Cyklamen
|
|
-
08-11-2011, 11:54 |
Stránka 2 z 3 [32 příspěvků]
2
|
|
|