Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat

Skilly a úrovně

Poslední příspěvek 11-15-2008, 19:35 od VKrizek4. 49 reakcí.
Stránka 1 z 4 [50 příspěvků]   1 2 3 4 »
Řadit podle: Předcházející Další
  •  11-01-2008, 20:09 6306

Skilly a úrovně

Chtěl jsem se zeptat jestli se u LOTRO pridavaji nejake "talenty" nebo neco podobneho jako u WoW?

Taky jak datadisk moria ovlivni dalsi skilly atd.(tim myslim vyrazne zlepseni stavajicich schopnosti).

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  11-01-2008, 21:37 6309 odpověď na6306

Re: Skilly a úrovně

přečetl sis něco o LOTRo nebo se jen rád ptáš na každej prd v novém tématu?

Jsou tam traity, je to podobná záležitost. Máš virtue, což jsou traity pro všechny, pak traity za rasu, za povolání a pak legendary (velmi silné traity zap ovol´áńí, ty můžeš jen dva).

Jak si myslíš že Moria ovlivní skily? Bude zvýšen max. lvl na 60, takže śé zvýší pomocí zavedené rovnice. Dále přibu´dé pár nových skillů pro každé povolání a vylepšené verze pro skilly stávající (ale fakt málo)...možná ti to líp zodpoví někdo kdo hraje MoM beta.

• Report
  •  11-01-2008, 22:07 6310 odpověď na6309

Diky,za odpoved.Hledal jsem vsechny stranky kde bylo o lotro nejaky zminka.Nasel jsem specializovanou stranku na wikipedii,ale neni to tam psano vse jsne,proto se ptan zkusenych hracu jako ty a ostatnich.Chci si zvolit takovou postavu která mi bude vyhovovat abych si nemusel behem hry delat dalsi.Neco jsem nasel na teto strance,ale nektery odpovei si protireci.Jinak ty temata do kterych pisu jsem zalozil sam.

Jeste jednu snad posledni otazku:

Znami mi tuhle hru dovezou z USA budu moci hrat na serverec o kterych jsme se tu bavili?

• Report
  •  11-01-2008, 22:53 6311 odpověď na6310

ne nebudeš, budeš hrát na amerických serverech

musíš si koupit evropskou verzi a díky tomu přídavnému jménu evropský asi nebude v USA k dostání =P

k těm tématům : jasně, ale taky to jde psát postupně do jednoho, že?  =)

• Report
  •  11-02-2008, 1:36 6312 odpověď na6310

lorebook.lotro.com
    Captain Marthelion of Gondor, Nazdar kinship.
    (ELDAR - EU)
    http://www.nazdar.phorum.cz
    Novy web a forum:
    http://www.nazdar.info
    • Report
  •  11-02-2008, 14:07 6319 odpověď na6312

A co kdybych si tady koupil zakladni verzi hry a datadisk by byl z USA to by neslo?
    • Report
  •  11-02-2008, 15:42 6321 odpověď na6319

jelikož datáč nevyšel tak to není jisté, ale já si myslím, že by to šlo

• Report
  •  11-02-2008, 20:05 6329 odpověď na6321

Mohl byste mi nekdo napsat nejake ceske guildy na Snowbound(nevim jestli to pisu spravne),kde by me mohly vzit?Nebo jestli maji nejake stranky guidy?
    • Report
  •  11-02-2008, 22:11 6330 odpověď na6329

Rest In Peace (fórum mají tady, stránky myslim nemají :) )

Czech Crusaders http://cc.gaming.sk/news.php

MYTH http://community.myth.sk/

server je Snowbourn, Sněžná řeka - je myslim v Rohanu, nebo někde... :)

• Report
  •  11-03-2008, 10:48 6337 odpověď na6330

Diky za ty guildy.Asi se pridam k Czech Crusaders,jestli me teda vemou.
    • Report
  •  11-03-2008, 11:04 6338 odpověď na6337

nic ma do toho, je to naozaj tvoja vec a urcite su tam zaujimavi ludia, len by ma zaujimalo, na zaklade coho si sa rozhodol?

By lujza at 2009-07-05
    • Report
  •  11-03-2008, 14:45 6345 odpověď na6338

V guilde je hodne lidi a je na prvni pohled velice dobre propracovana.Funguje uz dele a ja bych chtel hrat na serveru Snowbourn protoze je mezinarodni a hraje na nem hodne cechu.Pokud znas jidou dobrou gildu,klidne i na jinem serveru tak napis,rad se na ni podivam.Nejsem jeste pevne rozhodnut,ale tato guilda se mi libila nejvic,
    • Report
  •  11-03-2008, 15:06 6346 odpověď na6345

No, ako clen jednej z najstarsej vyhradne cz/sk guildy na snowbourne by som ti povedal rest in peace - RIP .....sme registrovany od uplneho zaciatku t.z. najvyssi guild rank (czc inac tiez) a ako prva CZ/SK guilda na serveri a piata vobec sme skolili balroga (videa si pozri tu : http://rapidshare.com/users/S6U4XY)  takze sme dost pro a ziadne socky (netvrdim, ze czc su)......okrem toho je u nas dost casual (prilezitostnych) hracov, takze by si si urcite vybral...TS (teamspeak) a aktivny in-game chat s vysokou mierou znalosti o hre je samozrejmostou

.... 

skutocne je pre cecha a slovaka najlepsia volba snowbourn, alebo ako chces hrat RP, tak laurelin.....

By lujza at 2009-07-05
    • Report
  •  11-03-2008, 18:00 6347 odpověď na6346

Sam si mluvil o nejstersi CZ/Sk guilde na Snowbourn,ale bohuzel jsem nepochopil o jake primo mluvis.Chtel bych te poprosit kdybys mi mohl rict neco presnejsiho o vasi guilde.

A jeste jsem se chtel zeptat co znamena u serveru RP?

• Report
  •  11-03-2008, 18:29 6349 odpověď na6347

Ale hovoril a navyse to mam aj v podpise - REST IN PEACE

--

RP, alebo tiez RPG je skratka slov : role playing gaming   a t.z. ,ze hrajes postavu tak, ako by si bol nou sam v skutocnosti => dodrzujes urcite specialne pravidla serveru, ktore su

signifikantne tej dobe a tomu prostrediu napr. pri stretnuti vzdy pomozes pocestnemu ,alebo pouzijes basnicky jazyk a pod. 

By lujza at 2009-07-05
    • Report
Stránka 1 z 4 [50 příspěvků]   1 2 3 4 »
Zobrazit jako RSS v XML
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.