Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat

Aliance

Poslední příspěvek 08-04-2009, 10:54 od Megaman. 27 reakcí.
Stránka 1 z 2 [28 příspěvků]   1 2 »
Řadit podle: Předcházející Další
  •  07-14-2009, 14:04 8596

Aliance

Na TS proběhla diskuse ohledne Raidující aliance (nazev vymyslime ). Je tu snaha vytvořit silnou raidující alianci kterou bude vetšina členů podporovat. Bude to výhodné jak pro nás tak pro TA takze i v lete se hráči nebudou nudit a v zime se bude moci chodit např i na soubezne raidy (skoro se jich docililo i u nas, ale jen skoro). Dále tu bude možnost takřka každodenního raidování apod, navíc nebudeme tak izolovaní od CZ/SK komunity

Dohodli sme se na pár organizačních věcech:
    Teamspeak - na raidy by sme používali jejich (nechodí  tam ti co Lotro nehrajou jako u nás)

Alianční forum a alianční Raidplanner - o které se bude starat alorien a někdo od nás bude zalozeno na Adrese www.Taura-arnor.cz

DKP systém: protože to bude aliancní raid bude zaveden tento system.

Pravidla Aliance budou napsaná na webu raidplanneru.
    Předpokládaný systém raidu byl stanoven takto:
    Pondelí a sředa (další týden úterý čtvrtek aby se to prostřídalo:)) - Watcher a turtle , jsou to raidy krátké proto oba budou v jeden den, hlásit se na ne ale bude zvlášt ( na turtlr netreba radianci)

neděle dar narbugud (nový raid ... treba je tam 70 radiance v základu, set 60 + 10 rad za destiny, nebo chain ci mirdatant, ten co ma aspon jednu vec z watchra nemusi nic řešit)  tohle bych jeste s alorienem prodiskutoval já osobně jsem natesenej víc na tento raid nez na predesle dva

sobota a pátek - cas jít do hospody a do vinárny , prípadne kin akce apod...

raidovat by jsme se pokusili začít už příští týden....

prosím tedy naše hráče aby se zaregistrovali a aliančním forku a Raidplaneru (az to alorien zařídí) na www.taura-arnor.cz 

To je asi zatim vše další info co se objeví se dovíte..Pevně doufám v dobrou spolupráci našich kinu k radosti všech hráču a aby se z nás přes počáteční problémy  stala jedna jedna z nejlepších Raid alianci na Snowbournu:) Ted je to na kazdém z Vás jestli a jak to dopadne základy byly položeny:)

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  07-14-2009, 15:25 8600 odpověď na8596

Re: Aliance

Tak tak zaklady boli polozene takze uz je to na kazdom z nas ako to bude pokracovat. Kazdopadne som rad, ze sa nieco deje a je aj z taura-arnor snaha a podpora pre tuto vec.
    • Report
  •  07-14-2009, 17:25 8604 odpověď na8600

dobra praca aurin
    • Report
  •  07-14-2009, 17:34 8606 odpověď na8604

aspon se necim clovek zabavi..
    • Report
  •  07-14-2009, 19:17 8610 odpověď na8606

Výborný nápad (který jsem měl taky v hlavě)... :-)
    • Report
  •  07-15-2009, 10:02 8619 odpověď na8610

Ten jejich raidplaner mi jde stejne pomalu jak ten nas, tak nevim cos to aurin vcera rikal :-)
    • Report
  •  07-15-2009, 13:10 8621 odpověď na8619

Megaman tak to bude chybka asi na tvé straně když ti jdou všechny RP pomaluBig Smile Zatím nikdo neříkal, že by to jelo pomalu, ale je pravda že systém RP je celkově napsanej docela divoce takže může být občas pomalejšíSmile

Jinak na příští týden už jsou tam vypsané raidy tak se prosím registrujte a hlašteSmile Kdyby někdo s nečím potřeboval pomoct nebo se chtěl na cokoliv zeptat tak buď forum nebo PM ve hře Alorien/Tyrissa/Fervour a nebo také samozřejmě TS.

Budeme se těšit na vzájemnou spolupráci.

Alorien

• Report
  •  07-15-2009, 16:17 8623 odpověď na8619

Megaman:
    Ten jejich raidplaner mi jde stejne pomalu jak ten nas, tak nevim cos to aurin vcera rikal :-)

ja som s nasim RP problemy nemal takze nerozumiem preco sa zaklada dalsi, u RP je *** ci ti naskoci o sekundu skor ci neskor, akurat co tam odkliknes ucast.

•  07-15-2009, 17:04 8629 odpověď na8623

Duncanius:

ja som s nasim RP problemy nemal takze nerozumiem preco sa zaklada dalsi,

Pretoze je to RP aliancie

• Report
  •  07-15-2009, 22:44 8631 odpověď na8629

Taxem se zaregistroval na RP tak prosim nastavit postavy Shugura - guardian a Danuska - hunter. Diky
    • Report
  •  07-16-2009, 8:44 8635 odpověď na8629

Pako:
    Duncanius:

stacilo pouzit uz existujuci, ci nas alebo ich by bolo jedno.

•  07-16-2009, 9:45 8636 odpověď na8635

Duncanius:
    Pako:
    Duncanius:

stacilo pouzit uz existujuci, ci nas alebo ich by bolo jedno.

no nieje v tom absolutne problem sa tam registrovat urcite to zvladnes v priebehu par minut uplne bez problemov takze ked chces raidovat tak sa regni inak neviem co vlastne riesime :-) ten kto do raidu chce a caka tyzden na to kedy sa tam dostane tak tych par minut a jeden odkaz v zalozkach mu prekazat nebude.

• Report
  •  07-16-2009, 9:51 8637 odpověď na8636

Inak vcera sme sa zucastnili spolocneho raidu a bol som milo prekvapeny , este sa islo na necisto bez DKP . Ozaj bolo by skvele keby ste vsetci zacali pouzivat x-fire vcera sa dalo ist raid ale cakali sme asi hodinu kym sa niekto naloguje lebo nemame ziadne kontakty.
    • Report
  •  07-16-2009, 12:05 8638 odpověď na8637

Duncanius to sem resil s Aurinem v chatu a je to tak ze se nezalozil novy spolecny RP, ale pouzil se ten jejich.
    • Report
  •  07-16-2009, 12:51 8639 odpověď na8638

Megamane postavy máš přidanýSmile

Jinak s tím RP je to tak a forem, že jsem navrhnul náš hosint protože máme placený s neomezeným trafficem,velkým diskem atd. a také proto, že začínáme od začátku tudiž RP není náš, ale společné aliance nicméně teď tam opravdu vidíte nadpis Taura Arnor na zkoušku a také proto, že jsme se ještě nedomluvili na názvu aliance Smile Jinak takovou malichernost bych neřešil, jedno jeslti náš nebo váš. Nabídnul jsem náš a bylo to přijato.

Jinak díky všem za včerejší raid, myslím že 2bossové v novým raidu je uspěch.

• Report
Stránka 1 z 2 [28 příspěvků]   1 2 »
Zobrazit jako RSS v XML
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.