Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

The Great Bohemia Alliance

Poslední příspěvek 01-01-2009, 3:42 od TomikZevloun. 48 reakcí.
Stránka 1 z 4 [49 příspěvků]   1 2 3 4 »
Řadit podle: Předcházející Další
  •  01-19-2008, 14:48 4416

The Great Bohemia Alliance

Pro ty jež se rozhodli své civilní životy po dobu blíže neurčenou leč blížíci se nekonečnu,zasvětit hraní "Lotra" bych si zde dovolit nabídnout možnost rozhodnout se pro server "Gilrain"  Následně po tomto činu a dosažení minimálního příslušného levelu pro vstup do Kinshipu udělat krok třetí neméně zásadní a to jest ozvat se mojí maličkosti hráč (Pampeliska) a vše ostatní bude dílem okamžikuParty!!!

Jsme ryze česká guilda z momentálním rankem "8" což značí jistou stálost na tomto servru..možná vzhledem k četnosti příspěvků a ostatním tahákům hráčů z Laurelinu nebo Snowbournu nejsme možná tak v povědomí ale jsme tu a Lotro nás baví:)

Nejsme nijak zvlášte velcí ale o to srdnatěji bojujeme v bitvách a žijeme ve stavu online v rodině klidné atmosféře..kdokoliv se bude chtít bít za slávu a čest muže posílit naše řady a stát se tak hrdým členem "Bohemie"

Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 60lvlHunter server"Gilrain"
    • IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  01-19-2008, 15:35 4418 odpověď na4416

Re: The Great Bohemia Alliance

Mate nekde forum nebo stranky? :)
    Lotro Czech - Executive Editor
    Filiel Sneaker - The Watchers / Laurelin / Silver Blades alliance
    • Report
  •  01-20-2008, 4:00 4419 odpověď na4418

K čemu ti stránky?:)

Leader guildy "The Great Bohemia Alliance" Pampeliska 60lvlHunter server"Gilrain"
    • Report
  •  01-20-2008, 5:12 4420 odpověď na4419

Heh ale abych ti odpověděl...Forum ani stránky nemáme..prvaděpodobně z duvodu toho že neni nikdo kdo by se timhle mohl nějak podrobnějc zaobírat,jsme vesměs lidé pracující a čas věnovaný hraní "Lotra"výrazně převyšuje veškeré ostatní domácí činosti..jež na nás kladou manželky , přítelkyně pro ty štastnější jen občasně domovnice a podobný hmyz:) Takže další čas který by kdosi věnoval tvorbě stránek či fora..by mohl mít za následek rodinou situaci více než kalamitní:)) pokud se někomu  daří pomocí for a stránek  zviditelnit je to jistě významné plus:)) Naše guilda je jen další alternativou při rozhodování jak a kde pojmout "Lotra".. 

• Report
  •  01-20-2008, 17:54 4423 odpověď na4420

stranky ani forum nejsou nutnost samozrejme, ale posouvaj komunikaci a kooperaci lidi o dost dal

forum nebo stranky se daj vytvorit i celkem rychle a instantne pomoci ruznejch webovejch sluzeb (mnoho z nich je zadara i), vcetne tvorby jednoduchy stranky pres jen prohlizec (uplne stejne jako byl kdysi boom blogů) a take mam dojem existuji hostingy i s forem.

myslim ze neco na ten zpusob jsou estranky ale nevim proc jim tu delam reklamu a zadara omg :o) 

vic o tom nevim proe to sam nevyuzivam

Captain Marthelion of Gondor, Nazdar kinship.
    (ELDAR - EU)
    http://www.nazdar.phorum.cz
    • Report
  •  01-20-2008, 19:03 4424 odpověď na4423

Jo,jistě plně stebou souhlasim..jen já se na takové věci hodim asi jako koza do lakovny:) třeba něco časem vznikne ,kdo ví.Když bude v kinu dvěstě hráčů je to určitě nutnost nás je jen hrstka..takže zatim bohatě stačí aby se o naší guildě na Gilrainu vědělo že existuje a funguje..přec je to už mnohem lepší než před několika měsici kdy potkat na anglicky mluvícim servru nějakýho krajana bylo víc než svátek:)
    • Report
  •  01-21-2008, 23:18 4436 odpověď na4424

ok

on se filky ptal asi hlavne, aby vam sem dal pripadne odkaz

GL 

(ELDAR - EU)
    • Report
  •  01-22-2008, 13:00 4442 odpověď na4436

Jj..cenim si toho..bylo by tu fajn mít odkaz kdyby bylo kam:)) ale tak to už sem vysvětloval..já spoléham na to že sem někdo zabrousí a zláká ho nabídka vstupu do "Bohemie" nečekam sice že to budou tisíce ale tak několik dálších zavisláků by se hodilo:)) to je ted aktualní asi v každý guildě i na jinejch servrech.. ale jakmile bude na cokoliv odkázat určitě dam vědět:)) Ted musim stačit zatim já....heh. 

• Report
  •  01-25-2008, 2:47 4462 odpověď na4442

Docela by mě zajímal názor vás co zrovna ted čtete tuten příspěvek...co je pro začínajcího hráče lotra rozhodující při prvé volbě servru a následně nějaké gildy...Já když jsem začínal hrát volil jsem poměrně náhodně páč jsem byl nováčkem ve hraní tohoto druhu her..takže nějaký prvo průzkum u mě nebyl...zvolil jsem Gilrain na popud mého známeho kterej me do lotra uvrtal:) ale výběr servru u něj byl taky jen náhodný..je pravda že od té doby už nějaký ten měsíc uběhl a až teprve poté jsem začal postupně mapovat jak to stěma českejma gildama v lotrovy teda je...mam sice ted jen asi jen tak velmi hrubý přehled ale myslim že zatim ani na jendnom sevru neni řekněmě žádná česka gilda z členskou základnou řekněmě 50-100členy...pokud se mejlim budu rád když mě opravíte nebo moji doměnku potvrdíte...celkem by to mohlo hrát tak 400-500 čechů když tak zevrubně spočtu zatim známé gildy a počty co uvádí..myšleno je to bez altů samozřejmě..ale i tak neni to hrozně málo na celou českou krajinu?Nebo je to jinak?Díky za reakce jestli nějaké budou:))

• Report
  •  01-25-2008, 9:56 4466 odpověď na4462

hele já lotro hraju od dne vydání, jsem na evernightu a prislo za mnou na ten server asi 5 cechu a dalsich cca 10 tam znam. Jsem v mezinarodnim kingshipu a do ceskeho bych nechtel. NE, ze bych nemel rad cechy, ale nas je tam asi 300 clenu, jadro je stabilni, takze neni problem dat DENNE dohromady 2 helegrod party nebo 4x rift, a navic jsme sami "starsi" tatove od rodin, vladne tam pohoda....Jo a proc bych nechtel do CZ klanu? budes se divit, ale u nas jsou lidi z celeho sveta - JAR zacinaje pres celou evropu, GB, Irsko, recko Kypr a Islandem konce....to bys neveril, kolik se dozvis veci z celeho sveta :-)) btw nas par cechu si vystaci, ale jestli mate nekdo zajem, muzete se klidne pridat :-)))  Gwendinka from Royal Legion
    • Report
  •  01-25-2008, 13:41 4468 odpověď na4466

Jo to je samozřejmě zcela vpořádku,a nic proti tomu samozřejmě nemam na Gilrainu je taky pár čechů co odmítli jít do českejch klanů,protože bud to maj jako ty že jim mezinárodní  zcela vyhovují nebo jim je jen výhodou početnost jejich členů ale setkal jsem se z názorem že dotyčnej nechtěl vstoupit do českého klanu protože češi jsou prý moc sprostý:)) (bylo mu odpovězeno"vole co si to ku..va ..dop..ele myslíš-  samozřejmě z nadsázkou)

K aždá gilda na venek o sobě říká že u ní vládne pohodová atmosféra...že je stabilní atd naše samozřejmě taky:))) i když máme nedostatek hráčů ale hlavní důvod je ten že se snažime zbudovat ryze českou gildu..né z nějakýo přesvedčení co se týče předsudkům proti jinejm národům nebo tak...nerad bych aby takovej nezor vznikl..je to je proto že si myslim že se dá dát dohromady česká gilda ktera bude mít pevné základy a bude dobře konkurovat všem ostatním at už anglickým bo jinak smíšeným klanům..který nabíraj lidi na OOC chanel a v podstatě jim je jedno koho u sebe maj protože při 300 členech se vtom asi málokdo vyzná...je to jako by jsi sháněl lidi na raid jen vybíráš z uzavřené skupiny jednoho klanu takže se to moc podle mě neliší od toho jako kdybych dal dohromady uplně náhodnou skupinku lidí...

Myslim že pro dobrej klan aby fungoval je tak 30členů akorát..je to dost na veškerou činost a zas přesně tak akorát aby člověk mohl o každém vědět co je zač a co o něj jako hráče muže čekat a veřit mu...

Jak to máte třeba z Kinshipovým domem kde máš tři truhly na věci kolika členům mužete veřit tak aby pokud tam necháš vyrobené oleje na luky,lahvičky na lečení a podobně že si každej vezme jen to co opravdu potřebuje a myslí tak i na ostatní...nebo jej využíva jen leadr a jeho alty?:))

A stejně z 300 členů znáš pár čechů  jež si zminoval a tak deset patnáct dalších z ciziny se kterýma si mužeš pokecat ve stylu "tak co jak se má tvoje žena a dcerka"atd...

Proto myslim že klan kolem 30lidí je mnohem silnější pokud vněm panuje naprostá duvěra a chodí do bojů jako klan a ne jako náhodně postavený raid i když už již z jednou vybrané skupiny lidí..

Jinak díky za názor..vážim si ho a respektuju ho..jen potřebuju trochu konfrontace od ostatních abych si bud muj pohled na věc potvrdil nebo vyvrátil:))

• Report
  •  01-26-2008, 14:21 4471 odpověď na4468

Jinak nevim jestli se to nebude brát jako nepovolená reklama ale už máme též vlastní webstránky tak..když bude zájem víte kde nás hledat www.tgba.ic.cz
    • Report
  •  01-26-2008, 19:40 4474 odpověď na4471

pekny stranky :)

preju vam hodne uspechu!

k bednam jdou dat prava podle member ranku myslim, ale ja se v tom moc nevyznam proe uz nejsem leader naseho kinshipu potom co jsem musel mit dlohou pauzu od hrani a domy byly pridany kdyz jsem byl pryc. :)

(ELDAR - EU)
    • Report
  •  01-26-2008, 20:38 4475 odpověď na4474

Díky:)

Jj je to tak přístup do truhel máš bud podle ranku a nebo ti to Laedr zadá přímo,at už je to třeba vstup do domu,placení najmu nebo manipulace z vybavením..

• Report
  •  01-31-2008, 8:03 4529 odpověď na4466

Taky jsem dřív hrál na Evernightu a je pravda, že pár čechů tam je. My jsme měli guildu, kde nás bylo dokonce asi 8, ale jen 3 z toho jsme byli opravdu aktivní. Takže až do 50lvl jsme víceméně všechno zvládali ve třech. Přemejšlel jsem taky o nějakým větším mezinárodním klanu, kde by bylo 200 a víc hráčů a pokaždý někoho na cokoli najdeš. Problém byl ale ve dvou věcech - komunikace a lidi. Já umím anglicky dobře, ale velká spousta cizokrajanů v celým LOTRU nic moc. Takže než si s nima něco vysvětlíš, trvá to 15 minut... Jasně, že se nakonec dohodnete, ale bývá to občas trochu složitější. A problém s lidma myslím tak, že vlastně souhlasím s TomikemZevlounem ... při počtu 200 nebo 300 a víc mi přijde jedno, jestli jdeš s nějakejma lidma z guildy, který ani pořádně neznáš, nebo dáš do kupy grupu randomů. Jen v guildě je asi seženeš trochu rychlejc (ale taky to není pravidlo :)

Proto jsem vlastně taky přešel na Snowbourn - teď jsem v RIPu a přijde mi to naprosto ideální. Lidí tak akorát, komunikace bez problémů (někdy :) a kativních lidí taky dost - prostě co víc si přát.

Ale je jasný, že každýmu vyhovuje něco jinýho, nebo někomu třeba nevadí věci, který já přes srdce nepřenesu.

Godforsakenone - lvl 50 GRD
    Druuna - lvl 49 HNT
    Lido - lvl 20 LRM
    Myo - lvl 22 CHMP
    Ellof Valantor - lvl 20 MNST
    Gibo - rank 4 WL
    Mammon - warg zatím bez ranku
    • Report
Stránka 1 z 4 [49 příspěvků]   1 2 3 4 »
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!Lotro 100 Topsites
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.