Taky jsem u nás spokojený a neměnil bych. A většinu lidí už znám a vyhovujou mi. Samozřejmě kdybych tu poradu někde splašil potají, tak to nikde nešířím, ale bylo veřejně stáhnutelné a nepřišlo mi, že by tam probírali něco "tajného". Každopádně jsem čekal, že se za 2 hodiny doberou k více, než jednomu tématu :-)
Jen mě tak napadlo, že poslední dobou docela často nebývá online žádný oficír ani žádný jeho alt, tak jestli by nestálo za to popřemejšlet o nějakých dalších zkušených hráčích, kteří jsou pořád celkem aktivní (často online). Sebe rozhodně na mysli nemám, sám jsem na tom s časem poměrně blbě. Možná nějaké volby :-)
Georges:Taky jsem u nás spokojený a neměnil bych. A většinu lidí už znám a vyhovujou mi. Samozřejmě kdybych tu poradu někde splašil potají, tak to nikde nešířím, ale bylo veřejně stáhnutelné a nepřišlo mi, že by tam probírali něco "tajného". Každopádně jsem čekal, že se za 2 hodiny doberou k více, než jednomu tématu :-)Jen mě tak napadlo, že poslední dobou docela často nebývá online žádný oficír ani žádný jeho alt, tak jestli by nestálo za to popřemejšlet o nějakých dalších zkušených hráčích, kteří jsou pořád celkem aktivní (často online). Sebe rozhodně na mysli nemám, sám jsem na tom s časem poměrně blbě. Možná nějaké volby :-)
len ne fildu :/
Vajcak:len ne fildu :/
No moj kokot radsej by som isiel ku CzC :-D