Vítejte na Lotro Czech. Přihlásit se | Zaregistrovat | FAQ
in Hledat
Předplacená kartaKupujte LOTRO!

ODCHÁZÍME Z RiP

Poslední příspěvek 07-10-2009, 0:52 od Aurin. 45 reakcí.
Stránka 1 z 4 [46 příspěvků]   1 2 3 4 »
Řadit podle: Předcházející Další
  •  07-07-2008, 21:00 5468

ODCHÁZÍME Z RiP

Nebudu to dlouho okecávat a půjdu rovnou k věci. Já (Model) a Seriuos odcházíme do jiného kinu. Je to prosperující a hlavně taky pravidelně raidující kin NW (2x Helegrod, 2x Rift týdně!). Co říct k důvodu, mno já jsem prostě člověk, který si dává velké cíle. Musím říct, že v RiP jsem uvízl na mrtvém bodě. Mám všechno hotové (questy-nepočítám opakovatelné, deedy, repky, všechno prostě) ve všech lokacích. Už prostě nemam co dělat, kromě raidování, kterého se mi ale nedostává tak, jak bych si představoval. Moje "velké cíle" jsou těď už jenom Balrog (chtěl bych se po půl roce konečně doplácat k ramenům a zkompletovat set) a Thorog (Mírdanant, dosáhnou titulu vůbec za zabití!). RiP prochází úpadkem. Zlaté časy RiPu jsou prostě pryč a možná nenávratně, protože většina lidí to vyřeší leavnutim a přechodem do jiného kinu. Původně jsem chtěl leavnout už před B13, ale dal jsem tomu ještě šanci. Věřil jsem, že se situace raidování zlepší, ale bohužel, až na pár odvážných pokusů se nedělo nic. A já po dvou (možná více) měsících bez pořádného raidu už prostě nevydržím. Tolik k věci. Já a Seriuos leavneme max. do 3 dnů.

PS: A nebojte, nejsem nenahraditelný. Avalon, Balvan, Shugu, Staroch to nějak utankujou, já jim věřím. Smile A kdyby přece jen, spoustu z vás budu mít ve friends a pokud budu k dispozici, rád ochotně pomůžu v nějakém RiPem pořádaném raidu, stačí jen napsat. Smile

Tak se všichni mějte dobře, ať se vám daří a já se za oba loučím. Čau všem! A nezlobte se Beer

• IP Adresa: Přihlášen
    • Report
  •  07-07-2008, 21:37 5470 odpověď na5468

Re: ODCHÁZÍME Z RiP

Vela stastia v novom kine ....

By lujza at 2009-07-05
    • Report
  •  07-07-2008, 21:51 5471 odpověď na5470

njn cau
    • Report
  •  07-08-2008, 0:22 5475 odpověď na5470

ach jaj no asi som to od teba ci vas moc necakal,bohuzial s raidovanim je teraz situacia aka je bohuzial..no co uz  nic sa neda robit myslim ale ze livovat kin kvoli shouldrom je asi troska pritiahnute za vlasy,tak ci onak je to vasa vec nech sa vam tam teda dari v inom kine
    • Report
  •  07-08-2008, 9:11 5476 odpověď na5475

Hodne stesti v jinym kinu .  Hlavne ze to neni czc ....     Modeli nudis se ? Kup si medvidka mívala :)

PS: Ja taky narameniky nemam a svet se prome nezbori, ale seriuos ano tak proc jde i on ? ninja jeden  Big Smile

Avalon CPT level 60 Oficír
    Metalsmith

Lyraa GRD 60 Tailor
    Divoká HNT 60 Kuchařka a farmářka
    Barbora WDN 60
    Server Snowbourn , guilda RiP
    • Report
  •  07-08-2008, 9:58 5477 odpověď na5476

Ono tu totiz nejde o ramena, jde tu o raidovani jako takove.
    • Report
  •  07-08-2008, 12:11 5478 odpověď na5476

avalon, lenze tu nejde o to ze uz mam shouldery alebo volaco ine, ide o to ze som zabudol ze vobec raidovanie existuje.. O odchode som uvazoval velmi dlho a nieje to takisto premna vobec lahke prave naopak. Uzil som s vami velmi dlhy cas a dakujem za vsetko;(. Ak by RIP nieco potreboval hocikedy sa ohlaste rad pridem a pomozem, urcite na vas nezabudnem. Tymto sa samozrejme nelucim:) GLHF
    • Report
  •  07-08-2008, 16:26 5482 odpověď na5478

Migrujete jak cigani Big Smile

Zly-LM,Pako-Champ,Znasilnovac-Min,Riper-Brg,Zabijem-RK
    Prasivec-hrdy Leader RIP,Explosive,Bandita
    • Report
  •  07-08-2008, 17:59 5485 odpověď na5482

O né pako se nam ozval :) Budes jeste nekdy hrat ? Nebo jen zadrbavat v aoc ?

Metalsmith

Lyraa GRD 60 Tailor
    Barbora WDN 60
    • Report
  •  07-08-2008, 18:00 5486 odpověď na5478

Seriuos:
    avalon, lenze tu nejde o to ze uz mam shouldery alebo volaco ine, ide o to ze som zabudol ze vobec raidovanie existuje.. O odchode som uvazoval velmi dlho a nieje to takisto premna vobec lahke prave naopak. Uzil som s vami velmi dlhy cas a dakujem za vsetko;(. Ak by RIP nieco potreboval hocikedy sa ohlaste rad pridem a pomozem, urcite na vas nezabudnem. Tymto sa samozrejme nelucim:) GLHF

Vsak ja proti tomu nic nemam .  A stejne si lucker Big Smile 

Metalsmith

Lyraa GRD 60 Tailor
    Barbora WDN 60
    • Report
  •  07-08-2008, 22:39 5488 odpověď na5486

no já o livnutí uvazoval taky ale zatím to neudelam dokud tam budou lidi který bez, kterých bych si lotro nedokazal predstavit ...  no počet se ztencuje byl si jeden z nich Model. Az to prijde jdu taky do NW
    • Report
  •  07-08-2008, 23:36 5489 odpověď na5488

No teda aurine ty uz taky ?!

Metalsmith

Lyraa GRD 60 Tailor
    Barbora WDN 60
    • Report
  •  07-09-2008, 11:30 5496 odpověď na5489

OMG v NW davaju asi stravne listky Big Smile

Ja momentalne nehram nic akurat som si nahodil BF2142 aby som si aspon sem tam trochu zasrielal, nemam momentalne na nic cas Crying

Zly-LM,Pako-Champ,Znasilnovac-Min,Riper-Brg,Zabijem-RK
    Prasivec-hrdy Leader RIP,Explosive,Bandita
    • Report
  •  07-09-2008, 16:42 5501 odpověď na5496

není se cemu divit ze lidé odcházejí když sme za poslední 4 měsíce byli na raidu 4x... 1 mesicne je moc malo

Jennifern uz mi nabízel výpomoc v riftu stací mu jen napsat kdy a pry pujdou s altama....jen sem se k tomu nedostal

To Avalon: Neboj ses v mym seznamu

• Report
  •  07-09-2008, 16:45 5502 odpověď na5501

Nabralo se dost lidi , uz nekteri z nich maji pekne vybaveny postavy na raidovani, jako treba Handa, Stingerson a jini .

Metalsmith

Lyraa GRD 60 Tailor
    Barbora WDN 60
    • Report
Stránka 1 z 4 [46 příspěvků]   1 2 3 4 »
Zobrazit jako RSS v XML
Kup si LOTRO!
CS Build: 2.1.61120.2
Copyright Filip Dušek, 2007. All rights reserved. All trademarks are properties of their respective owners.