Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

Porada CZC

Poslední příspěvek 05-28-2009, 20:14 od Aurin. 19 reakcí.
Stránka 2 z 2 [20 příspěvků]   « 1 2
Řadit podle: Předcházející Další
  •  05-28-2009, 19:36 8361 odpověď na8359

Re: Porada CZC

Taky jsem u nás spokojený a neměnil bych. A většinu lidí už znám a vyhovujou mi. Samozřejmě kdybych tu poradu někde splašil potají, tak to nikde nešířím, ale bylo veřejně stáhnutelné a nepřišlo mi, že by tam probírali něco "tajného". Každopádně jsem čekal, že se za 2 hodiny doberou k více, než jednomu tématu :-)

Jen mě tak napadlo, že poslední dobou docela často nebývá online žádný oficír ani žádný jeho alt, tak jestli by nestálo za to popřemejšlet o nějakých dalších zkušených hráčích, kteří jsou pořád celkem aktivní (často online). Sebe rozhodně na mysli nemám, sám jsem na tom s časem poměrně blbě. Možná nějaké volby :-)

Georges
    -------
    Rest in Peace, member
    60 lvl champion
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  05-28-2009, 19:39 8362 odpověď na8361

jenze ted neni online ani lidr kterej by je povysil:)

• Report
  •  05-28-2009, 19:48 8365 odpověď na8361

Georges:

Taky jsem u nás spokojený a neměnil bych. A většinu lidí už znám a vyhovujou mi. Samozřejmě kdybych tu poradu někde splašil potají, tak to nikde nešířím, ale bylo veřejně stáhnutelné a nepřišlo mi, že by tam probírali něco "tajného". Každopádně jsem čekal, že se za 2 hodiny doberou k více, než jednomu tématu :-)

Jen mě tak napadlo, že poslední dobou docela často nebývá online žádný oficír ani žádný jeho alt, tak jestli by nestálo za to popřemejšlet o nějakých dalších zkušených hráčích, kteří jsou pořád celkem aktivní (často online). Sebe rozhodně na mysli nemám, sám jsem na tom s časem poměrně blbě. Možná nějaké volby :-)

len ne fildu :/

• Report
  •  05-28-2009, 20:11 8366 odpověď na8365

Vajcak:

len ne fildu :/

No moj kokot radsej by som isiel ku CzC :-D

Zly-LM,Pako-Champ,Znasilnovac-Min,Riper-Brg,Zabijem-RK
    Prasivec-hrdy Leader RIP,Explosive,Bandita
    • Report
  •  05-28-2009, 20:14 8367 odpověď na8366

byl jsem pozadan o uzamknuti vlakna...zamknuto
    • Report
Stránka 2 z 2 [20 příspěvků]   « 1 2
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.