Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

Volume II Book 7 Patch release notes !

Poslední příspěvek 03-02-2009, 14:43 od Mojsejman. 19 reakcí.
Stránka 2 z 2 [20 příspěvků]   « 1 2
Řadit podle: Předcházející Další
  •  03-01-2009, 17:25 7610 odpověď na7609

Re: Volume II Book 7 Patch release notes !

já nic z toho tak bledě nevidim

snížení timeru pro cooka je určitě plusem, protože ty věci za guildu nejsou tak super :) takže alespoň pro nějaká povolání to význam má a crafting jde do háje stejně úplně celej, todle už neni ani pomyslný hřebík do rakve, protože rakev už je dávno pohřbená hluboko v zemi, ale co člověk nadělá

to expění jenom uvítám, imo kdo chtěl tak se epxil rychle, ale strávil u toho mládí, já preferuju teda kratší expění, ale na druhou stranu je pravda, že end-game content není tak rozsáhlej, aby si tohle mohli dovolit, no uvidíme, třeba to tak razantní nebude, alespoň si to expění člověk víc užije, když nebude muset někam spěchat :)

resisty na 50-60 lvl jsou určitě prospěšné, protože z většiny se týkali jen minstrela ("pain in the ass" jak tomu u nás říkaj to lvlit), runekeepera, kterej boost potřeboval jak sůl a lrm, kterej zas tak úžasný dps nemá, ostatních se týkají především blocky atp. takže to zas tak moc nepomůže :)

jo a ten in harms way nerfují, je to jisté

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  03-02-2009, 0:19 7611 odpověď na7609

Kdyby namísto některých blbostí padali raději z Watchera lepší věci, udělali by líp...

• Report
  •  03-02-2009, 12:15 7615 odpověď na7611

Jinak uz jsem si to procetl poradne a treba co me zaujalo ze bossove v instancich uz nepujdou rootovat a slowovat. A pak samozrejme oprava zlehcovani instanci jako treba Forges, GS, nebo treba Midnight Raid ze pujde hur zapalit najednou. Ale co jsem tam nevycetl, jestli opravili to kdyz si v 16th hall nebo DD stoupnes do dveri nez se zavrou a boss pak na tebe nemuze. U DD tam sice neco o vstupu pisou, ale mozna to neni to same. Zkraceni timeru u receptu ze 7 na 3 dny se tyka jen artisan a expert. Pak zmenili krafteni legendarek ze neni potreba reputacni medium vec, coz si myslim ze udelali uplne naopak - tohle melo zustat a mel se zrusit mithril flake. Stejne to z flaku nikdo nebude delat, kdyz vyrobni cena pak presahuje 1G a napadane z mobu se prodavaji za podstatne min. Scholari budou moct delat flasky na odstraneni debuffu - snad bude mit mensi cooldown nebo nevim cim by se mela lisit od koupene od vendora, aby to melo smysl. Tohle je taky dobry :-) "The Magic and Melee Defence Titles for Legendary Items were increasing damage taken instead of mitigating it. Whoops!". Co mi to trvalo nez sem sehnal lidi na Midnight Raid, abych mel melee defense na opasku a nakonec sem vlastne dostaval od mobu jeste vetsi damage :-) Super je, ze kdyz rozeberu vec na max. levelu, runy se mi z ni vrati! Autokombine relicu je taky dobry, zrovna vcera me to napadlo kdyz sem kombinoval asi 200 tier1. No a fialove sety z morie uz nebudou BOE, coz je dobre, protoze na AH se toho prodavalo mraky treba za 100s kus, coz je vzhledem k tomu ze to je skoro nejlepsi brneni dost o nicem.
    Shugura - Man Guardian GM Explorer 60
    Confessor - Woman Minstrel GM Tinker 60
    Rikka - Woman Loremaster Historian 24
    Achilas - Elf Warden Armourer 25
    Danuska - Elf Hunter GM Woodsman 60
    Shugurat - Reaver R6
    Shugurak - Warg R4
    • Report
  •  03-02-2009, 14:20 7616 odpověď na7615

celkovo sa mi nepaci to zjednodusovanie,neviem ci tym chcu prilakat len viac ludi alebo co tym chcu dosiahnut....ten self revive je troska krok vedla co tym chcel basnik povedat netusim teda..

co sa tyka toho znizenia cooldownu z 7 na 3 dni tyka sa to len expert a artisan veci nie master a supreme

dufam len ze z tejto hry neurobia nieco pre 5rocne deti a radsej nech sa zaoberaju lootom z watchera a podobnymi skutocnostami..

• Report
  •  03-02-2009, 14:43 7617 odpověď na7616

Tiez nechapem preco vsetko zlahcuju. Nehovoriac o crafte ten je uz fakt v p1c1

• Report
Stránka 2 z 2 [20 příspěvků]   « 1 2
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.