Hmm sem to jen tak prolitl a neprijde mi to jako spatnej napad. Proc ne pokud to vedeni takto vyhovuje. Jinak teda kdyz uz jsem tam byl, taxem se tak proklikaval co tam maji a zaujalo me neco ve foru se zadostma pro projeti (povedomej nick):
Žádost o přijetí Krkonosak
Ahoj jmenuji se Honza a jsem z Vrchlabí. Jsem 19letý muž a chtěl bych k vám do kinshipu. LOTRO hraji zhruba asi 10 dní, ale nejsem ten typ co sedí u počítače 7 hodin denně i když záleží na počasí a samozřejmě času. Nyní jsem opustil jakýsi kinship Rest in peace, protože tam vázne komunikace a přijde mi to takové mrtvé i když ti kluci co se znají a hrají to už nějaký ten pátek, tak ty s tím asi problém nemají. Jde taky o to, že se jednou za čas na kinshipu na něco zeptám a odpověď žádná a přitom je online třeba 8 lidí. K vám bych chtěl, protože z prvního dojmu na mě působíte jako "sečtělejší" kinship a máte tu i nějaká pravidla takže přijimáte na základě něčeho což je fajn. Kinship jsem chtěl už takhle brzy, protože bych rád byl součástí nějaký fajn party lidí z cz/sk komunity. Pokud máte případné dotazy, tak se klidně ptejte a mohu toho o sobě napsat více.
A rekl bych, ze podobne veci si o nas mysli vic lidi, at uz tu byli/jsou chvili nebo i dlouhodobejsi clenove. Mozna by stalo za to, abysme se nad tim zamysleli (kazdej jednotlive). No a ted jeste neco pro zasmati :-)
Žádost o přijetí Curudin (Autor Erquelinn)
Přidán 22-05-2009 14:57
...
Přidán 22-05-2009 19:09
To je fakt asi blbej žert... Erquelinn byl včera vyloučen z kinshipu pro své chování, které "neodpovídalo našim požadavkům", když to mám napsat slušně.
Shugura - Man Guardian GM Explorer 60
Confessor - Woman Minstrel GM Tinker 60
Rikka - Woman Loremaster Historian 24
Achilas - Elf Warden Armourer 25
Danuska - Elf Hunter GM Woodsman 60
Shugurat - Reaver R6
Shugurak - Warg R4