|
|
Sorry... odchazim
Poslední příspěvek 07-09-2008, 15:58 od Pako. 22 reakcí.
-
06-21-2008, 10:02 |
-
Galder
-
-
-
Vstoupil: 01-03-2008
-
Brno/Zlín
-
Příspěvků 35
-
-
|
Respond to Tear: ad 1) co považuješ za čecháčkovství? ad 2) je sice hezké, že píšeš o pomlouvání, nadřazenosti, atd.., ale když už jsi v cizím vláknu, tak uveď aspoň argumenty, nějak svá tvrzení podlož. Jak se z výše uvedených příspěvků projevuje nadřazenost? ad 3) nevím, proč sem taháš Aurina, který, co se týče rozloučení, reagoval bez negativního podtextu a do další diskuze se nezapojoval
Galderheim 50 HUN-Man Hovnovous 50 LRM-Man Norther 8 CPT-Man Vojeb 12 MIN-Dwarf Snowbourn RiP
|
|
-
06-21-2008, 10:12 |
-
Galder
-
-
-
-
Brno/Zlín
-
Příspěvků 35
-
-
|
Respond to Teat pt. II.: Díváš na se minci pouze z jedné strany, a to ze strany Nasuady, jelikož v tu dobu, kdy do raidu přišel pozdě, jsi tam ty, pokud vím, nebyl )). Nechci do toho zatahovat i ostatní, ale mám pocit, že na zmíněnou situaci si pamatují a taky by k ní něco mohli říct. To, že si hru platíš, je zcela irelevatní, to, že chceš raidovat ne. Ale je rozdíl, když je na planneru 11-12 lidí a čeká se na jednoho. Dalo by se předpokládat, že v takovém případě se půjde. Pokud je lidí 5, 6, 7....je zde možnost, že se to nesloží. A proto se nedivím, že v takovém případě se někdo ve hře vůbec neukáže. A k tomu cos řekl o "ječení" se ani vyjadřovat nebudu. A k pseudofašismu snad ani taky ne )).
Galderheim 50 HUN-Man Hovnovous 50 LRM-Man Norther 8 CPT-Man Vojeb 12 MIN-Dwarf Snowbourn RiP
|
|
-
06-21-2008, 13:40 |
-
Tear
-
-
-
Vstoupil: 12-02-2006
-
-
Příspěvků 58
-
-
|
seru na to napíšu to jednoduše si čůrák s takovejma typama jako seš ty se nemá cenu hádat, neustále si musíte dokazovat, že jste nejgeniálnější a mít poslední pravdu, slovo a všechno nejlepší zároveň a já se tu nebudu nervovat kvůli nějakým omezencům jo za ten pseudofašismus se omlouvám, to byla chujovina
|
|
-
06-21-2008, 14:16 |
-
Galder
-
-
-
-
Brno/Zlín
-
Příspěvků 35
-
-
|
Je škoda, že ti došly argumenty
|
|
-
06-21-2008, 16:28 |
-
Lujza
-
-
-
Vstoupil: 08-18-2007
-
Bratislava
-
Příspěvků 354
-
-
|
Faktom je, ze za starych cias to bola vacsia sranda ;-)..No, ale ja
som s hrou skoncil, takze uz ani moc nemam narok nieco riesit.... ... To Tear : Pako je niekedy pako, to je fakt ;-) , ale obavam sa, ze to vidis dost jednostranne ... To
Tear II : Povazoval som Ta za pomerne inteligentneho cloveka, ktory sa
nepotrebuje prezentovat reakciami pristavnych robotnikov. Verim,ze to bola len chvilkova strata koncentracie a dokazes nadalej riesit problemy na urovni ;-) .... To All : voci Nasuadovi nemate ziadny dovod ci uz de jure, alebo de facto mu nieco vycitat, aj keby povedal, ze leavuje kin, pretoze sa mu nepaci jeho nazov. Bol tak slusny, ze napisal ze odchadza a tym to konci. Akekolvek reakcie resp. provokacie na jeho adresu okrem popriania vela stastia, je len nedostatocna schopnost spracovat dany stav. Nikomu nie je nic dlzny (teda ak si nepozical goldy :-) )
 By lujza at 2009-01-04
|
|
-
06-21-2008, 19:09 |
-
Aurin
-
-
-
Vstoupil: 08-17-2007
-
-
Příspěvků 180
-
-
|
Joj zajímavá diskuze:)
co se tyce mě namyslenci sem vám v rivendellu řekl protoze jsem tam 5 minut vypisoval mával atd a vy jste nereagovali ... usoudil sem ze me tedy že na mě serete a tak sem to napsal a šel pryč, protože sem si myslel že jsi kámoš jestli si pak psal tak ne mě ... jeslti o tom ignore bylo o me tak to neni pravda v ignore mam jen gold sellery
.... co se týče toho ze nekdo livne je mi to šumák
.... žlaté časy ripu skoncili to je pravda že ted jen živoří, ale byl jsem u toho když se kin zakladal tak ho nehodlam zatím livovat
|
|
-
06-26-2008, 10:55 |
-
squee
-
-
-
Vstoupil: 06-17-2008
-
-
Příspěvků 7
-
-
|
Tear:Všude je to s čecháčkama stejný. Abych řek pravdu, tak sem si říkal, že ještě nejste tak hrozný. Ale čím dál je to od mého odchodu, tak mi čím dál tím víc přijde, že ste za to rozloučení fakt nestáli. Akorát pomlouvat, nadávat, být nadřazení, nasraní. A pak když přijde Aurin, o kterém sem si myslel, že je kámoš (a to sem si myslel o všech, takže sem se za to, jak sem leavnul opravdu styděl). Napíše do chatu celému našemu kinu při čekání v Rive "namyšlenci". Pak když se ho zeptám, na koho to bylo a naivně se domnívám, že na ty dva co tam spammovali emoty jako o život. A místo opovědi se dočkám ignore listu. Tak fakt dík no, moc rád sem vás poznal. Galdere : to sem si o tobě nemyslel, si myslíš jako, žej e rozdíl emzi 12ti a 5ti lidmy? není! tohle je jen hra a hru si platím, takže chci raidovat a když nemůžu přijít nebo přijdeu později a řeknu to, tak ostatní na mě nemají co ječet už tohle je dostatečný důvod k leavu kinu, opravdu se mi nelíbít jak se chováte, už když sem byl v ripu mi pár lidí lezlo na nervy, teď mi vadíte skoro všichni v realu sice můžete být fajn, ale tu se chováte jak nějaký pseudofašisti a teďd už jen počkám až se ozve Pako (Jirka mi řikal, že si o tobě myslel, že ste kámoši, jako když mi řekl, jak si ho pomlouval, tak se mi udělalo špatně třikrát gratz za to jaký jsi na internetu)
Tak takhle: v době kdy jsi odešel z ripu jsem tam ještě nebyl, ale už jenom titulek mluví za vše. "Všude je to s Čecháčekm stejný" - to mi stačí. Ač zbytek je slušně napsán, titulek hovoří za vše a čemukoliv dalšímu už se nedá moct věřit, když hned zezáčatku nadhodíš nacionalistickou frázi.... howgh
-------------------------------------------------- Handa Svanda - burglar lvl 50 rk4 Davka - captain lvl 32 Handasvanda - warleader rk 4
|
|
-
07-09-2008, 15:58 |
-
Pako
-
-
-
Vstoupil: 08-19-2007
-
-
Příspěvků 85
-
-
|
Tear:teďd už jen počkám až se ozve Pako (Jirka mi řikal, že si o tobě myslel, že ste kámoši, jako když mi řekl, jak si ho pomlouval, tak se mi udělalo špatně třikrát gratz za to jaký jsi na internetu)
Co som na neho povedal zle ? Povedal som ze pise do fora kokotini aby vsetci leavli do ineho kinshipu, to je ohovaranie ? to mi pride ako totalne chrapunstvo z jeho strany ked leavol a este taha aj ostatnych !!! PS: Jedno je zostat kamos a druhe ist oproti veskerim zasadam , hadam nenampisem ze je fajn chalan a nech recrujtuje pre NW na nasom fore dalej
 Pako-Champ,Zly-LM,Znasilnovac-Min,Riper-Brg,Furtmustal-Grd,Zabijem-RK,Obuch-War Prasivec,Explosive,Bandita
|
|
Stránka 2 z 2 [23 příspěvků]
2

|
|
|