Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat

Co se děje v kinu Czc.

Poslední příspěvek 06-12-2009, 11:52 od filky. 18 reakcí.
Stránka 1 z 2 [19 příspěvků]   1 2 »
Řadit podle: Předcházející Další
  •  05-28-2009, 22:55 8368

Co se děje v kinu Czc.

http://cc.gaming.sk/downloads/12_34.mp3

Nemohu sdělit svůj zdroj ale tady je něco co se nemělo dostat na veřejnost.Cool 

Pak se mě dostala do ruky tajná interní záležitost která neměla být zveřejněna ani na jejich fóře. Byla tam krádce a pak smazána vedením kinu. Zítra ji zveřejním. Jak ji dostanu.Cool

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  05-29-2009, 0:09 8369 odpověď na8368

Re: Co se děje v kinu Czc.

moc nechápu proč to zveřejňuješ, chceš tu CzC nějak pošpinit nebo co? dělá ti to dobře??

a o co se tam jedná? dyť jde vo hovno legendární stránky no boože to si umí každej sehnat sám, jinak normální organizační věci kinu, aktivita hráčů, chování hráčů, oficírů, nevidim v to žádnej problém a pořád taky nevidim důvod pro zveřejnění na tomhle fóru

RIP : a že se vy nestydíte to tam dole probírat :P vim že se n mezi sebou CzC a RiP nemají moc rádi, ale todle se fakt nedělá

• Report
  •  05-29-2009, 15:18 8372 odpověď na8369

A proč by to sem nepatřilo. Já myslím že jsem to patří. Přece jde o kin z lotra. A když ne tak to stejně někdo smaže. A bulvár můžu, jsem živa s drbů.Confused

Ještě vám musím dát k nahlédnutí to co na to napsal jejich jeden člen . Ale musím mu za to dát ve hře goldy. Je to jejich fóra než to smazali. Dnes nebo zítra to tam dám.Cool

• Report
  •  05-29-2009, 15:41 8373 odpověď na8372

Už to mám, stalo to 20goldů. A ten chlapec co to psal pak dostal vyhazov. Ale zas to není taková bomba jak mě říkal. Ale když to mám a zaplatila jsem za to, tak to zveřejním. Tady to máte. Jen jsem trochu upravila jména.Cool

Můj názor na nedělní sešlost.

1. Rank nikou neubližoval. A teď s něj udělali jen frašku. Když se nebudeš líbit, tak tě degradují nebo nedostaneš žádnou hodnost.Kdo to bude sledovat? Chci vidět jak potivosti jsou tu 24 hod denně. Šlo to udělat jinak. Už vidím jak tady vzniká HK.

1. Ohledně truhliček v KD. Proto se dělali zevlech rekrutů membři aby tam měli přístup. A teď tam mají jen přístup oficíři. Korupce na nejvyšších místech. Kdo je bude kontrolovat jestli to neprodávají. Já rozhodně když něco dostanu ve hře tak to nedám oficírovi aby to dal do truhly. Radši to prodám. Stejně si všechno musím sehnat sám nebo koupit. A divím se, že KL nezabavil truhly pro sebe. Je furt plný.A nedá se sním hrát.

1. A když se tam jednalo o mě beze mě. Tak se cítím byt dotčen.A když jste tam rozhrábli kdo co dělá. Tak se k tomu musím vyjádřit také. Tak jak to vede KL M….. by to mohl vést každý. Co on dělá pro kin a ostatní. Co si pamatuji tak M…… s ničím modrým nepřišel a pořád mlčel.To chceš M…….. zásluhy za to že jsi s každým s vím altem chodil do instancí. Vždy jsi to chtěl sám. A když jsi mě řek že mám počkat s bookem na tebe tak čekám sním dodnes a ta tvá postava již ho má hotovej. Jediný kdo tu co dělá a dělal pro kin je J… a A……. To kdybych věděl jak to dopadne tak navrhnu aby ses vzdal funkce KL. A to navrhuji teď. Jednou za dva roky něco uděláš a hned to stojí za hovno. A příště si o mě neotírej hubu když tam nejsem.

1. KL chce vodit nováčky za ruku. Tak to budou elitní hráči.

1. A k oficírům.Tak tady mám názor já. Škoda že Mo….. to neřekl.

D………: to je teda volba, pamatuji si jak plakal a kopal kolem sebe že ho kluci nechtějí vzít do 6-kové instance. A pořád srovnává WoW z lotrem. Že teď chvilku chodí s M…….. tak je v kurzu. Na oficíra totálně nemá.

W………: Kdy si jsem ho navrhovalo sám. Ale když M…….. řekl že by oficír měl chodit bez váhání pomáhat tak ho zavrhuji. Když jsme ho požádali na rift , na posledního bosse aby nám pomohl tak se na nás vysral. Tak nevím proč by měl být oficírem.

S……… : nevím nic o něm. Nevýrazná postava v kinu.

Di………: Dobrá a stalá volba. Sice už nehraje jak dřív. Ale tenhle tam patří.

6. A k čemu slouží nynější KL. O čem svědčí jeho chování k ostatním hráčům.

Víc už jsem nezvládl. 20min blábolu  ze strany KL mě stačilo a znechutilo. Prostě bůh M….. rozhod a tak to bude.

A jestli někomu vadí že jsem tam nebyl. Tak mám jiné povinnosti než sedět pořád u komplu. Předem jsem chtěl aby se tahle debata přesunula o jeden den. Já se přece neposeru když někdo dá v 14:55 hod že se ten  den koná jakási konference. Měl jsem předem něco domluveno. A co se vlastně omlouvám že jsem tam nebyl.

PS. A budou i novinky z jiných kinshipů. Bulvár je neúprosný.Devil

S pozdravem vaše Bledule.Cool

• Report
  •  05-29-2009, 18:32 8374 odpověď na8373

No sem to nepatří, veřejné fórum o hře. Vnitřní záležitosti kinshipů se tu nerozebíraj, pro to mají kiny svá fóra a když si tak prudce inteligentní a dala si za todle 20G, tak se nedivim, že seš hrr do bulváru. Ovšem nechápu proč děláš bulvár z lotra to fakt ne, už tak jsou vztahy na český scéně u každý hry napjatý a teď se v otm ještě někdo bude šťourat.

Kdyby pro mě bylo reálný sehnat filkyho, tka to udělám, ať to tu smázne...

• Report
  •  05-29-2009, 18:51 8375 odpověď na8374

To Tear : nikto sa nenavaza od nas do czc, netusim o com hovoris....

By lujza at 2009-07-05
    • Report
  •  05-29-2009, 19:18 8376 odpověď na8375

Zajímalo by mě proč to sem dáváš. Patřilo to jen na fórum CZC. Nikomu tím nepomůžeš.Jen děláš rozruch. A jen by mě zajímalo od koho to máš za dvacet zlatých. Rád bych to s ním prokonzultoval.

• Report
  •  05-30-2009, 1:20 8378 odpověď na8375

neříkám, že se navážíte, ale měli ste to dát aspoň do utajený sekce, je to docela blbý si tam dát ten odkaz no :)

• Report
  •  05-30-2009, 1:28 8379 odpověď na8378

to mozno, ale aspon vidis, ze nekujeme ziadne pykle...atd...;-)

Tear:
    neříkám, že se navážíte, ale měli ste to dát aspoň do utajený sekce, je to docela blbý si tam dát ten odkaz no :)

By lujza at 2009-07-05
    • Report
  •  05-31-2009, 9:35 8380 odpověď na8379

Demokracie je základ. A svoboda tisku a slova jeho kořeny. A ochrana zdrojů též. Proto vám nemohu říci, kdo to poskytl. Ale zase tak strašné to není. Tak nevím proč děláte kolem toho tolik rozruchu.

• Report
  •  05-31-2009, 12:04 8382 odpověď na8380

Tak to zde už smažte už to tu nemusí být. Děkuji všem za debatu.Cool

PS: Až bude další drb tak se ozvu. Vaše Bledule.Big Smile

• Report
  •  05-31-2009, 17:50 8383 odpověď na8382

cau Bledule a ty jsi z jakyho kinu?
    • Report
  •  06-01-2009, 7:28 8384 odpověď na8382

Bledule:

Tak to zde už smažte už to tu nemusí být. Děkuji všem za debatu.Cool

PS: Až bude další drb tak se ozvu. Vaše Bledule.Big Smile

Koho to zaujima ?

Zly-LM,Pako-Champ,Znasilnovac-Min,Riper-Brg,Zabijem-RK
    Prasivec-hrdy Leader RIP,Explosive,Bandita
    • Report
  •  06-10-2009, 17:02 8419 odpověď na8384

Tak nevím proč se tady navážíte do mě.Big Smile Běžte se navážet do CzC oni pomlouvají RIP.Big Smile  A myslím že tohle fórum není RIPu ani CzC. Ale je o lotru a ovšem kolem něho i o kinech.Devil A co se týče CzC tak já zato nemůžu že se pomalu rozpadají zevnitř.Devil

Tak se pěkně mějte.Smile

PS: nepatřím ani k CzC a ani k RIPu.Devil

• Report
  •  06-10-2009, 17:06 8420 odpověď na8419

Jakožto člověk z CzC tě mohu ujistit, že RiP nepomlouváme, to jen pro pořádek abys zase nerozšiřoval nesmysly.
    • Report
Stránka 1 z 2 [19 příspěvků]   1 2 »
Zobrazit jako RSS v XML
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.