Nebudu to dlouho okecávat a půjdu rovnou k věci. Já (Model) a Seriuos odcházíme do jiného kinu. Je to prosperující a hlavně taky pravidelně raidující kin NW (2x Helegrod, 2x Rift týdně!). Co říct k důvodu, mno já jsem prostě člověk, který si dává velké cíle. Musím říct, že v RiP jsem uvízl na mrtvém bodě. Mám všechno hotové (questy-nepočítám opakovatelné, deedy, repky, všechno prostě) ve všech lokacích. Už prostě nemam co dělat, kromě raidování, kterého se mi ale nedostává tak, jak bych si představoval. Moje "velké cíle" jsou těď už jenom Balrog (chtěl bych se po půl roce konečně doplácat k ramenům a zkompletovat set) a Thorog (Mírdanant, dosáhnou titulu vůbec za zabití!). RiP prochází úpadkem. Zlaté časy RiPu jsou prostě pryč a možná nenávratně, protože většina lidí to vyřeší leavnutim a přechodem do jiného kinu. Původně jsem chtěl leavnout už před B13, ale dal jsem tomu ještě šanci. Věřil jsem, že se situace raidování zlepší, ale bohužel, až na pár odvážných pokusů se nedělo nic. A já po dvou (možná více) měsících bez pořádného raidu už prostě nevydržím. Tolik k věci. Já a Seriuos leavneme max. do 3 dnů.
PS: A nebojte, nejsem nenahraditelný. Avalon, Balvan, Shugu, Staroch to nějak utankujou, já jim věřím.
A kdyby přece jen, spoustu z vás budu mít ve friends a pokud budu k dispozici, rád ochotně pomůžu v nějakém RiPem pořádaném raidu, stačí jen napsat.
Tak se všichni mějte dobře, ať se vám daří a já se za oba loučím. Čau všem! A nezlobte se